Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

çalışmaya alışanlar zaten iş olmadımı kendini boşlıukta hiisedıor blıorm aynen yorulcam evet ama blmıom çalşablrmde nişanlm izin verio ama bakalım:44:

çalışmaya alışanlar zaten iş olmadımı kendini boşlıukta hiisedıor blıorm aynen yorulcam evet ama blmıom çalşablrmde nişanlm izin verio ama bakalım:44:

Calismiyorken tadini cikar simdi evlenince esin calisir sen güzel yemekler yaparsin sonra gelir beraber sofraya oturursunuz yemekten sonra ona cay demlersin ay ne güzel olur

Calismiyorken tadini cikar simdi evlenince esin calisir sen güzel yemekler yaparsin sonra gelir beraber sofraya oturursunuz yemekten sonra ona cay demlersin ay ne güzel olur

evet ya bencede bana göre değil çalşmak zaten ev hanımı kızı olmayı herzman çok sevmişimdir daima evde istediğin gibi giynp htta pijamayla bile durusun ama işte öylemi valla yşasın ev hanımlığı

bizimde iş sorunumuz vardı aslında ama nişanlım nişandan hemen sonra yurtdışında iş buldu ve gitti bizde hemen düğün tarihi belirledik :)
sanırım sen 2013 geliniydin yanılıyor muyum ?

evet canım ben 2013 gelini olucam kısmetse.
Benimkide iş açıcak onu beklicez para kazanmasını.
Ne güzel iş bulmasına sevindim. şanslıymış.

Neden Sormasi ayip

Hoşuma gitçek birşey karşıma çıkmadı canım.
Ben açıkçası hem evime zaman ayırabilmek hem de çalışabilmek istiyordum.
Yüksek lisansli ev kızıyım :)
Nişanlım iş açınca onun yanında gidip gelicem inşallah.

Aman yok yok evlenince öyle yapma kiz Herzaman giyinmis süslenmis görsün esin seni Ikbal gürpinar anlatmisti bir ara güzel birsey ama su an aklima gelmiyor tam olarak....

Bende isterdim Nisanlim Mühendis o kendine bir is yeri acsin bende kagit islerine baksam ah ahhhhh.... Hayirlisi olsun

Aman yok yok evlenince öyle yapma kiz Herzaman giyinmis süslenmis görsün esin seni Ikbal gürpinar anlatmisti bir ara güzel birsey ama su an aklima gelmiyor tam olarak....

benimkide diyo doğal ol yanımda. pijamayla rahatsan öyle gez falan diyo.
pijamaylada bakımlı olurum bi şekilde :)

Bende isterdim Nisanlim Mühendis o kendine bir is yeri acsin bende kagit islerine baksam ah ahhhhh.... Hayirlisi olsun

Teşekkürler canım.
Ufak bir yer açıcak en başta. Butik pastahane.
İnşallah iş yapar da ileride işleri büyütürüz.
Tabi en önemlisi evlencek parayı kazanabilmek. :26:

Belki alırlar canım. ufakta olsa bişeyler alınır diye biliyorum ben.

bizde öyle biliyoruz annem flanda sölüyo bakalım bayramdan hemn 1 gun sonra çeyızım gitcek byramda ziyarete gelcekler ama bakalım inşl. aile iyi olmasına çok çok iyi hala çevreden iyi notlar alıorz cimri flanda değiller şu anda tek kuruş evlilk borcumuz yok çok şükür herşeyi peşin ödediler aldılar bilmıorum ki inşl. alırlar yaa ofoff bu kadar detayda düşnmek istemıorm kii sonra canım iice sıkılıyor geline günlük yemk kaşk falanda koyarlarmş ama o da yok bakalm beklııp görcez

Almazlarsada boşver canım. Herşeyini almışlar daha nee. onu yapmayan aileler var.
Mesela benim nişanlımın babası. Düğünümüzü yapmıcak. Maddi bir yardımı olmıycak.
O yüzden şanslısın.

şanslıyım çok şükür ama ne blıyım kendi gururları olcak sonçta alsalar ne almasalar ne ama dediğim gibi kendi gururları hiç demıolar bayramlk flan alırız alşverş yaparız die yaa nasl iş anlamadım kendi gururlaını düşnmıorlarsa ben hiç düşünmem

bizimde bu bohça işi nasıl olacak bilmiyorum :S nişanlımın ailesi k.maraşta ben sakaryada yım :) nişanlım bana para yollayacak bütün bohçaları ben alacakmışım sonra ailesine mi yollıcam bohça yapıp bize getirsenler diye fln filan bilmiyorum işte ay çok karışık oldu yahu
benimde nişanlım mühendis oda kendi işinin dışında küçükten başlayarak ek bir iş düşünüyor benim kontrolümde inş. yapabiliriz hepimiz hayalimizdekileri.
yüksek lisanslı ev kızı kulağa çok hoş geldi :) benim kayınpederim bütün çocuklarına okuyun da isterseniz dağda davarcılık yapın demiş hep, bütün çocuklarıda okumuşlar maşallah 5 i birden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…