- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.001
Oh misssssSaka bir yana calisin gecsiniz der teyzem hep... Gerci delimiyim o dur evleniyor sen zaten yorulacaksin
Ama calismamak SIKICI bence ben bir ara isten cikmistim sanki kendimi bir ise yaramaz gibi his ediyordumSözüm meclisten disariiii
çalışmaya alışanlar zaten iş olmadımı kendini boşlıukta hiisedıor blıormaynen yorulcam evet ama blmıom çalşablrmde nişanlm izin verio ama bakalım:44:
Calismiyorken tadini cikar simdi evlenince esin calisir sen güzel yemekler yaparsin sonra gelir beraber sofraya oturursunuz yemekten sonra ona cay demlersin ay ne güzel olur
yok canm maleseffff
bizimde iş sorunumuz vardı aslında ama nişanlım nişandan hemen sonra yurtdışında iş buldu ve gitti bizde hemen düğün tarihi belirledik :)
sanırım sen 2013 geliniydin yanılıyor muyum ?
olsun canım belki adet değildir siz de.
NedenSormasi ayip
evet ya bencede bana göre değil çalşmak zaten ev hanımı kızı olmayı herzman çok sevmişimdir daima evde istediğin gibi giynp htta pijamayla bile durusun ama işte öylemi valla yşasın ev hanımlığı
yok adeti var ama öyle bişi geçmedi bilehatta bayramlık alınır kıza ama alırlarmı bilemem
Hoşuma gitçek birşey karşıma çıkmadı canım.
Ben açıkçası hem evime zaman ayırabilmek hem de çalışabilmek istiyordum.
Yüksek lisansli ev kızıyım :)
Nişanlım iş açınca onun yanında gidip gelicem inşallah.
Aman yok yok evlenince öyle yapma kizHerzaman giyinmis süslenmis görsün esin seni Ikbal gürpinar anlatmisti bir ara güzel birsey ama su an aklima gelmiyor tam olarak....
Bende isterdim Nisanlim Mühendis o kendine bir is yeri acsin bende kagit islerine baksam ah ahhhhh....Hayirlisi olsun
Aman yok yok evlenince öyle yapma kizHerzaman giyinmis süslenmis görsün esin seni Ikbal gürpinar anlatmisti bir ara güzel birsey ama su an aklima gelmiyor tam olarak....
Belki alırlar canım. ufakta olsa bişeyler alınır diye biliyorum ben.
bizde öyle biliyoruz annem flanda sölüyo bakalım bayramdan hemn 1 gun sonra çeyızım gitcek byramda ziyarete gelcekler ama bakalım inşl. aile iyi olmasına çok çok iyi hala çevreden iyi notlar alıorz cimri flanda değiller şu anda tek kuruş evlilk borcumuz yok çok şükür herşeyi peşin ödediler aldılar bilmıorum ki inşl. alırlar yaa ofoff bu kadar detayda düşnmek istemıorm kii sonra canım iice sıkılıyor geline günlük yemk kaşk falanda koyarlarmş ama o da yok bakalm beklııp görcez
Almazlarsada boşver canım. Herşeyini almışlar daha nee. onu yapmayan aileler var.
Mesela benim nişanlımın babası. Düğünümüzü yapmıcak. Maddi bir yardımı olmıycak.
O yüzden şanslısın.
Hepinize hayirli geceler dilerim ben yavas yavas kaciyorum
Hepinize hayirli geceler dilerim ben yavas yavas kaciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?