Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bugün 3 kere konuştuk canım.
seninki neden böyle yapıyor anlamıyorum hiç.

kendince onu kırdım diye acısını çıkarıyor olabilir ama bu kadarını hiç yapmazdı..ben bile anlayamıyorum kii üzülmekten düşünmekten başka birşey yapamıyorum...

h.içi geliyorlar mı iftara?

evet ben izmirdym nişanlımın ailesi afyonda. gitmeyi çok istiyorum ama ayın 3ünde dedemi kaybettik daha çok yeni onsuz ilk bayram ailemide bırakmak istemiyorum( kısmet olursa yemin törenine giderim inşallah.

başınız sağolsun evet ailenin yanında da olman gerekir..
belki o gelir bir günde olsa olmadı yemin töreninde orada görmeyi de çok isteyecektir o da olabilir sıkma canını sen..

SDelam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim neler var neler yok ?

incicicegi35

Basin sagolsun... Dedenin mekani cennet ruhu sad olsun insallah amin....

evet ben izmirdym nişanlımın ailesi afyonda. gitmeyi çok istiyorum ama ayın 3ünde dedemi kaybettik daha çok yeni onsuz ilk bayram ailemide bırakmak istemiyorum( kısmet olursa yemin törenine giderim inşallah.

Başın sağolsun canım. Bende İzmirdeyim.

iftaramı gelicekler çayamı bilmiyorum canım daha bir haber gelmedi.
dur bakalım kokusu çıkar seninkinin yakında.

bakalım beynimi yormaktan yoruldum özellikle yaşadığım son bir haftaa hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor başka zaman yok gibi..

gelsinler tabii gör sevdiceğini hasret gider :)

merhaba hanımlar :) kaç gündür taktım kafaya şu evlilik çizelgesine bir türlü olmuyordu sağolsun ilkay10 sayesinde az önce yapabildim sanırım :)
bende 1.5 ay oldu nişanlanalı 1.5 ay sonrada düğünüm var inş. :) çok heyecanlıyım çok stresliyim bu dönemde sizde bu duyguları yaşıyor musunuz acaba çok merak ediyorum?
gerçi benim biraz ailemde sorunlar olduğu için de böyle hissediyorum ama inş. hepimizin rüya gibi evlilikleri olur :)

umarım canım benmde 13 gün sonra düğünüm var aynı duyguları yaşıorm ben sennle şahsim adına

ilkönce kız tarafı çağrılır normalde siz gitmediniz mi?? gerçi bizdede son haftaya denk geldği için ilk biz çağırdık bugunde biz gittik cuma onlar bizdelrdi

umarım canım benmde 13 gün sonra düğünüm var aynı duyguları yaşıorm ben sennle şahsim adına

hayırlı uğurlu olsun inş.
benim annem ve babam ayrı o yüzden davetiyeye nasıl yazılacak isimler onu düşünüyorum ve babam yalnız kalacak onu da düşünüyorum bu yüzden kafam çok karışık herkesin yaşadığı o mutluluğu yaşayamıyorum hazırlık hevesi fln gibi

stres heyecan dedin mi benden sorulur :) herkes nişalanıyorum diyip sevinçten uçarken ben en mutlu olmam gereken zamanlarda stresim mideme vurmuştu çok kötüydüm..

inşallah bu günlerimizi çok gülerek hatırlarız sevdiklerimizle..her şekilde sorunlar çıkıyo farklı farklı inşallah sizde çözersiniz sorunlarınızı

üzüldüm canım yaa umarım bi çaresi bulunur merak etme sen sadece güzel günlere odaklan canım yaşadığın kötü bişimiş ama dert etmeemye çalış canım
sende hazırlklarına heveslen evliliğine odaklan cnm

bazen onların barışmış olduğunu düşünüyorum ki herşeyi unutup birden çok mutlu hissediyorum kendimi yeni bir hayat sevdiğim adamla birlikte olacağım diye .... ama sonra aklıma geliyor hiç onları düşünmeden kendime odaklanmak bencillik mi acaba diyorum ama buda doğanın kanunu değil mi?bende evlenip kendi yuvamı kurmalıyım..akışına bıraktım artık galiba herkes bir şekilde hayatın akışına uyduracaktır kendini diyorum ki inş. öyle de olur ....

bence bencillk değil canım düşüncelerin gayet yerinde doğa kanunu bu ailesi boşanmış olarak ilk evlenen biri değilsin sonuçta son da olmıcaksın merak etme sen sevdiğin adamı düşün ileriki hayatını düşün bencede dediğini uygula canım sıkma canını hazrlklarından bahset mesala

Ayni durumdayiz desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…