- Konu Sahibi AngelHeart
-
bugün 3 kere konuştuk canım.
seninki neden böyle yapıyor anlamıyorum hiç.
evet ben izmirdym nişanlımın ailesi afyonda. gitmeyi çok istiyorum ama ayın 3ünde dedemi kaybettik daha çok yeni onsuz ilk bayram ailemide bırakmak istemiyorum( kısmet olursa yemin törenine giderim inşallah.
SDelam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim neler var neler yok ?
evet ben izmirdym nişanlımın ailesi afyonda. gitmeyi çok istiyorum ama ayın 3ünde dedemi kaybettik daha çok yeni onsuz ilk bayram ailemide bırakmak istemiyorum( kısmet olursa yemin törenine giderim inşallah.
hoşgeldinnn :)
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum ben,
sen nasılsın?
kendince onu kırdım diye acısını çıkarıyor olabilir ama bu kadarını hiç yapmazdı..ben bile anlayamıyorum kii üzülmekten düşünmekten başka birşey yapamıyorum...
h.içi geliyorlar mı iftara?
SDelam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalim neler var neler yok ?
incicicegi35
Basin sagolsun... Dedenin mekani cennet ruhu sad olsun insallah amin....
Hosbulduk...
Ben iyiyim tskler Nisanlinla aran nasil oldu ? Varmi iyi gelismeler?
iftaramı gelicekler çayamı bilmiyorum canım daha bir haber gelmedi.
dur bakalım kokusu çıkar seninkinin yakında.
merhaba hanımlar :) kaç gündür taktım kafaya şu evlilik çizelgesine bir türlü olmuyordu sağolsun ilkay10 sayesinde az önce yapabildim sanırım :)
bende 1.5 ay oldu nişanlanalı 1.5 ay sonrada düğünüm var inş. :) çok heyecanlıyım çok stresliyim bu dönemde sizde bu duyguları yaşıyor musunuz acaba çok merak ediyorum?
gerçi benim biraz ailemde sorunlar olduğu için de böyle hissediyorum ama inş. hepimizin rüya gibi evlilikleri olur :)
Hoşgeldin canım. yoktun bikaç gündür.
Neler yaptın?
iftaramı gelicekler çayamı bilmiyorum canım daha bir haber gelmedi.
dur bakalım kokusu çıkar seninkinin yakında.
umarım canım benmde 13 gün sonra düğünüm var aynı duyguları yaşıorm ben sennle şahsim adına
merhaba hanımlar :) kaç gündür taktım kafaya şu evlilik çizelgesine bir türlü olmuyordu sağolsun ilkay10 sayesinde az önce yapabildim sanırım :)
bende 1.5 ay oldu nişanlanalı 1.5 ay sonrada düğünüm var inş. :) çok heyecanlıyım çok stresliyim bu dönemde sizde bu duyguları yaşıyor musunuz acaba çok merak ediyorum?
gerçi benim biraz ailemde sorunlar olduğu için de böyle hissediyorum ama inş. hepimizin rüya gibi evlilikleri olur :)
hayırlı uğurlu olsun inş.
benim annem ve babam ayrı o yüzden davetiyeye nasıl yazılacak isimler onu düşünüyorum ve babam yalnız kalacak onu da düşünüyorumbu yüzden kafam çok karışık herkesin yaşadığı o mutluluğu yaşayamıyorum hazırlık hevesi fln gibi
bazen onların barışmış olduğunu düşünüyorum ki herşeyi unutup birden çok mutlu hissediyorum kendimi yeni bir hayat sevdiğim adamla birlikte olacağım diye .... ama sonra aklıma geliyor hiç onları düşünmeden kendime odaklanmak bencillik mi acaba diyorum ama buda doğanın kanunu değil mi?bende evlenip kendi yuvamı kurmalıyım..akışına bıraktım artık galiba herkes bir şekilde hayatın akışına uyduracaktır kendini diyorum ki inş. öyle de olur ....
hayırlı uğurlu olsun inş.
benim annem ve babam ayrı o yüzden davetiyeye nasıl yazılacak isimler onu düşünüyorum ve babam yalnız kalacak onu da düşünüyorumbu yüzden kafam çok karışık herkesin yaşadığı o mutluluğu yaşayamıyorum hazırlık hevesi fln gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?