- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
iyiymiş canımm :)
orda olsam gelirdim valla hem banada tecrübe olurdu.
haklısın canım. insanlar ihtiyaç hissettiğimizde her zamna yanımızda olmuyorlar.
tuğçecim sen geç kalkıyorsun sanırım .. sabahtan beri buradayım çok sıkıldım konudan konuya gezdimbugün hiç görüşmem olmamasına rağmen ofiste olmak zorundaydım patladım
iyi ki de söylemişiz o zamanyapacaklarını listele tatlım yaptıkça da üzerini çiz bana bu çok zevk veriyor
evet canım geç kalkıyorum. çünkü sabah yatıyorum.
Nişanlım aradı. yarın bize gelmek istiyorlarmış bayram öncesi ziyarete ama yarın da bizim yemeğe misafirimiz var.
Siz de gelin dedim istemediler. Haftaiçi artık çağırıcam. önce bana haftaiçi işimiz çok pazar müsaittik diyor sonraa neyse haftaiçi bana gün söyle o zaman gelelim dedi.
Hemen bana kavga çıkarma diyor. Sinir oldum. ruhum ona uzak gibi geliyor.
yaa cevap yazamadım ama not defteri aldım liste yapacam bende neler var neler yok diye araştırıyorum şimdi
çok iyi olmuş canımben birşeyleri yazıp önümde somut olarak görmeden kafamda toparlayamıyorum mesela
kavganın ardından henüz yatışmamışsın sen canım ..
birde soğuk davranınca uzaklaşmış gibi hissediyorsun.. biraz birşey söylemeden geride dursan canım hani demişsin ya "afranı çekemem" diye .. bence birşey demeden süreci izle ..
o değilde burada hava kapandı pamukkalede de yağmur yağıyormuş
hay bin şansım ya
o değilde burada hava kapandı pamukkalede de yağmur yağıyormuş
hay bin şansım ya
Birşey demedim zaten canım. O aşkım canım falan diyor. Ben de normal konuşuyorum zaten. ama durgunum.
Annesinin yanında telefonda birşey söylüyorum bana kavga çıkarma diyor. Bu hoşuma gitmedi.
aaa belki yarın yağmaz canım.
Benim nişanımdada yağmurlu denmişti. ben korkmuştum. dış mekan çekimi nasıl olucak diye.
ama günlük güneşlik oldu.
sıkma canını inşallah yarın güzel olur hava
ağustosun ortasında şansıma bak çok üzüldüm şimdi ertelemek zorundayız yine işlerim zamanında hallolmuyor
evet onun yanında öyle söylemesi hoş olmamış
bu yaptığından ne kadar üzüldüğünü, sana ne hissettirdiğini size geldiklerinde yalnız kaldığınız bi ortamda anlat tatlım konuştuğumuz gibi onu suçlamadan ..
Böyle negatif düşünürsen negatifi çekersin canım.
Benim herşeyim yolunda gider inancını taşımalısın her zaman.
Annesine benim olumsuz şeylerimi aktardığı için ben alıştım artık.
İçimde bir huzursuzluk var nedense.
Sabah elimin acısıyla uyandım. tırnaklarımı etime geçirmişim. tırnaklarımın izleri çıkmış avuç içimde.
Stresten mi kaynaklı bu acaba? neyi gösteriyor?
ağustosun ortasında şansıma bak çok üzüldüm şimdi ertelemek zorundayız yine işlerim zamanında hallolmuyor
Annesine benim olumsuz şeylerimi aktardığı için ben alıştım artık.
İçimde bir huzursuzluk var nedense.
Sabah elimin acısıyla uyandım. tırnaklarımı etime geçirmişim. tırnaklarımın izleri çıkmış avuç içimde.
Stresten mi kaynaklı bu acaba? neyi gösteriyor?
iyi düşünki iyi şeyler olsun canım şans olarakta düşünme nasip olmuyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?