- Konu Sahibi AngelHeart
-
herşey gönlümüzce olmuyor ama bence sabah uyandığımda ilk onu göreceksem eğer bütün bunlara değer
evet gönlümüzce olamıyor o yüzden hayal kurmamaya çalışıyorum atlatmak daha zor çünkü..
filmin sonunu düşünmek daha güzel oluyorrrr :)
evet zaten sonunu düşünerek bugünlere bu kadar yaklaştık
ben bugün çok sinirliyim aslında .. bir ay öncesinden arkadaşımı arayıp 12 ağustosta fotoğraf çekimim var yanımda olur musun demiştim tabi ki olurum dedi ama dün arayıp başka bir yere gitmesi gerektiğini söylediramazanda ben kime diyeyim oruç tutma gel bana yardımcı ol diye o tutmadığı için ona söylemiştim iyi gün dostlarımı öğreniyorum düğün öncesi yaa
Kimseler yok herhalde.
Benim de nişanlımın sıcak başıva vurmuş. Yanar döner zaten.
Bir şey ters gittimi en yakınlarına patlar hep.
Bugün telefonu bozulmuş bende yeni uyanmışım. dedim eskimiydi telefon falan...
Bu dedi ahiret soruları mı soruyorsun sen? ne alakası varr bilmemne sesini yükseltti.
sonra ben sesim bozuk kapatınca. aradı 10 dk sonra özür diledi, telefonum düzeldi diye.
akşam ben bu konuyu açtım, bak dedim yapma böyle falan. ee sen suçluydun ne diye öyle sorular soruyorsun dedi.
öyle bir sinir oldum kiiii. sonra ben çıkışınca da sıcakk çokk ne yapıyım açma sen de bu konuyu bir daha diyor. özür dilerim tekrar dedi.
offf yaaa... bir gün iyi bir gün kötü. takmak ta istemiyorum.
yaa bak şimdi niye böyle yaptı sen ne kadar öncesinden söylemişsin hemde..çok acil önemli işi çıkmıştır belki boş ver takma kafana..
yine de sen şansını dene yarın için sana yardımcı olabilecek sana değer veren birilerini bulabilirsin..mühim işleri yoksa göze alacaktır herşeyi..
bilmiyorum ona güvenmiştim çok kızdım
söyleyemem ki ramazan günde
kızarsın tabi ayıp etmiş..
ben mesala evin içinde bile zor dayanırım orucun pek etkilemediği kişiler olabiliyo dayanıklı kişiler vardır belki :)
sen sadece fotoğraf çekimi için mi yoksa kuaför için de mi düşünüyorsun? çünkü benim nişanım dış çekim olmuştu ve fotoğrafçının yanında eleman vardı zaten çevremden kimseye gerek kalmamıştı..
ya her ikisi için yanımda bir arkadaşımın olmasını çok istemiştim çekimlerde belki ihtiyacım olan birşey olur diye, kuaförde de gelinliğe giymeme yardımcı olur diye
zaten artık yalnız olacak olmak canımı sıkmıyor da bana attığı son dakika golünü hazmetmekte sıkıntı yaşıyorum
anladım canım..tahmin edemeyeceğin kişilerin böyle davranışlarda bulunması daha da koyuyor insana...
sebebini sordun mu niye gelemiomuş üzüldüğünü seni zor durumda bıraktığını söyleseydin..gün gelir anlar hatasını ama iş işten geçmiş olacak
annesigil bizimle olacaksın pazar günü demişler sanki benim çekimim olduğunu söylese itiraz edip yine de göndermeyecekler !
isterse gelsin bir çok şeyi tek başıma hallettim ben zaten bu düğün hazırlıklarında, bunu da hallederim
akşam gözüm aradı seni canım yoktun :)
sıcak erkeklerin başına daha çok geçiyo sanırsam..hele de sinirlenirlerse ağzımızdan çıkana daha dikkatli olmalıyız her şekle döndürebiliyorlar...nişanlın hatasının farkına varabilen bir kişi en azından bak özür dilemiş..gerçi söylediklerinden sonra insan onu da pek göremeyebiliyo..
gülü sevdik dikenine katlanıcaz napalım bizde de benzer durumlar yaşanıyor..
çocukça olmuş böyle davranması söz vermiş sonuçta sana ama sen de görmüş oldun işte arkadaşının değerini..
halledersin tabi yaa yardım eder kuafördeki bayanlar da zaten sana :)
bu arada niye önceden foto çekimi yapıyorsun ki?
Dün akşam iftarda misafir vardı canım. Geç girdim nete.
Dün akşam msj attım yatarken dedim benim sinirim bana yeter senin afranı tafranı çekemem dedim.
Çekemem cidden. Bana sevgi lazım...
Bugün daha konuşmadık. Ben 2 de kalktım zaten.
Seninkiyle aranız nasıl canım?
İlkaycım işlerin halloluyormuş çok sevindim.
Bu arada ben artık insanların yaptıklarına şaşırmıyorum.
Bende nişanım için arkadaşıma kaç ay önceden söylemiştim. son güne kadar tamam dedi.
yemekli nişandı yer de ayırdım onlara 2 kişi. Nişandan 1 gün önce msj atmış ben gelemicem araba yok gelcek diye.
sonrada arayıp tebrik etmedi. görüşmüyorum artık.
O yüzden üzülme. Allah büyüktür. elbet bir gelen çıkar seninle. ben olsam ben bile gelirdim valla :)
fotoğraf çekimini düğün gününe sıkıştırmamak için .. yoksa düğün günü sabah erkenden kuaföre gitmem gerekecek ve düğünümüz içeriği sebebiyle de en geç saat 3 te fotoğraf çekimi bitmesi gerekiyor .. tam öğle sıcağında dış mekanda bir çekim güzel olmaz diye düşündük .. şimdi fotoğraf çekimini rahat rahat yarın saat 5 ten sonra yapacağız .. düğün günü de o koşturmaca olmayacak ..
zaten heyecanlı olacağız o gün belki aksilikler olacak fotoğrafa enerjimizi veremeyebiliriz stresten
çok iyi düşünmüşsünüz değişik olacak ön düğün gibiii :) yarın güzel günlerin başlangıcı deseneee kolay gelsin şimdiden :)
iyi değil canım aramız dün yorgundu zaten düğün tarihini belirleyelim derken tartıştık dün öğlen..sonra malum köye gitti konuşamadık hiç bende keyifsiz bir şekilde gün geçiriorum
halloluyor inşallah pazartesi bitecek
7 yıllık bi arkadaşım vardı geçen yaz ufak tefek sıkıntımız olmuştu aramızda ama sonuçta onca yılın hatrı var değil mi .. hiç yanımda yoktu ne ihtiyacımı sordu ne heyecanımı nede nikahımda tebrik etmek için aradı .. tabi bende onu aramıyorum artık ..
çok iyi tanıdım insanları düğünüm sayesinde ve yine nişanlımdan başkası yoktu yanımda .. yeri geldi annem bile benimle değildi .. insan ihtiyacı olduğunda uçuyor etrafındakiler nedense ağızda herşey .. bir çok işime kendim koşturdum bunu da hallederim
teşekkür ederim tatlım atla gel hadi seni misafir edeyim hem çekimde pamukkalede olacak gelmişken orayı da görürsün ohhh
iyiymiş canımm :)
orda olsam gelirdim valla hem banada tecrübe olurdu.
haklısın canım. insanlar ihtiyaç hissettiğimizde her zamna yanımızda olmuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?