- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.321
iyi akşamlar kızlaaar :) ne kadar güzel herkeste bir tatlı telaş :) bizim düğüne daha 8 ay var salon tuttuk onu dışında kız tarafı olarak evdeki çeyiz hazırlıkları dışında hiç bir hazırlık yok :) gördüğüm kadarıyla vakit yaklaştıkça heyecanda streste artıyor :) darısı başımıza ...
ÇEyİZ HAZIRLIğı şimdilik yeterli canım.
Daha ev tutmak, büyük eşyaları almak için erken zaten.
Hepsini hallederiz teker teker inşallah.
ben geldim görüşmeyeli nasılsın
Nerelerdesin sen? Görüşemiyoruz
kızlar benim düğün tarihim belli değil ama yavaştan yavaştan çeyizime başladım işte, bir de nasipse ileride oturacağımız evin içini değiştirmek istiyorduk işte şimdi nişanlım ona hız verdi biraz askere gitmeden bitirmeye çalışıcam dedi onlarla uğraşıyoruz işte biz de sizler neler yapıyosunuz?
Kolay gelsin canım.
Biz de düğün yerini hallettik şükür.
Çeyizlerimi alıyorum yavaş yavaş.
Ocaktan sonra hız vericez biz de canım.
Bizim de oturacağımız evde tadilat başlayacak.
çok güzel canım Allah hepimize bol bol sabır ve kolaylık versinkına düğün mü yapcaksın canım kına nikah mı nasıl olcak nikah salonda mı kıyılcak yoksa önceden mi nasıl düşünüyosunuz?
Amin canım cümlemize...
Canım çarşamba günü kına
Cuma günü de düğün düşünüyoruz.
Nikahı düğün salonunda kıymak istiyoruz.
sİZ nasıl düşündünüz?
1 gün ara vermek iyi olmuş canım, ya ben kına ve nikah istiyorum düğün istemiyorum ama yapsak mı bilemiyorumm ki çok kararsızız daha net bir şey yok ortadaa
Düğün de güzel olur aslında canım.
Düğün yerlerine bakarsınız aklınıza yatan bir yer olursa neden olmasın?
belkide bakalım bi düğün tarihi falan belirlenirse bakarız bakalım duruma göre artıık
kızlar neler yapıyosunuz yahu hayatta mısınızz? hiç ses seda yook
Selam canim, valla ben şahsen mobilya disinda ufaktan ceyiz icin birşeyler almaya basladim. Mobilya olarakda oturma grubu ve yemek odasini aldik, ufaktan da supurge, cayci, tost makinasi, nevresim, uyku seti falan aldim. Ama al al bitmiyor, aonu gelmicekmis gibi geliyor sende hazırlıklar nasıl canim ?
Aman en iyisi canım yavaş yavaş almak, beyaz esya ve mobilya ev belli olunca alinir zaten :)iyi bakalım canım yavaş yavaş toparlanır hepsi inşallahnapayım canım ben de mobilya beyaz eşya hariç bir şeyler almaya başladım tekstil ve mutfak ürünlerini alıyorum işte yavaş yavaş
iyi bakalım canım yavaş yavaş toparlanır hepsi inşallahnapayım canım ben de mobilya beyaz eşya hariç bir şeyler almaya başladım tekstil ve mutfak ürünlerini alıyorum işte yavaş yavaş
Slm kizlar bende subatta nisanlandim:-D burayi yeni kesfettim sessiz geziniyordum:-D ama artik dayanamadim ;-) kizlar benim nisanlim da askerde kisa dönem. Daha tarihbbile belli değil bizde :-( rabbim sizde hayırlısyla yuva kurmayi nasip etsin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?