• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Bugün dışarı çıktım iyi geldi.
Çeyiz için bernardoya gittim.
İki parça silikon spatula ve silikon fırça aldım.
Bir günlük yemek takımı beğendim.
Sizler neler yapıyorsunuz?

Merhaba kızlar,

Ben de nişanlanalı bir süre oldu lakin bırakın günü düğün için yıla bile karar vermediğim için okuyup okuyup çıkıyordum. Sanırım buraya yazarsam topiğe aykırı olmam dedim. Allah sizin hazırlık konusunda yardımcınız, bizim de tarih konusunda yardımcımız olsun :)

Merhaba kızlar,

Ben de nişanlanalı bir süre oldu lakin bırakın günü düğün için yıla bile karar vermediğim için okuyup okuyup çıkıyordum. Sanırım buraya yazarsam topiğe aykırı olmam dedim. Allah sizin hazırlık konusunda yardımcınız, bizim de tarih konusunda yardımcımız olsun :)

hoş geldin canım... :3:
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Hayırlı bir tarih nasip etsin size de.

Selamlar tüm nişanlı hatunlara, tam tamına kaldı 4 ay, ufaktan ev temizligine başlıcaz annemle, ocakta beyaz eşyalar kurulcak off off =) bizim nikahimiz salonda kiyilcakti ama suan acaba 4.4.2014de gidip kiyilsak mi diyoruz ertesi gunde dugunumuz olur, bide fotograf olayimiz var dis mekanlar uzak genellikle napcaz bilmiyorum.

Selamlar tüm nişanlı hatunlara, tam tamına kaldı 4 ay, ufaktan ev temizligine başlıcaz annemle, ocakta beyaz eşyalar kurulcak off off =) bizim nikahimiz salonda kiyilcakti ama suan acaba 4.4.2014de gidip kiyilsak mi diyoruz ertesi gunde dugunumuz olur, bide fotograf olayimiz var dis mekanlar uzak genellikle napcaz bilmiyorum.

Merhaba canım...
Stres yapmamaya çalış.
Herşey bir şekilde olur zaten. Yerli yerini bulur.

Nikahi salonda mi kiydirsak yoksa 4.4.2014de gidip cikartsak mi aradan

valla canım 04.04.2014 özel bir tarih olur o yönden iyi ee salonda olsa onun da tadı ve yeri ayrı olur cidden iki arada bir derede kalmışlık durumu, nişanlın ve ailen ne düşünüyor bu konuda?

Merhaba kızlar,

hoşgeldiiin ben de aynı durumdayım canım şuan ama burdayım :1: amiin Allah cümlemizin yardımcısı olsunn :nazar:

valla canım 04.04.2014 özel bir tarih olur o yönden iyi ee salonda olsa onun da tadı ve yeri ayrı olur cidden iki arada bir derede kalmışlık durumu, nişanlın ve ailen ne düşünüyor bu konuda?

Valla canim iki tarafta bize bırakıyor, nikah gec baslar korkusu oldu bizde baska dugunlerde de gordum, 4unde olursa yakinlarla gidip gelicez, ben esenkent nisanlim Cerrahpaşa'da o yuzden kararsiz kaldik canım

Nikah tarihimizi 30 mart olarak kararlastirdik canim, hem ailelerde gelebilir o haftada dış çekimi halledicez insallah, annem bugun gunluk kullanmak icin yemek takimi almis güzel begendim, senin hazirliklar nasil canim?

Ben düğün yerleri araştırmasına devam ediyorum canım.
Onun dışında evin ihtiyaçları için göz gezdiriyorum.
Sevindim canım senin adına.
Nerden almış annen diğer takımını?

Zaten düğün yeri belli oldumu hersey daha net yapiliyor canim, güral porselenden almis, beyaz kendiliğinden kabartmali desenli, ins gönlünuze gore dugun yeri bulursunuzz =)

bende geldim aranızaaaaa nişanlım askerde benimdee gelince belli olucak düğün tarihimiz vs herşeyy:31:

Back