Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

hoşbuldum canım benimm napıyosunuz bakalım burda hmen hemen herkesin düğün tarihi belli maşallahhh benimde belli olsun artık

Biz de daha yer tutmadık ama istediğimiz tarih belli.
Sizin de belli olur canım üzülme.

Selam nişanlı bayanlar =) Nasılsınız? Hazırlıklarınız nasil gidiyor? Biz bayagi bi hiz verdik diyebilirim, ikimizde panik olunca aman bişeyler yetişmez,aman ya olmazsa diye diye evi dizdik nerdeyse :)

Selam nişanlı bayanlar =) Nasılsınız? Hazırlıklarınız nasil gidiyor? Biz bayagi bi hiz verdik diyebilirim, ikimizde panik olunca aman bişeyler yetişmez,aman ya olmazsa diye diye evi dizdik nerdeyse :)

Selam canım...
İyi yapmışsınız.
Biz de yılbaşından sonra hız vericez inşallah.

hoşbuldum canım benimm napıyosunuz bakalım burda hmen hemen herkesin düğün tarihi belli maşallahhh benimde belli olsun artık

Ayy evet belli olsun. Belli olunca daha güzel hazırlanılıyor bence.

Biz de daha yer tutmadık ama istediğimiz tarih belli.
Sizin de belli olur canım üzülme.

Yer tutun bence kız, hiç yer kalmıyor :)

Selamlar, Hazırlık sıfır :) Şubatta Ankara'ya taşınayım bir hemen hazırlıklara başlayacağım.

Selam canım...
İyi yapmışsınız.
Biz de yılbaşından sonra hız vericez inşallah.

Ah ah yılbaşı gelip geçse de artık bu yaz evleniyoruz diyebilsek :)

Selamlar, Hazırlık sıfır :) Şubatta Ankara'ya taşınayım bir hemen hazırlıklara başlayacağım.

Olsun canım, yavas yavaş hersey olur, gecen haftaya kadar bunalimin dibindeydim nasil yetisyiricez diye bide benim is gorusmelerimde oluyor bayagi stres yapmistim ama bugun evin cogunu dizdik sayilir, sen su tasinma isini hallet herşey su gibi gidiyor :) Rabbim ev alanla evlenene yardim ediyor..=)

bizde de ben panikliyorum nişanlım cok rahat hallederiz diyor :/ askerden gelince düğüne 1 ayımız kalıyor inşallah yetiştirebilirzi

bizde de ben panikliyorum nişanlım cok rahat hallederiz diyor :/ askerden gelince düğüne 1 ayımız kalıyor inşallah yetiştirebilirzi

Yetisir canım, bazen bende pek umursamiyor(muş) gibi uapiyorum. Aman strese ne gerek var oyle de boylede olacak Allahın izniyle diyorum ama sadece yarım saat sürüyor. Sonra yine bayan panik ortaya cikiyor. Sende stres yapicaksin illaki ama oluruna da birak, Rabbim yardim ediyor.

seLam kizLar..
tugcecim gormemistim bu topigi,bilseydim gelirdimm hee

bizdede hazirliklar devam cok sukur.. heyecan tavan sevdicekle bizde:26:
Rabbim hepimize hayirlisiyla gonlumuze gore yasatmayi nasip eder insallah bu guzel gunlerimizi

Canım baktım genelde mayısın ilk haftası olduğu için boş şimdilik yerler.
Genel de düğünler mayıs sonu başlıyor.
2014 bize uğur getirsin kızlar.
2013 te bana iyi geldi şükür. :)

seLam kizLar..
tugcecim gormemistim bu topigi,bilseydim gelirdimm hee

bizdede hazirliklar devam cok sukur.. heyecan tavan sevdicekle bizde:26:
Rabbim hepimize hayirlisiyla gonlumuze gore yasatmayi nasip eder insallah bu guzel gunlerimizi

Amin canım inşallah.
Hoşgeldinn...

iyi akşamlar kızlaaar :) ne kadar güzel herkeste bir tatlı telaş :) bizim düğüne daha 8 ay var salon tuttuk onu dışında kız tarafı olarak evdeki çeyiz hazırlıkları dışında hiç bir hazırlık yok :) gördüğüm kadarıyla vakit yaklaştıkça heyecanda streste artıyor :) darısı başımıza ...

hosbuldum canim :)

nasil hazirliklar ne durumda, tarih alinmis sanirim

Tarihe karar verdik te daha gün almadık canım.
Düğün yerini kesinleştirelim kısmetse ocakta günü de almayı düşünüyoruz.
Hayırlısı ile inşallah. :)
sENİN nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…