- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.301
bende geldim aranızaaaaa nişanlım askerde benimdee gelince belli olucak düğün tarihimiz vs herşeyy
Hosgeldin canim, hayirli teskereler :))
hoşbuldum canım benimm napıyosunuz bakalım burda hmen hemen herkesin düğün tarihi belli maşallahhh benimde belli olsun artık
bende geldim aranızaaaaa nişanlım askerde benimdee gelince belli olucak düğün tarihimiz vs herşeyy
hoşbuldum canım benimm napıyosunuz bakalım burda hmen hemen herkesin düğün tarihi belli maşallahhh benimde belli olsun artık
Selam nişanlı bayanlar =) Nasılsınız? Hazırlıklarınız nasil gidiyor? Biz bayagi bi hiz verdik diyebilirim, ikimizde panik olunca aman bişeyler yetişmez,aman ya olmazsa diye diye evi dizdik nerdeyse :)
Selam canım...
İyi yapmışsınız.
Biz de yılbaşından sonra hız vericez inşallah.
Ohh maşallah, haydi hayirlisi canim =)
sizden fikir almam gerekicek.
sağolasın canım.
Biz de daha yer tutmadık ama istediğimiz tarih belli.
Sizin de belli olur canım üzülme.
Selam nişanlı bayanlar =) Nasılsınız? Hazırlıklarınız nasil gidiyor? Biz bayagi bi hiz verdik diyebilirim, ikimizde panik olunca aman bişeyler yetişmez,aman ya olmazsa diye diye evi dizdik nerdeyse :)
Selam canım...
İyi yapmışsınız.
Biz de yılbaşından sonra hız vericez inşallah.
Selamlar, Hazırlık sıfır :) Şubatta Ankara'ya taşınayım bir hemen hazırlıklara başlayacağım.
bizde de ben panikliyorum nişanlım cok rahat hallederiz diyor :/ askerden gelince düğüne 1 ayımız kalıyor inşallah yetiştirebilirzi
Ayy evet belli olsun. Belli olunca daha güzel hazırlanılıyor bence.
Yer tutun bence kız, hiç yer kalmıyor :)
Selamlar, Hazırlık sıfır :) Şubatta Ankara'ya taşınayım bir hemen hazırlıklara başlayacağım.
Ah ah yılbaşı gelip geçse de artık bu yaz evleniyoruz diyebilsek :)
seLam kizLar..
tugcecim gormemistim bu topigi,bilseydim gelirdimm hee
bizdede hazirliklar devam cok sukur.. heyecan tavan sevdicekle bizde:26:
Rabbim hepimize hayirlisiyla gonlumuze gore yasatmayi nasip eder insallah bu guzel gunlerimizi
Amin canım inşallah.
Hoşgeldinn...
hosbuldum canim :)
nasil hazirliklar ne durumda, tarih alinmis sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?