- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.281
Merhaba kızlar,
Ben de nişanlanalı bir süre oldu lakin bırakın günü düğün için yıla bile karar vermediğim için okuyup okuyup çıkıyordum. Sanırım buraya yazarsam topiğe aykırı olmam dedim. Allah sizin hazırlık konusunda yardımcınız, bizim de tarih konusunda yardımcımız olsun :)
hoş geldin canım...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Hayırlı bir tarih nasip etsin size de.
Selamlar tüm nişanlı hatunlara, tam tamına kaldı 4 ay, ufaktan ev temizligine başlıcaz annemle, ocakta beyaz eşyalar kurulcak off off =) bizim nikahimiz salonda kiyilcakti ama suan acaba 4.4.2014de gidip kiyilsak mi diyoruz ertesi gunde dugunumuz olur, bide fotograf olayimiz var dis mekanlar uzak genellikle napcaz bilmiyorum.
Merhaba canım...
Stres yapmamaya çalış.
Herşey bir şekilde olur zaten. Yerli yerini bulur.
Nikahi salonda mi kiydirsak yoksa 4.4.2014de gidip cikartsak mi aradan
Merhaba kızlar,
Ben de nişanlanalı bir süre oldu lakin bırakın günü düğün için yıla bile karar vermediğim için okuyup okuyup çıkıyordum. Sanırım buraya yazarsam topiğe aykırı olmam dedim. Allah sizin hazırlık konusunda yardımcınız, bizim de tarih konusunda yardımcımız olsun :)
valla canım 04.04.2014 özel bir tarih olur o yönden iyi ee salonda olsa onun da tadı ve yeri ayrı olur cidden iki arada bir derede kalmışlık durumu, nişanlın ve ailen ne düşünüyor bu konuda?
hoşgeldiiin ben de aynı durumdayım canım şuan ama burdayımamiin Allah cümlemizin yardımcısı olsunn
Sizde tarih belirleyememe nedeni nedir merak ettim :)
Fena değil.
Bende hiç hazırlık yok ya
Kızlar nasıl gidiyor?
Nikah tarihimizi 30 mart olarak kararlastirdik canim, hem ailelerde gelebilir o haftada dış çekimi halledicez insallah, annem bugun gunluk kullanmak icin yemek takimi almis güzel begendim, senin hazirliklar nasil canim?
Zaten düğün yeri belli oldumu hersey daha net yapiliyor canim, güral porselenden almis, beyaz kendiliğinden kabartmali desenli, ins gönlünuze gore dugun yeri bulursunuzz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?