Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Hazır canım, ilk salonumuzu tuttuk 5 nisana ama nikahı 4.4.2014de istiyoruz nilmiyorum nolcak, sonra ev arayışına girdik ve tuttuk 1 ay olcak nerdeyse, yemek odamızın siparişi verdik zaten teslimi 1 ayı buluyormuş mobilya olaylarının, camların ölçüsünü aldık tül-perde için, beyaz eşyalarımızı da nişandan sonra almıştık canım duruyorlar ocak gibi kurdurucaz, arada eve gidip seyrediyorum ama temizliğe daha başlamadım.Annemle ufaktan çeyize alıncaklara giriştik işte, ama bi çarşı yapmamız gerekiyor..=)

Kolay gelsin canım.
Ben de yer tutulsa rahat bir nefes alıcam sanırım.
Bizim de ev hazır.
İçini biraz tadilat yapıcaz.
Zamanla olur herşey herhalde hayırlısıyla.
sizin de olur 4 ayda hepsi.

Kolay gelsin canım.
Ben de yer tutulsa rahat bir nefes alıcam sanırım.
Bizim de ev hazır.
İçini biraz tadilat yapıcaz.
Zamanla olur herşey herhalde hayırlısıyla.
sizin de olur 4 ayda hepsi.

Olucak inşallah canım Rabbimin izniyle.
Allah ev alanla evlenene yardım edermiş.
Şimdi stres yapıyoruz ama düğünde sonra sefasını sürücez inşallah.
Benim yaptığım stresin sonu yok zaten, annem-babam alıştı bile, tarihiniz belli canım yerde tutulur zaten Allah'ın izniyle, istanbulda mı yaşıyorsun ya da evlendikten sonra nerede yaşayacaksın?

İzmirde yaşıyorum canım. Kısmetse evlendiğimde de izmirde olucam.
Hatta şuanda yaşadığım evden 2 dk uzaklıkta.
Dediğin gibi tarih konuşuldu aileler arasında bir tek yer ayarlanacak.
Bu aralar meditasyona ağırlık vermem gerekecek. :)
Gene de her anın tadını çıkaralım tabi.
Hayatta bir kere oluyor çünkü.

Bende istanbuldayım, tuttuğumuz evde aileme yürüme mesafesinde, ama benim isteğim doğrultusunda olmadı, paşam kayınvalidesine yakın oturmak istedi, en azından ilk sene yani..
Valla benimde ciddi bi meditasyona yönelmem gerek, bu kafayı boşaltana kadar havaya yükselirim artık..=)
Çoğu zaman aman özlem ne dert ediyorsun çatlasan patlasanda Rabbimin izniyle herşey olucak sırasıyla strese gerek yok diyorum ama 5 dk sonra bayan panik çıkıyor ortaya..=)

Aynen ben de öyleyim canım.
Diyorum ki Allah zaten benim için hazırlamıştır olacak herşeyi ben ne diye sıkılıyorum diyorum.
Bol bol olumlama yapalım canım.
Bak bu gece yeni ay başlangıcı.
Dua etmek, niyet etmek ve meditasyon yapmak için uygun bir gece.
Yeni, güzel dilekler için destekleniyoruz.

Nasibimiz bi yerlerde var, Rabbim hazır etmiştir ama daha bizim karşımıza çıkarmadı.
Yapalım valla canım..Bak 3 aralık oldu bile..=)

Nasibimiz bi yerlerde var, Rabbim hazır etmiştir ama daha bizim karşımıza çıkarmadı.
Yapalım valla canım..Bak 3 aralık oldu bile..=)

Evet canım...
O zaman diyelim ki;
Beni mutlu edecek tüm güzel şeyleri hayatıma çekiyorum ve sevgiyle hayatıma kabul ediyorum.
Ben son derece sağlıklıyım, hayatımı mutlulukla, huzurla dolu geçiriyorum.
Sevdigim insanla,ailemle,sevdiklerimle,arkadaslarimla bu hayatin keyfini cikariyorum! Onlarin mutluluklariyla hayatim daha da senleniyor! Sevgili Allah'imin sevdigi ve sevdirdigi kullarindanim!Mukemmel basarilarla dolu bir isim,bol bereketim,yasam amacima uygun bir hayatim var!İlahi olanin rehberligini,meleklerimin destegini sevgiyle hissediyorum,akistayim!Evrenin sonsuz sinirsiz ,maddi manevi her turlu bereketi benim icin hazir!Evren hayatimdaki her seyi istedigim guzelliklere donusturuyor!beni hayirli bir degisim icin destekliyor!İstedigim her sey hayatimda!Daha fazlasi ve niceleri icin sukurler olsun!

Çok güzel özetlemişsin canım, Amin inşallah diyeyim bende.Şükürler olsun Rabbime..=)

Çok güzel özetlemişsin canım, Amin inşallah diyeyim bende.Şükürler olsun Rabbime..=)

Çok şükür canım.
Ne düşünürsek o olur biliyorsun.
Derler ya bir şeyi bin kere söylersen olurmuş diye.
O nedenle düşüncelerimizi olumlu da tutmamız önemli bizler için.
Rabbim ve meleklerimiz bu süreçte bizlerin yanlarında olsun inşallah.

Kesinlikle doğru canım, valla şiir gibi konuştun.
En sevmediğim huyum hemen demorolize olmam, bunu törpülemeye, özellikle de nişanlıma yansıtmamaya çalışıyorum. Ama düzelme var,yani hissediyorum. En çokta ailem destekliyor her konuda belkide bundan içim rahattır.
Olumsuz şeyler aklıma geldiğinde hemen evlendikten sonrasını düşünüyorum.Bütün stres,koşturmaca bitmiş.Yine bir ev geçindirme durumunun stresi olucaktır illaki ama evindesin, çok şükür huzurun yerinde, sevdiğin yanında, hatta benim bu hallerime gülüyorum sonradan..=)

en de demorolize olabiliyorum ama dediğin gibi ben de nişanlıma yansıtmıyorum.
İyi olacağını düşünmeliyiz canım.
kORKUlarımızı ve endişelerimizi kendimizden uzak tutmalıyız.

en de demorolize olabiliyorum ama dediğin gibi ben de nişanlıma yansıtmıyorum.
İyi olacağını düşünmeliyiz canım.
kORKUlarımızı ve endişelerimizi kendimizden uzak tutmalıyız.

İnşallahh canım, düğünü açık alan bir mekanda mı düşünüyorsunuz yoksa kapalı mı..

Evet canım en iyisi, riske atılacak bir durum değil..=)

Şimdi nişanlımla konuştum.
Dedim biraz endişem var falan filan.
Ben söz verdiysem yaparım herşeyi sen neden endişeleniyorsun dedi?
4 gündür evdeyim bir yere çıkmadım ondan oluyor hep böyle.

canım nişanlım gideli tam 3 buçuk ay oldu.. 3 buçuk ayda 5 defa gitmişimdir ama yine de mutlu olmuyorlar nişanlım yokken evlerine gitmek çok kötü sanki hep uzak olacakmışız hissine kapılıyorum

ben her haftasonu giderim muhtemelen çünkü şuan öyle en kötü ihtimal 2 haftada 1 giderim, ama onlar o gözle bakamazlar bizim düşündüğümüz gibi düşünemezler ki oğlan gitti bizi unuttu hissine kapılmamaları için onları da yalnız bırakmamak lazım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…