- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.221
Selam bayanlar bende 5 nisanda evleniyorum kismetse.Düğün salonunda nikahimiz kiyilcak, stresin kosturmacanin dibine vurmus durumdayim.Çok güzel telaşlar ama hazırlıklar bitene kadar bende biteceğim sanirim.Neyse sonunda ohh deyip keyfini sürücez inşallah =)
Selam bayanlar bende 5 nisanda evleniyorum kismetse.Düğün salonunda nikahimiz kiyilcak, stresin kosturmacanin dibine vurmus durumdayim.Çok güzel telaşlar ama hazırlıklar bitene kadar bende biteceğim sanirim.Neyse sonunda ohh deyip keyfini sürücez inşallah =)
Aynen bu stres bu hazırlıklar benide bitirecek.. :26: İnşallah keyfini süreceğim günler hemen gelir.. Çok yoruldum bu işlerden ya Kafamda bin tane şey var :18:
Ayy olmaz mi? Seninde dugune cok az kalmis, benim 4 ay var ama isyan bayragini cektim cekicem, ama sabir diyorum 6 nisanda hersey sifirlanicak, butun telaslar geride kalicak :)
Ayy sabret isyan için daha çok erken.. Asıl 30-40 gün kala ev telaşı başlayınca kafayı yiyeceksin benim gibi
Benim is kosturmacasi,basvurular falan var onun icinde bayagi stresliyim, senin dugun mu nikah mi canin
ailem maltepede ben uskudarda oturacagim... niye boyle hissettigimi de bilmiyorum. kacasim var. ama nisanlimi da seviyorum iste.. yanindayken cok mutluyum. niye boyle oldugunu da anlamadim. bi yandan cok sacma geliyor bi yandan da boyle dusunmeme engel olamiyorum...
konuyu yeni gördümm selam kızlaar ben de 1 Ağustosta nişanlandım düğün tarihi falan yok ortada askere gidecek çünkü Şubattaa :18: bakalım hayırlısı olsun hepimiz içiin
Nikah olucak benim.. Nikahtan snra takı, pasta, biraz dua.. Öyle olcakCuma günü nişanlımın ailesinin oturduğu yerde, cumartesi kendi evimde kınam olucak.. Onlarda oynarım bol bol
Senin nasıl olucak canım ?
Allah kolaylık versin canım.
Ben daha o stres ve koşuşturmaya başlamadım.
Ama yakında benimde başlar.
Panik tarzı bir şey olmuş sen de canım.
Kendimi hazır hissetmiyorsun demek ki.
Benim de en başlarda öyle oldu ama sonradan alışmaya başladım canım.
Ailenle rahattın belki de şimdi nasıl olcak diye düşünüyorsundur.
Sorumluluk alıcaz çünkü.
Benim dugun olucak canim,salonda nikahimiz kiyilcak perşembe ya da cuma kina gecem olucak, pazarda hooopp tatil dinlenmece insallah, bende nişanda hicc oturmadim.Annem habire geldi oynak misin az bi otur diye ama kina ve dugunde de ayni performansı sergilicem :)
En güzeli valla.. Ben nişanlığı sabah bi giydim.. Gece 2'ye kadar çıkarmadım çok güzeldi.. İnsan kaç kez nişanlık, gelinlik giyiyor ki.. Tadını çıkarmak lazım
Ohh en guzeli canim :)
Amin canim Rabbim sana da kolaylik versin, derinine inince cok guzel tatli telaslar ama genel anlamda kosturmaca yoruyor :) sende baslarsin yakinda ama Rabbim evlenene yardim ediyor onu daha iyi anladim seninde islerin su gibi ilerler :)
Hiçbişeyde hevesim kalmasın.. Çevreme bakıyorum kadınlar unutmuyor.. Kimi diyo bn kına kıyafeti giymedim, kimi diyo gelinliğim istediğim gibi değildi.. Hem istediğim herşeyi yaptırıyorum, Hem Olabildiğinde öyle özel günleri sonuna kdr eğlenerek geçiriyorum ben.. Delilik de var azYoksa çekilmez bu stres ne yapayım..
hAYIRLIısı olsun canım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Evvet, benimde icimde kalirsa bende de dile vurma olayi var, bende hersey ilerde hatırlansın istiyorum, zaten bazen dusunuyorum stres yapmaya gerek yok Rabbimin izniyle hertürlü asilcak bu dertler ama icime soz gecmiyor istee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?