• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Merhaba. Herkesin tüm dilekleri gönüllerine göre olur inşallah :) İstanbulda nikah daireleri ve kokteyl salonları hakkında bilgisi olan var mı? Ben maltepede nişanlım çapada oturuyor ve mümkünse ikimizden birine yakın olsun istiyoruz. Düğün yapmıyoruz o yüzden ferah ve güzel bir mekan önerebilirseniz ya da siz de böyle bir nikah yaptıysanız her türlü bilgi işimize yarar. Teşekkürler

eee herseyi siz ayarlıyorsunuz bi de üstüne üstlük fiyatına mı karısıyor ne denir bilemedim :44:
aman takma canm ya herşeyi kendi istedgin gibi yap tadını cıkar hiç bişey içinde kalmasın düğün senin düğünün sonucta :16:

Gelinligie bile diyo ucuz alin o derece yani :-( sanki hergün gelinlik giyincem
Aslinda cok iyiydi bir konum var siz olsaydiniz ne yapardiniz diye o günden beri nefret ediyorum ondan

Tsk ederim nisanlinin halindende ancak nisanli olan anlar :1:

Gelinligie bile diyo ucuz alin o derece yani :-( sanki hergün gelinlik giyincem
Aslinda cok iyiydi bir konum var siz olsaydiniz ne yapardiniz diye o günden beri nefret ediyorum ondan

Tsk ederim nisanlinin halindende ancak nisanli olan anlar :1:

yok artık gelinlık bu bi kere giyilecek eşyalar eskir yenisi alınır ev degiştirilir gerekırse ama düğün ve gelinliğin tekrarı yok herşeyi istedign gibi yap bnce canım madem kendiniz karsılıyosunuz bi de herşeyi kimene :1::1:
konuuna baktım da canım o yuzden neden kaynanan bi anda degişti ki anlamadım ben dıger gelınıyle arası cok mu iyi yada onun gazına mı geldi acaba :44:

yok artık gelinlık bu bi kere giyilecek eşyalar eskir yenisi alınır ev degiştirilir gerekırse ama düğün ve gelinliğin tekrarı yok herşeyi istedign gibi yap bnce canım madem kendiniz karsılıyosunuz bi de herşeyi kimene :1::1:
konuuna baktım da canım o yuzden neden kaynanan bi anda degişti ki anlamadım ben dıger gelınıyle arası cok mu iyi yada onun gazına mı geldi acaba :44:

Bende nisanlima aynisini dedim git istedigin damatligi al hayatinda bir sefer giyiniceksin... Paraya cok önem veriyor anlam veremedim hicte dinlemicem... :34:

Eltim kimseyi umursamaz sadece kendi ailesiyle görüsüyor..

Kaynanam olcak kadinda inadina o istemesede gidiyor halbuki eltim istemez mesela kaynim annesine gelir o der sen cocuklari al git ben gelmiyorum ben sevmiyorum öyle seyleri ailemdede yasamadim.

Bende nisanlima aynisini dedim git istedigin damatligi al hayatinda bir sefer giyiniceksin... Paraya cok önem veriyor anlam veremedim hicte dinlemicem... :34:

Eltim kimseyi umursamaz sadece kendi ailesiyle görüsüyor..

Kaynanam olcak kadinda inadina o istemesede gidiyor halbuki eltim istemez mesela kaynim annesine gelir o der sen cocuklari al git ben gelmiyorum ben sevmiyorum öyle seyleri ailemdede yasamadim.

desene burnu biraz havada aman salla canım ne yapan yapsın en güzel günlerini böyle insanlar yüzünden canını sıkarak geçirme :12:
yoksa yine sonra pişman olan sen olursun :ssz:
tadını cıkar keyfine bak sen :34:

desene burnu biraz havada aman salla canım ne yapan yapsın en güzel günlerini böyle insanlar yüzünden canını sıkarak geçirme :12:
yoksa yine sonra pişman olan sen olursun :ssz:
tadını cıkar keyfine bak sen :34:

Cok tsk ederim :16:

Malesef öyle görümcem yok kaynanam iyi derken kaynanam hem kaynana hem görümce oldu basima.

Allaha havale edip hazirliklarima devam edicem bu arada tekrar cok tsk ederim :16:

kızlar nerhabalar
bende nişanlı bi bayan olarak geldm aranıza
benimde düğünüm tam 2 ay sonra yani 24 ağustos ta inşaallah
sizlerdeki hazırlıklar telaşlar ne alemde
neler yaptınız neler aldınız
yada aklımıza gelmeyen şeyler neler

Herkese iyi günler bayanlar,

benim de düğünüm 31 mayıs 2014 te olacak inşallah.

kızlar hepiniz aşık oluptamı nişanlandınız içinizde aşık değilim ama seviyorum ve çok güveniyorum ve çok seviliyorum diyen var mı

ben aşık olarak severek ölerek biterek sözlendim :emir_bebek: ya kızlar bir sorum olacak belki ayrı bir topik açarım merak ediyorum bayramda geliyor bayramda ne getiriyor oğlan tarafı hediye olarak size değişik ve güzel fikirler duymak istiyorum

kızlar yardımınıza ihtiyacım var ? nişanlımın doğum günü ve bişeyler yapmak istiyorum ama olnaklarım kısıtlı pek yanlız kalamıyoruz bir plana ihtiyacım var yardımcı olur musunuz ?

Bu topiği ben açmıştım fakat eski nişanlımdan ayrıldığım için ocakta aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım üzülerek.
Allah çok büyük. Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor.
Karşıma melek kalplim çıktı ve 9 kasımda nişanlandık.:nazar:
Kısmetse mayıs gelini olucam.
Ve bu topiği tekrar aktifleştirelim diyorum. :16:
Herkese mutluluklarrr... :16:

Back