Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Tuğçecim merhaba, ben JASMINE_84, bazı sebeplerden dolayı yeni üyelik aldım, nişanlandığını duydum ama bir tüelü fırsat bulup tebrik edemedim, biliyosun ben de evlendim iş güç koşturma derken sadece girip yazılanları okuyabildim aktif kullanıcı olamadım.. senin adına çok ama çok mutlu oluyorum senin böyle mutlu olduğunu görmek çok çok güzel.. tebrik ediyorum canım seni, Allah tamamına erdirsin, ve inşallah bir ömür çok ama çok mutlu ve huzurlu olursun..

Aminn canımm...
Senin evlendiğini bilmiyordum. Çok mutlu oldum canım.
Çok teşekkür ederim.
İnşallah çok mutlu huzurlu oluruz sen de ben de ve herkes.

Aminn canımm...
Senin evlendiğini bilmiyordum. Çok mutlu oldum canım.
Çok teşekkür ederim.
İnşallah çok mutlu huzurlu oluruz sen de ben de ve herkes.

aaaa doğru tabii en son seninle konuştuğumuzda henüz evlenmemiştim... aminn canımmm inşallah...

Merhaba ben de nişanlıyım.. Hersey ani oldugu için 1 ya da. 2 ay içinde evlenecegız... Benim evli olanlara bir sorum olacak.. Beni ailemden ayrılmanın huznu sardı.. Nişanlımı düşününce onunla beraber gecırecegım vakıtler konusunda heyecanlanıyorum ama baska bır ev ve eve alışma vs gibi düşünceler huzursuz ediyor beni... İnternetten arastırdıgımda bır suru ınsanın bu duyguları yasadıgını okudum fakat buradakı evlıler yardımcı olursa sevıneceğim... Bazen sankı altından kalkamayacak mıyım gıbı gelıyor fakat hıc oyle bırsey olmayacagını bılıyorum. Zaten nişanlımda su an ailesınden ayrı yasadıgı ıcın ev işlerini bilen ve yapan biri... Bu arada 28 yasındayım...

şUAN endişelenmen doğal canım.
Bilinmeyen, yeni bir hayata doğru adım atıyorsun.
Bu endişe herkeste olur.
Ama olumlu şeyler düşünmeye çalış.
Herşeyin iyi olacağını düşün.
Ailenden çok mu uzağa taşınıcaksın canım?

Merhaba canım...
Ben de 9 Kasımda nişanlandım.
Daha yeni benimki. :)
Nasıl gidiyor nişanlılık süreci?

sağol canım hayırlı olsun. ehh idare ediyoruz işte birbirimize biraz uzağız arada 100 km mesafe var. bazen sorun yaşıyoruz ama çokta uzun sürmüyo. sizin nasıl gidiyo

sağol canım hayırlı olsun. ehh idare ediyoruz işte birbirimize biraz uzağız arada 100 km mesafe var. bazen sorun yaşıyoruz ama çokta uzun sürmüyo. sizin nasıl gidiyo

Düğünü ne zaman düşünüyorsunuz canım?
Teşekkür ederim canım.
Bizim de iyi gidiyor şükür.
Düğün yeri bakmaya başladık biz de.

Düğünü ne zaman düşünüyorsunuz canım?
Teşekkür ederim canım.
Bizim de iyi gidiyor şükür.
Düğün yeri bakmaya başladık biz de.

biz düğün yapmıcaz sade bi nikahla evlenmeyi düşünüyoruz ama nikah salonuna girişte müzik çalınıyosa güzel olur en azından dans etmiş oluruz onu sormak lazım. henüz günü belirlenmedi bekliyoruz bizde. siz karar verdiniz mi belli oldu mu ?

Canım aileler mayısın ilk haftası dediler.
2 ya da 3 mayıs konuşuldu kısmetse.
Ama tam olarak kesinleşmesi için yeri tutmamız lazım önce.
İnşallah dans gibi birşeyler olur canım ama benim gittiğim nikah salonlarında yoktu.

annemlerde bizim nikah için mayıs haziran gibi olur demişlerdi ama bilmiyorum sadece lafta kaldı yani bi kesinleşme yok.
burda nikah için gittiğimiz zaman sorarım onu mutlaka bi müzik buldum çok kısa ama çok hoş a.ş.k dizisinin müziği. buna benzer yabancı şarkılar müzikler arıyodum bunu duyunca çok hoşuma gitti

[video=youtube;rFjK7KND2Cs]http://www.youtube.com/watch?v=rFjK7KND2Cs[/video]

Son düzenleme:

İnşallah yakında kesinleşir canım.
Müzikte güzelmiş.

ailem maltepede ben uskudarda oturacagim... niye boyle hissettigimi de bilmiyorum. kacasim var. ama nisanlimi da seviyorum iste.. yanindayken cok mutluyum. niye boyle oldugunu da anlamadim. bi yandan cok sacma geliyor bi yandan da boyle dusunmeme engel olamiyorum...

konuyu yeni gördümm selam kızlaar ben de 1 Ağustosta nişanlandım düğün tarihi falan yok ortada askere gidecek çünkü Şubattaa :18: bakalım hayırlısı olsun hepimiz içiin

Selam bayanlar bende 5 nisanda evleniyorum kismetse.Düğün salonunda nikahimiz kiyilcak, stresin kosturmacanin dibine vurmus durumdayim.Çok güzel telaşlar ama hazırlıklar bitene kadar bende biteceğim sanirim.Neyse sonunda ohh deyip keyfini sürücez inşallah =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…