- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.181
eee herseyi siz ayarlıyorsunuz bi de üstüne üstlük fiyatına mı karısıyor ne denir bilemedim :44:
aman takma canm ya herşeyi kendi istedgin gibi yap tadını cıkar hiç bişey içinde kalmasın düğün senin düğünün sonucta
Gelinligie bile diyo ucuz alin o derece yani :-( sanki hergün gelinlik giyincem
Aslinda cok iyiydi bir konum var siz olsaydiniz ne yapardiniz diye o günden beri nefret ediyorum ondan
Tsk ederim nisanlinin halindende ancak nisanli olan anlar
yok artık gelinlık bu bi kere giyilecek eşyalar eskir yenisi alınır ev degiştirilir gerekırse ama düğün ve gelinliğin tekrarı yok herşeyi istedign gibi yap bnce canım madem kendiniz karsılıyosunuz bi de herşeyi kimene
konuuna baktım da canım o yuzden neden kaynanan bi anda degişti ki anlamadım ben dıger gelınıyle arası cok mu iyi yada onun gazına mı geldi acaba :44:
Bende nisanlima aynisini dedim git istedigin damatligi al hayatinda bir sefer giyiniceksin... Paraya cok önem veriyor anlam veremedim hicte dinlemicem...
Eltim kimseyi umursamaz sadece kendi ailesiyle görüsüyor..
Kaynanam olcak kadinda inadina o istemesede gidiyor halbuki eltim istemez mesela kaynim annesine gelir o der sen cocuklari al git ben gelmiyorum ben sevmiyorum öyle seyleri ailemdede yasamadim.
desene burnu biraz havada aman salla canım ne yapan yapsın en güzel günlerini böyle insanlar yüzünden canını sıkarak geçirme
yoksa yine sonra pişman olan sen olursun
tadını cıkar keyfine bak sen
Cok tsk ederim
Malesef öyle görümcem yok kaynanam iyi derken kaynanam hem kaynana hem görümce oldu basima.
Allaha havale edip hazirliklarima devam edicem bu arada tekrar cok tsk ederim
ne demek canm mutluluk en doğal hakkın
tabiki mutlu olacaksın olucaz hepimiz kimene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?