Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

merhaba kızlar
bende sevdiceğimle subatta nişanlandım eylülde evlenıcez inşallah
tabi ben memleketımden ve nişanlımdan uzakta oldugum için daha hazrlıklara pek baslayamadık :26:sizin nasıl gidiyo hazırlıklarınız

Merhabaa ben askerimi bekliyorum o geldikten sonra bizde yoluna koyucaz hayatımızı Allah ın izniyle

18 ocakta nişanlandım ve o süreden bu yana hiç görmedim ( çok özledimm haftaya yanına gidicem inşallah o zaman bol bol hasretlil gideririm :)))

Selam kızlar, bugün tam 4 ay oldu nişanlanalı.. Askerimi bekliyorum. Gelince hayırlısıyla düğünümüzü yapacağız

arkadaşlar 24 aydır nişanlıyım ve 4 hafta önce düğün tarihim belli oldu ama çok geç kalındığı için salon bulmakta sıkıntı çekiyoruz.. neyse bunlar çok şükür tamam ama kayınpederim çok sıkıntı çıkarıyo ilk başka salon konusuna sıcak bakmadılar ama şimdi onayladı ama şuan öyle garip şeyler oluyoki anlam veremiyorum ailem bu evlilikte çok isteksiz nişanlımın ailesinden dolayı tamamen ve bende arada kalıyorum nişanlımda aynı şekilde arada kalıyo ama elinden geleni yapmaya çalışıyo nişanlımın babası istiyoki hep benim dediğim olsun çok kırıcı sözler söylediler.. sineye çektim ama ortada bişey var ve göremiyorum ailem onlara güvenmiyo evlenince sana şöyle yapıcaklar böyle yapıcakalr üzerinde baskı kurucaklar ya kızlar gerçekten kafam çok karışık.. nişanlım öyle olmayacak diyo ve o güveni veriyo ama ailem çok huzursuz herkes 24 ayın üstüne olumsuz konuşuyo ben ne yapmalıyım

kızlar merhaba. 5 aydır nişanlıyım ve hazirranda evlenicen inş.Ama nişanlımla çok kavga ediyoruz hele son günlerde her dediğime kızıyo.Sizce bu normal mi ???

kızlar merhaba. 5 aydır nişanlıyım ve hazirranda evlenicen inş.Ama nişanlımla çok kavga ediyoruz hele son günlerde her dediğime kızıyo.Sizce bu normal mi ???

hangi konularda kavga edıyosunuz canım cok önemli tartışmalar degıldır inş :44:
zaman yaklastıgı çin strestendir heralde canım :26:

hangi konularda kavga edıyosunuz canım cok önemli tartışmalar degıldır inş :44:
zaman yaklastıgı çin strestendir heralde canım :26:

her konuda diyebilirim nişanlım herşeye bağırıyor.strese girdi galiba evlenecem diye :26: Bazen evlenince ne yapacağım diye düşünmüyor değilim yani

tam 19 gün sonra kınam ve düğünüm olucak allahın izniyle uzun zmandır buraya giremiyorum ama burayı çok seviyorum bana şans dileyin evlenen nişanlı olan kızlar ahh ahhh heyecandan öliiiiciiiiiimmmm

merhaba kızlar izmirden yazıyorum eylülde düğünüm var prenses etek söyle kabarık bisey giymeyi düsünüyorum kınamda kiralamayı düsünüyoruz bildiğiniz...

her konuda diyebilirim nişanlım herşeye bağırıyor.strese girdi galiba evlenecem diye :26: Bazen evlenince ne yapacağım diye düşünmüyor değilim yani

düzelir inşallah canm ya evliliğin güzel bşy oldugunu anlayınca
sen bi konuş yıne de istersen belki kafasında bişeyler vardr anlatmadıgı :26:
kötü düşünme

düzelir inşallah canm ya evliliğin güzel bşy oldugunu anlayınca
sen bi konuş yıne de istersen belki kafasında bişeyler vardr anlatmadıgı :26:
kötü düşünme

Evet canım konuştuk zaten baktık olmuyo böyle.Hallettik çok şükür bende daha ılımlı olmaya çalışıyorum şimdi daha iyiyiz :) Evlilik güzel birşey mi bakalım görecez evlenince gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…