- Konu Sahibi AngelHeart
- #5.441
de ki ben üzülüyorum neden anlatmıyorsun?
eğer hala tersse konuşma ve üstüne gitme bir daha.
peki ablacım çok sağol desteğin için
sen nasılsın peki iyi misin kendi derdime düştüm hiç sormadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
de ki ben üzülüyorum neden anlatmıyorsun?
eğer hala tersse konuşma ve üstüne gitme bir daha.
peki ablacım çok sağol desteğin için
sen nasılsın peki iyi misin kendi derdime düştüm hiç sormadım
olsun canım... birşey değil...
ehh işte bizzde kavga ettik akşam. bazen hassas oluyorum ve sabrım taşıyor benimde.
iş konusunda olumsuz birşey söyledi yine. bende bıktım artık onun kara senaryo yazmasından.
ve isyan ettim.
dayanamıcam artık dedim.
en son yarın konuşalım dedi. şimdi sinirlisin dedi.
öyle kapattık.
çok normal ablacım sinirlenmen
ama bence nişanlında artık çok sıkıntı yapıyo ki o yüzden
bu kadar karamsar oluyo
bence o da çok üzgün çünkü daha çok üzerine gelmemiş
sinirlisin yarın konuşalım demiş
ben nişanlıma böyle dayanamıycam artık falan desem
demek öyle der keser atar
evet canım.
hiç yazmıyorsun sen de...
nasıl oldu durumların?
ee dayanamıyorum ama doğru canım.
bende duygusalım çok belki.
ama artık olumsuz birşey duymak istemiyorum haliyle etkileniyorum.
bana işiyle ilgili birşey anlatmıycak artık.
duymak ta istemiyorum zaten.
Canim en son seninle konustugumuzdan beri ustune dusmuyodum, herseyini alttan aliyodum asla surat asmiyodum asla kiskanclik yapmiyodum ama yine de iyi degildik hatta sacma sapan seylerle beni suclayip kavga cikariyodu hatta bi kere ustume yurudu tamamen haksiz yere arkadaslari yanimizdaydi da hatasini kabullendi ama ben kotu oldum... Neyse boylr boyle bi ayi gecirdik bi hafta once beni yine biseyle sucladi inanilmaz gururumu kirdi ben de hakli olarak ozur bekledigim icin soguk davrandim vay efendim neymis boyle davrandigim icin benden soguyomus bikmis kaprisimden yuvayi disi kus yaparmis ben boyle davrandikca ondan yakinlik beklemeyecekmisim ben de sadece bi ozur bekledim bana yaptigin saygisizlik kirdin beni dedim ozur dilemiyorum surat astigin surecede dilemem diye uste cikti bi de sıkıldim ben artik dayanamiyorum ocak ayina kadar toparladin toparladin kendini yoksa evi barki tutmadan masrafi yapmadan ayrilalim ben boyle mutlu olamam dedi
Canim sizinki sanirim nisanli olmanin getirdigi sorumluluklardan ve evlilik gerginliginden kaynaklanan sıkıntılar ama bizdeki durum biraz daha farkli ve ben ne oldugunu cozmeye basladim isin ozu bana olan sinirini yenememesi dolayisiyla bunun getirdigi sevgisizlik ama o bunu kabullenmiyo bu durumun suclusunu ben zannediyo yani alttan alinca da suclu oluyorum uste cikinca da.... Asil problemi kabullense ikimizde rahatlayacagiz belki bitecek iliskimiz ama en azindan boyle suruncemede kalip mutsuz olmayacagizcanım şu anlattığın olaylar bizimde başımıza geliyo bazen hatta son bi kaç gündür
aramız bozuktu.nedensiz yere yiyoruz birbirimizi
tabi bunda uzak olmamızın çok etkisi var
ama bence herşeyini alttan almaya çalışma çünkü o zaman
herşey de sen suçlu oluyosun
benim böyle durumlarda tek yaptığım aramız bozuksa hiç oralı olmamaya dikkat ediyorum
sonra o dönüyo bana
Canim en son seninle konustugumuzdan beri ustune dusmuyodum, herseyini alttan aliyodum asla surat asmiyodum asla kiskanclik yapmiyodum ama yine de iyi degildik hatta sacma sapan seylerle beni suclayip kavga cikariyodu hatta bi kere ustume yurudu tamamen haksiz yere arkadaslari yanimizdaydi da hatasini kabullendi ama ben kotu oldum... Neyse boylr boyle bi ayi gecirdik bi hafta once beni yine biseyle sucladi inanilmaz gururumu kirdi ben de hakli olarak ozur bekledigim icin soguk davrandim vay efendim neymis boyle davrandigim icin benden soguyomus bikmis kaprisimden yuvayi disi kus yaparmis ben boyle davrandikca ondan yakinlik beklemeyecekmisim ben de sadece bi ozur bekledim bana yaptigin saygisizlik kirdin beni dedim ozur dilemiyorum surat astigin surecede dilemem diye uste cikti bi de sıkıldim ben artik dayanamiyorum ocak ayina kadar toparladin toparladin kendini yoksa evi barki tutmadan masrafi yapmadan ayrilalim ben boyle mutlu olamam dedi
neler yaptın tuğçe ablam
konuştunuz mu nişanlınla
umarım yoluna girmiştir herşey
Yok canim yanlis anladin ben bise demedim ona o ocak ayina kadar sure verdi bana duzelmem icin yoksa ayrilalim dedi sıkılms dayanamiyomus falan filan aslinda problem benden kaynaklanmiyo bunu bizzat yasadim ve gordum o yuzden ben duzelsem de o bunu gormeyecek ve baska biseden sorun yaratacak sebebi bana kizginligi... Simdi isyerindeyim teldengriyorum aksam mesaj atarim anlatirim ne oldugunuİyi demişsin canım. sana çok yükleniyor.
çok kaba davranıyor. ilişkinizin başından beri böyle.
kimse değişmez biliyorsun. onu böyle kabul edebiliceksen sürdür ama evlilikte dahada artar.
bunu göze alabiliyormusun?
neden sana böyle davranıyor bu çocuk anlamadım.
önce seni kırıyor sen surat asıncada sana kızıyor. ee sen de insasın üzülmeye hakkın yok mu senin?
Bilmiyorum canım. Herşeyin hayırlısını dile Allah'tan. Bende kendim için bunu diliyorum artık.
Yok canim yanlis anladin ben bise demedim ona o ocak ayina kadar sure verdi bana duzelmem icin yoksa ayrilalim dedi sıkılms dayanamiyomus falan filan aslinda problem benden kaynaklanmiyo bunu bizzat yasadim ve gordum o yuzden ben duzelsem de o bunu gormeyecek ve baska biseden sorun yaratacak sebebi bana kizginligi... Simdi isyerindeyim teldengriyorum aksam mesaj atarim anlatirim ne oldugunu
Amin canimm allahtan hepimiz icin hayirlisi gelsin
Dün kavga ettik demiştim yaa...
Bana dediği şey gerçi herzaman diyor;
İstiyorsan ayrıl sana saygı duyarım. Hayatını engelleme hakkım yok benim diyor.
çünkü seni ne kadar bekleticeğimi bilmiyorum diyor.
seven erkek böyle dermi? bilmiyorum.
Dün kavga ettik demiştim yaa...
Bana dediği şey gerçi herzaman diyor;
İstiyorsan ayrıl sana saygı duyarım. Hayatını engelleme hakkım yok benim diyor.
çünkü seni ne kadar bekleticeğimi bilmiyorum diyor.
seven erkek böyle dermi? bilmiyorum.
canım sana özelden mesaj atmak istedim ama mesaj kutun doluymuş bi bakar mısın?
tatlım neden böyle diyo biliyo musun, çünkü sana, senin ona bırakmayacağına o kadar güveniyoki, kaybetme korkusu olmadığı için rahat rahat istersen git diyo biliyo ki sen gitmeyeceksin.... bi kerecik tamam bitsin istemiyorum artık de bak bakalım neler olacak izin verecek mi gitmene..... yazık yaaa bu erkekleri anlamak imkansız böyle bi sevgi bulmuşsun bunu kaybetmekten nasıl korkmazsın...
sıkma canını tuğçecim, Allah hakkında hayırlısını yaşatsın, biraz daha bekle bakalım belki ummadığınız bi anda herşey yoluna girer... ya da acaba rest çeksen mi yani biz birlikte aşarız bu sorunları sen bana mı güvenmiyosun kendine mi bu konuda ben artık beklemek istemiyorum derdim evlilik değil derdim seninle aynı evi paylaşabilme seninle evlenmek ama daha fazla bekle bana deme 1 sene içinde evlenelim yoksa devam edemiyorum, mutsuz oluyorum desen ne tepki verirki acaba
naber canımm....
İyidir canım senden naber?
iyiym cnm bende ne olsun
Muhteşem yüzyılı izliycekmisin?