Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evet bencede çok hoş bişi yorgunluklar olmuyor değil tabii ama ne yapcan başa gelen çekilir mesafe varsa arada çok zor tabi aman boşwer telaşen olmaz evlennce çağrrsn sende

zor tabi yaa bişey anlamadım nişanlandığımdan henüz..gerçi ben nişanlımın derdindeyim ailesi gelirse stres yaparım :) bi tek kendi olsa ii olur çok şey istedim bende

ah bende o süper durumlardan yaşamak istiyorum :)) nasıl çektiriyorsun canım napıyorsun :)

valla aynen anlatıyım tatlım elele dolaşmıyoruz sarılmalar flan yok (ikimizin ortak kararı)
aşkım canım ciicim lafları asla sölemedim o söler ama benden duymaz
böle bazen hani özledinmi seviıormusun lafları duyamk ıstediğini ima eder ama ben asla sölemem
dün akşam aramamıştı bugun aradı dün arayamdım beklemişindir dedi benden aldığı cevapp
yoo çok işim vardı aklıma bile gelmedi oldu
yarın ailesi gelcekya bende gelyimmi dedi
gelceksin tabi dedimaileden değilmisin falan lafı hmen tabi ya bensiz olmaz demi faln dedi duymak istedi benden olmaz lafını
yoo ne alakası var ddedim şaşırdı sonra kuzenim geldik küçük cimcimem ve diğerleri düğünmde giyceği kıyafeti göstermek için kapatıyorum dedm kapdım
cumarteside bulşp evmzn diğer eksiklerini alcaz bu kadar yaniii
eski sözlülükte öğrendiğim tecrubemle
nişanlın olsun 0olmasn evlenmeden yada evlenmenize 1-2 gun kala bile ben ssensşiz yapamıorum ne dersen olur sen ndersen odur bn ndersem yapmak zorundasın izlenmi bbırakmıcaksın çokta işe yarıo valla ilk defa denedim gördüm evlenınce yapmadıklarmızın hepsi olcak zaten sabrı öğrensinler zoru öğrensinler brz kızlar dünyanızı merkezi yapmayın ben yapmıom herşeyimden haberdar değildir ama arkdaşlarla falan blşckasam sölerm sadce o kadar izin al mıhbbeti değildir

ben buyur canım

ay canım saolasın daaa şimdi kurutmalık yaklaşık 15 kilo patlıcan aldım ama içleri çok güzel ve fazla çöpe atmak istemiyorum nasıl değerlendirebilirim bi fikrin var mı kimisi bişeler yapıp buzluğa fln atıo sonra yoğurtlu fln bişe yapıo nasıl oluo bilmiorm bu saatte de kimsei arayamadım sahura kaadar boş durmaym yapıyım dedm şimdi elimde kaldı

adım büşra canım ya bilmiyorum tarif edemediğim duygular içindeyim...bi 5 dakka görsem unuturum tüm bunları biliyorum...zor ya ayrılık çok zoor..

büşra canım anlıyorum seniii.
msn açın olmassa arada.

aldığınız kararlar ve bu şekilde seni seviyor olması çok güzel..verdiğin tepkiler baştan beri mi hep böyleydi hiç bu durumdan şikayetçi olmadı mı hissettiklerini söylemeden nasıl duruyorsun bide? nasıl alıştırırsan öyle gider dedikleri doğru..hatamı biliyorum zaten baştan hayatımın merkezine koyduğumu çok belli ettim şimdi dönmeye çalışıyorum bu durumdan nişanlandık bilmiyorum çok mu geç kaldım sence??

Son düzenleme:

hayır olmadı canım hemde çok seviyor çünkü zor olan bi kzım ona göre ... tabiki hislerimi sölememek zor ama erkeklerde güzel laf duydularmı bizim gibi şımarık cinslerden tanıştığımızdan beri böleydi canım şimdiden de böle yapablrsn ama çok abartmayarak birdn de kesmeyerek farkettrmeyerek tabiikii canm dert etme dediğim gibi yavas yavaş hissttrmeden yap bu dedklermn bazılarını ınan daha çok sevıorlar zor çnkii çaaba harıorlar daha çok

sabırlıymışsınız gerçekten ikiniz de maşallah..bilmiyorum acemi davrandım keşke daha önce okusaydım burda yazılanları...ilk sevdiğim kişi o yüzden çok bağlandım ve ona da hissettirdim bunu..şimdi çok yerde okuyorum senin dediğin şekilde davranmam gerektiğini...yapmaya başladım umarım faydalı olur ikimiz için..görüşemiyoruz diyee de daha çok kendimi geri çekemiyordum ben telefonda ama artık öyle yapmamaya çalışıyorum..çok saol tavsiyelerin için...yorgun halinle benle de uğraştın kusura bakma :)

yok canm ya sıtede boş boş durmktan ii oldu ne demjk bende geç anladm canm ama oldu acemilkler olcaktır elbtte ilk aşknsa

anlaşıldığımı bilmek iyi oluyo
evde neti çok yavaş sürekli köye gidip geliyorlar zaten..istese nete girecek çok fırsatı var ama yapmıyor bende söylemeyi bıraktım uzun zamandır...

bir kere seni sevmese evlenmeye kalkmazdı.
ama demekki anatomisi böyle nişanlının. başka aklıma bişey gelmiyor.

Nişanlım bana off tuğçe çok zorsun der hep.
Çok uğraştırıyorum herhalde.
Ama ben kafamın dikine gidiyorum, inatçıyım ondan diyordur. :)
Ben bişey oldumu beğenmiyorsan güle güle derim. sensiz yapamam ölürüm biterim demem.
ama işte çok ilgi bekleme olayı da benim zaafım. regl olcağım zaman oluyor fazla ilgi bekleme olaylarım nedense. duygusal bişeyler oluyor bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…