Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Buna da baktim ben de, bunun önü bence kapali bi gelin icin cok acik. Alti da diger üstle cok göz yorucu olur. Üstü icin kollar dantelli olcaksa, alti sadece tül olmali bence.

gelinlil istenilen şekle sokulur ki.. üstü senin attığın gibi altı da benim attığm gibi kombinasyon yapılır..

kızlar gelinlik modeli olarak bakın bazı fotografcıların siteleri var oralarda özellikle kapalı gelinlik modelleri bakabiliriz cok hos modeller var rukiye tascı, merve dağlı, sümeyra eroğlu bunlar fotografcılar kızlar onlardaki gelinlerin modellerine bakabilirsiniz benim çok hoşuma gitti

canım benim 28inde nasipse:) senin kaçında nasıl gidiyo hazırlıklar

benim 7 sinde canım.. hazırlıklar dönem dönem tam gaz, dönem dönem sakin.. ama çeyiz anlamnda sanırım hazırım son dk golleri dışında,, düğün yerim tutuldu, kına için araştırmalardayım, gelinlik mobilya ve ev içinde henüz erken,,sen neler yaptın tatlım.?

herkes mutlu herkes tarıhını beklıyor..
ben ıse artık o tarıhın gelmemesını ıstıyorum...

Yağmur cum nişanlınla konuşmadın mı hala? Bu kadar sıkıntı yapma artık bundada bir hayır vardır.

Oooo senin hemen hemen herşey hazır gözüküyor düğün hangi ayın 7 sinde olacak.

herkes mutlu herkes tarıhını beklıyor..
ben ıse artık o tarıhın gelmemesını ıstıyorum...

Senin sıkıntını anlıyorum canım.
Bak bende sözde bu eylülde evlenicektim ama 2 yıl daha sarktı.
Üzüldüm başta çok ama elden birşey gelmez.
O yüzden alıştım artık.

benim de kına gecesi için yerim tutulu canım düğün için bakıyoruz mobilya falan fikir edinmek için bakıyoruz beyaz eşya bosch ya da profilo arasında kararsızız mutfak için eksiklikleri tamamlıyorz canım ama bitmiyo mübarek :) sen nelerini aldın canım indirimde ya da öyle gözüne carpan bişey olursa yaz hatta hepimiz yazalım tekstil ürünleri olsun vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…