- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
- #5.221
Herkese mutlu günlerr kızlarr...![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağmur cum nişanlınla konuşmadın mı hala? Bu kadar sıkıntı yapma artık bundada bir hayır vardır.
Oooo senin hemen hemen herşey hazır gözüküyor düğün hangi ayın 7 sinde olacak.
senin sıkıntını anlıyorum canım.
Bak bende sözde bu eylülde evlenicektim ama 2 yıl daha sarktı.
üzüldüm başta çok ama elden birşey gelmez.
O yüzden alıştım artık.
bana hıc deger vermıyorlar
Bayramda gıttım bır cop vermedıler..
Ustelık nısandan sonra ılk gıdısım ve bayram yani..
Uzuldugum tarıhın sarkması degıl..deger gorememk..
Dun babam da kusura bakma boyle aileye vermem senı dedi..
Bu ne yaa dedi..bu ne ılgısızlık dedi..
Hiç aramıyorlar sormuyorlar..!!
Benım gozum arkada kalacagına dızımın dıbınde otur dedı![]()
Neden ilgisizlerki canım?
Seni istemiyorlar mı?
Nişanlın birşey diyormu ilgisizliklerine?
bilmiyorum neden ilgisizler?
canım actıgım bır konu var o kdar uzunki yaptıkları..nasıl anlatsam sana bılemedım..
ben bısey yapmadım ki onlara
dogum gunumde aramadılar demıstım ya..
sen de nasıl yani? demiştin..
sorumsuz ve ilgisizler cok..
nısanlımla bu yuzden kavgalarımız oluyor hep..
dugun tarıhıne o da bana hak verıyor ama..
bu konulara yanlarına gldıgınde nasıl davranıyorlar?ilerde boyle olmayacak demekle yetınıyor..
ben de bu yuzden benı anlamadıgını dusunerek uzattıkca uzatıyorum..sırf benı anlasın dıye..
ama ailesini savunuyor
ya da dogruyu bılıyor ama ailesi diye elinden bişey gelmiyor..bilemiyorum..
ama ailelerin de anlasmızlıgı cıktı artık..sallantıdayız anlayacagın![]()
bilmiyorum neden ilgisizler?
canım actıgım bır konu var o kdar uzunki yaptıkları..nasıl anlatsam sana bılemedım..
ben bısey yapmadım ki onlara
dogum gunumde aramadılar demıstım ya..
sen de nasıl yani? demiştin..
sorumsuz ve ilgisizler cok..
nısanlımla bu yuzden kavgalarımız oluyor hep..
dugun tarıhıne o da bana hak verıyor ama..
bu konulara yanlarına gldıgınde nasıl davranıyorlar?ilerde boyle olmayacak demekle yetınıyor..
ben de bu yuzden benı anlamadıgını dusunerek uzattıkca uzatıyorum..sırf benı anlasın dıye..
ama ailesini savunuyor
ya da dogruyu bılıyor ama ailesi diye elinden bişey gelmiyor..bilemiyorum..
ama ailelerin de anlasmızlıgı cıktı artık..sallantıdayız anlayacagın![]()
Yağmur cum nişanlınla konuşmadın mı hala? Bu kadar sıkıntı yapma artık bundada bir hayır vardır.
Oooo senin hemen hemen herşey hazır gözüküyor düğün hangi ayın 7 sinde olacak.
benim de kına gecesi için yerim tutulu canım düğün için bakıyoruz mobilya falan fikir edinmek için bakıyoruz beyaz eşya bosch ya da profilo arasında kararsızız mutfak için eksiklikleri tamamlıyorz canım ama bitmiyo mübarek:) sen nelerini aldın canım indirimde ya da öyle gözüne carpan bişey olursa yaz hatta hepimiz yazalım tekstil ürünleri olsun vs..
Yağmurcum çok üzüldüm bu duruma nişanlınla ailenin arası nasıl?
Evliliklerde aile uyumu da önemli derler hep. doğru...
Canım evet biliyorum sana yaptıklarını.
Açtığın konuyu okumuş şaşırmıştım.
Erkekler gerçekleri görselerde, ailelerine laf söyletmezler hiç.
Ailelerine birşey diyemezler.
Sen ne kadar söylesende anlamaz. Bazen en iyi şey susmak, uzaklaşmaktır herşeyden.
Bence biraz olaylardan uzak dur ve düşün.
Üstüne gittikçe daha çok canın sıkılıyor.
Hayırlısı neyse o olsun. Öyle dile Allahtan.
İnşallah olaylar düzelir benim senin için temennim bu canım.
Günaydın Nişanlı kızlar .....![]()
ben nişanlılıgımdan bişey anlamıyorum ama
sana da günaydın canım
ben nişanlılıgımdan bişey anlamıyorum ama
sana da günaydın canım
nişanlılktan bazen ben de bişi anlamasam da mutluyumsonuçta ben bi öğrenciyim ve pestilim çıkıyor nişanlı kız gibi hissetmiyorum annem arayıp sana şunu aldım bunu aldım derdi , evim iki üç yıllığına yurtdışında olacağı için o da elini eteğini çekti
iki bayramdır hissediyorum kayınvalidemler geldiğinde tabisi nişanlım olmadığı için yine eksik bi duyguydu
uffff uf
nişanlılktan bazen ben de bişi anlamasam da mutluyumsonuçta ben bi öğrenciyim ve pestilim çıkıyor nişanlı kız gibi hissetmiyorum annem arayıp sana şunu aldım bunu aldım derdi , evim iki üç yıllığına yurtdışında olacağı için o da elini eteğini çekti
iki bayramdır hissediyorum kayınvalidemler geldiğinde tabisi nişanlım olmadığı için yine eksik bi duyguydu
uffff uf
latika bende öğrenciyimama bazen çok takıyorum bu durumu. görümcelerimle, eltimle, kayınvalidemlerle çok şükür aram iyi ama sözkonusu hediye vs olayına gelince canım sıkılıyor. kardeşim bile güldü az önce, inşallah benim karşımada senin gibi kız çıkarda masrafa sokmaz dedi(18 yaşında erkek kardeşim var) . nişanlın yurt dışında falan mı? bayramı ayrı geçirmek zor olsa gerek :)
evet canım nişanlım da yurtdışında mester öğrencisi :) hediye olayını da eminim takmazsın da ailene karşı felan yüceltsinler istiyosun demi. Ama canım bence canını sıkma bu tür konular için bizimkiler Allah razı olsun çok çok iyiler her konudakayınvalidem bi sürü mantı yapmış okul dersane yoğunsunuz pişirip pişirip yeyin diye :)