- Konu Sahibi AngelHeart
- #5.161
benm dee nisan daaaaaaaaaa:) kaçında canım senin
canım benim 28inde nasipse:)
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm dee nisan daaaaaaaaaa:) kaçında canım senin
Evet sansliyiz biz, ayni sehirde, hatta ayni mahallede kaliyoruz biz.
Peki Belcika'ya gelmen kolay olcak mi canim? Her ülkenin kurallari ayri ayri ama son zamanlarda cok zorlasti evlenip gelme kosullari.
benm arkadaş düğüne 5 ay kala ölçü verdi ve epey zayıfladı ama o gelinliği üzerine göre ayarlıyorlarmış zayıflasanda bile
benm arkadaş düğüne 5 ay kala ölçü verdi ve epey zayıfladı ama o gelinliği üzerine göre ayarlıyorlarmış zayıflasanda bile
KIZLAR birbirinizle iletişiminiz sadece buradan mı yoksa güzel arkadaşlıklar kurup facebooktan arkadaşlığını devam ettirip tanışanınız var mı aranızda ?
Sevindim senin adına canım.Benim yeşilpasaportum var,evet şu aralar iyice zorlaştırdılar o yüzden nikahı en kısa zamanda yapacağız şubatın ilk haftası tekrar gideceğim ALLAH nasip ederse gittiğimde nikah kıyacağız.
burada tanıştık canım zaten iki gündür bu topikteyim ben de
Nikahi Belcika'da kiymak cok mantikli. :)
Bence nisan döneminde bol bol Belcika'ya gitmeye bak. Hem alisman acisindan, hem de kararinin netlesmesi acisindan. Baska bir ülkeye gitmek, hem de evlenip de gitmek gercekten kolay degil. Simdiden kendini hazirla :)
Ben de iki gündür burdayim. Daha kk'dan kimseyle forum disinda bi iletisimim olmadi benim.
Arkadasin biraz tezcanliymis :)
Ben aradim bi kac yeri, eger dügün sezonu degilse, dikmek icin 1 ay yeterli dediler. Hazir almak icin eger özel bi tadilat filan gerekmiyosa 2 hafta.
kızlar hep beraber gelinlik olsun, ceyiz malzemesi olsun ,indirimde olan herhangi bi ürün olsun buradan haber verelim birbirimize markaları,siteleri..
Evet zaten bizim ilişkimiz görücü usulu değil sırf avrupa sevdası için oraları çıkıp gelmeyi düşünmüyorum genelde herkes o yüzden gidiyorBizim 8 yıllık bir ilişkimiz var anlatsam hepiniz şaşırır kalırsınız o yüzden uzaktan da olsa birbirimize bağlı kalmayı öğrendik çok şükür
bu arada belçikaya geldim gezdim dostlar arkadaşlar edindim memnunda kaldım bir problem yaşamadım
ee birde 8 yıldır beklediğim sevdiğim de yanımda olunca çok güzeldi
![]()
Ben de yurtdisindayim. Hangi ülkeye gelin gidiyorsun :) Bi an önce kavusursunuz umarim.
Ikisi de cok hos, peki straplez olani alirsan üstüne ne giymeyi düsünüyrsun. Ben ceketleri pek yakistirmiyorum gelinlik üzerine, o yüzden ikincisi daha hos durur bence.
canım straplez alırsam üstüne ceket diktiririm ama hiç hoş değil zira nişan abiyem de böyleydi benim bütün özelliği gitmişti o yüzden..gelinliğimi tamamen kapalı kolu falan alsam daha hoş durur hem modeli de değişmez
canım straplez alırsam üstüne ceket diktiririm ama hiç hoş değil zira nişan abiyem de böyleydi benim bütün özelliği gitmişti o yüzden..gelinliğimi tamamen kapalı kolu falan alsam daha hoş durur hem modeli de değişmez
Tamamen kapali dediginin icine dantelli olanlar da giriyor mu? O gösterdigin kollari ve dekolte bölgesi dantelli olan cok güzeldi bence. Eger acik bulmuyorsan bence öyle bisey al.
evet canım tabi öyle bi şey giyebilirim :)