• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Tşk.ederim :-) Ben yurtdışına gelin gideceğim nikahım düğünden 1 yıl önce olucak oturum alabilmem için.Düğüne 1 yada 1.5 yıl var daha ama nikahımız olmuş olucak :-) Zaten 15 gün önce geldim yurtdışından nişanlımın yanına gittim ona büyük bir sürpriz yaptım,geldim ama onu çok özlüyorum hiçde keyfim yok :-( Onsuz hiçbirşeyden tat alamıyorum :-(

canım sağol ama nişanlıma bu resimleri göstermiştim hoşuna gitmedi :14::50: peki bu nasıl sizce $17.jpg Eki Görüntüle 547116

Merhaba ben HATİCE,hayırlı geceler kızlar bende nişanlıyım... nasıl gidiyor :-)

merhaba hatice aramıza hoşgeldin...hayırlı olsun canım benim düğünüme saat itibariyle 39 gün kaldı heyecan mutluluk telaş uğraşıp duruyoz herşey gayet güzel ğidiyo çok şükür..

Tşk.ederim :-) Ben yurtdışına gelin gideceğim nikahım düğünden 1 yıl önce olucak oturum alabilmem için.Düğüne 1 yada 1.5 yıl var daha ama nikahımız olmuş olucak :-) Zaten 15 gün önce geldim yurtdışından nişanlımın yanına gittim ona büyük bir sürpriz yaptım,geldim ama onu çok özlüyorum hiçde keyfim yok :-( Onsuz hiçbirşeyden tat alamıyorum :-(

Ben de yurtdisindayim. Hangi ülkeye gelin gidiyorsun :) Bi an önce kavusursunuz umarim.

canım sağol ama nişanlıma bu resimleri göstermiştim hoşuna gitmedi :14::50: peki bu nasıl sizce Eki Görüntüle 547115 Eki Görüntüle 547116

Ikisi de cok hos, peki straplez olani alirsan üstüne ne giymeyi düsünüyrsun. Ben ceketleri pek yakistirmiyorum gelinlik üzerine, o yüzden ikincisi daha hos durur bence.

ilki çok sade 2.si de .çok kapalı..

canım ben zaten türbanlıyım kınamda saçım açık olcak fakat dekolte olmicak fazla ondan dolayı açık gelinlik seçsemde sonradan ekliyeceğim şeyler olacak kapatmak için..fikrin için teşekkürederim araştırıyorum zaten şuan sizinde varsa paylaşırsanız sevinirim

canım ben zaten türbanlıyım kınamda saçım açık olcak fakat dekolte olmicak fazla ondan dolayı açık gelinlik seçsemde sonradan ekliyeceğim şeyler olacak kapatmak için..fikrin için teşekkürederim araştırıyorum zaten şuan sizinde varsa paylaşırsanız sevinirim

türbalıysan canım uzun kollu tercih et.. sakın üzerine bolero giyinme hiç hoş durmuyor. bir bütün olsun gelinlik. ve 2. gibi tül ve dantel olsun ben saten gelinliği hiç beğenmem tabi zevk meselesi

Tanışalım o halde canım :-) sevindim sayfada yurtdışından birisinin olmasına :-) senin nişanlın orada mı

Evet sansliyiz biz, ayni sehirde, hatta ayni mahallede kaliyoruz biz.
Peki Belcika'ya gelmen kolay olcak mi canim? Her ülkenin kurallari ayri ayri ama son zamanlarda cok zorlasti evlenip gelme kosullari.

yok canım ya zaten hazır gelinlik beğenirsem diktirmeyi düşünmüyorum umarım beğenebileceğim bi gelinlik bulurum..daha erken diye düşünüyodum ben

benm arkadaş düğüne 5 ay kala ölçü verdi ve epey zayıfladı ama o gelinliği üzerine göre ayarlıyorlarmış zayıflasanda bile

Bence hic de gec kalmamis. Dügün stresinden son 1 ayda cok kilo veriyor gelinler. Hazir almak icin erken bile, diktirmek icinse tam vakti. Son bi kac gündür bu konuyla ilgilendigim icin :)[/QUOTE]

ayy geç kaldım sandım bende telaş ettim birden :) beğenebildiğim bi gelinlik hazır bulabilirsem hazır alıcam ama olmazsa diktirecem

Back