- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- 398
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #5.101
Bütün sayfalari tek tek okumadim, 500 sayfa! Kizlar dügünleriniz ne zaman, dügün yeri filan tuttunuz mu, gelinliklerinizi aldiniz mi, neler yaptiniz? :)
Dügünüm haziranda olacak, daha dogru düzgün pek bi hazirligim olmadi, hersey hala fikir asmasinda. Bazen cok gec kaldim diyorum, bazen de daha cok var diyorum. Neyi ne zaman hazirlamak gerekir ki? Biraz yardim lütfen.:26:
bende aynen bernardo sponsorum:) bi çok şeyimi tamamladm, son aşamada alıncaklar var onları bekletiyorum artık.. ama kına için değişik şeyler düşünüyorum. senin de kafanda varsa senden de akıl alabilirim..
Kızlar nişanlıma yemeğe gidecegiz giderken ne götürelim sizler neler götürdünüz nişanlınıza bir yardımcı olurmusunuz lütfenn ??
günaydınlarrr arkadaşlarrr herkese mutlu günlerr
selam kızlar...nasılsınız bugun...
selam kızlar nasılsınızz
Merhaba canım. iyiyiz sen nasılsın?
valla nasıl olayım şaşırdım..
nısanlımı bekliyorum ailesiyle konusmasını..
madem hazıranda yapamıyorlar..
nısanda mayısta yapsınlar..
yeter bu kadar bekledıgımız yaaa..
ayy kendimi birden bır tuhaf hıssettım
bekleyemıyorum sanırım artık
Uzakta olduğunuz için beklemek zorlaşmıştır canım.
İnşallah istediğin tarihte olur düğünün.
Kına için pek birşey düşünmedim daha canım.
ne gibi değişik şeyler düşünüyorsun?
bunu bır de ailesi anlasa..ahhh ahhhhh!!!
şimdi herkes taç falan veriyor ya arkadaşlarına ben maskeler yapıcam, balonlar sahnede falan ,,hatta mümkün olursa tüm sandalyelere uçan balonlar bağlamak istiyorum..çocuklara küçük hediyeler,, planlarım bu yönde tatlım
Abla Bolu'ya gidicem diyordun;gitmemişsin
Hayırdır bir aksilik mi çıktı
Aranızı düzelttiniz mi ?
bızımde haziranda tatlım ama şuan hiçbir hazırlığımız yok..banada bazen gelıyorlar geç kalıcaz falan diye ama heyecandan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?