Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

insan dayanamazki bir aşkım desinler yeter hemen yelkenler iniyor

evet bende öyleydim ama yok artık...yok zaten az konuşuyoruz hatta hiç konuşamıyoruz bahanelerini de uydurmucam kendime arkasına sığınmayacağım..konuşamıyosak konuşamayalım...her güzel söze de cevap yok artık(zaten çok sık sölemez ama neyse:))

niye kıskanıyorsun sen de geldin işte hoşgeldin :)
bazen öyle duygular yaşıyorsun ki annene anlatamıyorsun..en yakın arkadaşların bile anlayamıyorum seni..kendi derdinden birini bulup yanlız olmadığını hissetmek birbirine yardımcı olmak iyi geliyor..

ben de gülümseyip öylemi ne güzel dedim sonra hemen konuyu değiştirdim.
Hakettiler.
Nerde olurlarsa olsunlar bizi unutmamalılardı.
Pes etmek yok canım.
Bu bize ders olsun.

evet ders olsun..
mesaj atmış kardeşinden şimdi köye geldik gece uyuyamadım hala uyuyamıyorum diye..
ikimizinde mesaj hakkı yok zaten o yüzden kardeşinden atmış...ve telefonu köyde çekmiyo bugün hiç konuşamayacağız hanımlar ama köye gitmeden bir dakikalığınada olsa arayabilirdi yapmadı kendi bilir..

Evet arıyabilirdi. taktiklere devam canım.
Tüm gün aramıcak o zaman bugün.
Sen de buna karşılık yarın telefonunu açmıycaksın.

var ama sıcaktan dolayı gelemediler akşam çıkalım dediler ama ben fırsat bulamıyorum ki 18 kaldı nişana

canım nasıl bir nişanın olacak bilmiyorum ama ben herşeyiyle içime sinerek bir hafta içinde olmuştu herşey..biraz yorucu ve sıkışık olmuştu ama öyle olması gerekiodu...sana da kolay gelsin dert etme bence bulursun

Evet arıyabilirdi. taktiklere devam canım.
Tüm gün aramıcak o zaman bugün.
Sen de buna karşılık yarın telefonunu açmıycaksın.

hayat düşündüklerimizden ne kadar da farklı yol alıyor..az önce arasın açmıcam demiştim şimdi istese de arayamaz zaten...tüm gün sesimi duyamayacağını bile bile aramadı giderken..tabi ki de açmıcam bende ilk seferinde...öle alıştı tabi ben ne zaman istersem konuşabiliyorum zaten diye..ama ben hep onun keyfine göre aradığı zamanlarda duyabildim sesini..şimdi öyle değil artık....azcık anlasınlar sevdiklerinin kıymetini.

ya ben dayanamıyorumki biz bayadırda uzağız birbirimizden onun için kırmamaya çalışıyoruz birbirimizi tartışma olsa da muhakak birimizden biri altan alıp konuyu değiştiriyoruz tartışma uzamasın diye tek bağlantı telefon onun için muhakak güzel bir şekilde telefon kapanmamalı diye düşünüyorum

evet canımm...
Anlamaları lazım kesinlikle...

hoşbulduk :) kesinlikle hiç kimse hiçbirşeyi yaşamadan bilemez ne kadar yakın olursa olsun illaki aynı durumu yaşan birini bulmalısın buluncada sohbet koyu oluyor tabi

bizde uzağız birbirimizden hep 3-4bay görüşmediğimiz zamanlar oldu ve oluyo...bu görüşemediğimiz zamanda daha çok bağlandım ben onu yüzünü zaten göremiyorum bari sesini duyayım diye yoksa telefon bağımlısı biri değilim yada sürekli ilgi sevgi bekleyen biri...tartıştığımız zamanlar oluyor tabiki uzaktan ilişki yürütmek çok zor ufak şeyler daha kolay büyüyebiliyor..önemli olan kolay atlatabilmek...

Dans ederek stresimi atmaya çalışıyorum kızlar.
Kan ter içinde kaldım :)

Nişanlımı aradım ve yarım saatlik bir konuşma yaptık.
İçimde tutçağıma dışımda kalsın diyerek düşüncelerimi söyledim.
Sanırım kadın erkek farklılığından dolayı birbirimizi herzaman anlıyamıyoruz.
Gerçi değiştiremem zaten kimseyi. O da çok çaresizim ben senin açından, ne yaptıysam sana yetmedi diyor.
Çok zorsun diyor. Ben huzurlu olmak istiyorum sadece senin açından diyor.
Ben de elimden geleni yapmaya çalışıcam. zaten işi varken aramıyorum ben gündüz.
o akşam eve gelince arıyor.
Böyle yapmaya karar verdim kızlarr.

evet konuşmak gerekiyor tabiki fazlasını istemiyorum zaten bu sefer konuşacak şey kalmaz birbirine sararsın..ama çok az konuşmak yada hiç konuşmamak karşı tarafa yetiyorsa artık ben bişey yapamam zorlayamam..önceden bu durumdan rahatsız olduğumu uygun şekilde belirtiyordum olmadı..şimdi bu durumdan şikayetçi değilmimşim gibi davranıcam bakalım bişey değişecekmi

evet her açıdan farklıyız birbirimizden o yüzden bu konularda daha çok anlaşmazlıklar çıkabiliyor..
işiyle uğraştığından meşgul oluyor kafası yoğun oluyordur zaten akşamda gelince arar konuşursunz işte..herşey yoluna girecek inşallah birbirinizi daha iyi anlamaya çalışarak..
biz bugün hiç konuşmadık köye gitmeden 1dakikada olsa arayabilirdi çekineceği kimse hiçbir neden yok arayamaması için..ki tatil de zaten işte yok..ama napim benim baktığım açıdan bakamıyo bu ilişkiye..seviyorum o da seviyor tamam diyor...herkes ne kadarda mutlusundur şimdi sevdiğinle nişanlandın diyor ama soruyorum kendime mutlumuyum? .....

evet köye giderken arasa iyi olucaktı.
yarın sorarsın olmassa canım neden aramadın diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…