Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

canım sen neden sinirini bozuyorsun.. onun gibi rahat davran sende.. sende öyle ol ki anlasın nasıl oluyormus karsısındakı ınsanı germek nasıl bir duygu.

Aradı iki kere.
Gitmiycekmiş akşam. Arkadaşının yanında diye öyle demiş.
Gayet iyi konuştu biraz yatıştım.

merhabaaaa:) bendee 2 aylık nişanlıyım p haziranda düğün inşşllhhhh :) çook kawgalrmz oluoo ama biokdrda birbirmzden kopamıoruussss:))))) güseeell bişi yinede tawsie edrm hrkese:)))

Merhaba canım...
Evet biz de öyleyiz. Kavgalarımız oluyor ama kopamıyoruz da.
Ya onla ya onsuz durumu yani...

Biz de daha çok sinir stres oluyor canım.
Bakma bende regliyim şuan. ondan sinir kat sayım yüksek.
seninkiyle aran ne durumda?

iyi cnm allaha şükür melek melek .. gerçi çok sinirli asabi bir insan değildir kendisi.. bende alyans bakıyorum netten şimdiden beğeneyim diye

iyi cnm allaha şükür melek melek .. gerçi çok sinirli asabi bir insan değildir kendisi.. bende alyans bakıyorum netten şimdiden beğeneyim diye

Bizim alyanslar sade ama güzel.
taşlı... beyaz altın yoğunlukta.
nişanlım sarı altın sevmiyor.
sen nasıl birşey düşünüyorsun canım?

Bizim alyanslar sade ama güzel.
taşlı... beyaz altın yoğunlukta.
nişanlım sarı altın sevmiyor.
sen nasıl birşey düşünüyorsun canım?

ben taşlı istemiyorum alyansımı.. hem beyaz hem sarı olsun istiyorum içinde nası anlatsam şerit şeklinde arkadaşımda vardı çok beğenmiştim

ben taşlı istemiyorum alyansımı.. hem beyaz hem sarı olsun istiyorum içinde nası anlatsam şerit şeklinde arkadaşımda vardı çok beğenmiştim

Evet tahmin ettim canım nasıl birşey olduğunu.
Ben tek taşımla taktığım için onunla da uyumlu olucak birşey seçmiştim.
Ama senin dediğin model de güzel gerçekten.

Evet tahmin ettim canım nasıl birşey olduğunu.
Ben tek taşımla taktığım için onunla da uyumlu olucak birşey seçmiştim.
Ama senin dediğin model de güzel gerçekten.

bakıp gezmek lazım bakalım artık şimdilik öyle bişe var aklımda ama sonra fikrim değişirmi bilmiyorum.. zevk meselesi ben alyansta taş sevmiyorum çok fazla

bakıp gezmek lazım bakalım artık şimdilik öyle bişe var aklımda ama sonra fikrim değişirmi bilmiyorum.. zevk meselesi ben alyansta taş sevmiyorum çok fazla

Olabilir tabi canım.
Zevkler farklı. Bende taşlı şeyleri severim.
Asıl kararı sevgilinle kuyumcuda verirsiniz canım. :)

Olabilir tabi canım.
Zevkler farklı. Bende taşlı şeyleri severim.
Asıl kararı sevgilinle kuyumcuda verirsiniz canım. :)

ewt öyle canım bırlıkte karar verırızz.. onun fıkırlerı benım ıcın onemldır... çok ozledım ben onu.. istedıgımde arıyamamak cok kötüü

ewt öyle canım bırlıkte karar verırızz.. onun fıkırlerı benım ıcın onemldır... çok ozledım ben onu.. istedıgımde arıyamamak cok kötüü

Özlenmezmi hiç.
İsteyince ulaşamamak kötü gerçekten.
Ben onunla konuşmak istediğim zamanlarda, onun için tuttuğum asker defterine yazıyordum onunla konuşur gibi.
İyi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…