Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

canım sana da iyi bayramlar.. senin düğünün ne zamandı??

Yasmincim benim düğünüm 8 Aralıkta.. Bu arada yazdıklarınızı okudum senin nişanlını çözemedim ya insan nişanlısı ile başbaşa kalmak istemez mi anlamıyorum.. bugün aradı mı peki? üzerine gitme kendini çok kıymetli sanıyo sanmasın...

Tuğçeee geldi mi nişanlın nasıl konuşabildiniz mi?

Geldi canım.
Bugün beraberdik.
Şükür iyi şuan. Darısı başımıza artık.
İnşallah seneye aralıktada biz düğün yaparız.
Yasemini bende merak ettim.

az kalmış canım, hayırlısı olsun... bugün sabah mesaj atmış tık tık tıkkk diye aklınca ona mesaj atmıyorum diye nerdesin demeye çalışmış ben de uyuyodum bi saat sonra cevap yazabildim aradı konuştuk hiçbişe yokmuş gibi konuştum... abisiyle kalacak diye gitti arkadaşıyla kalmış ona da bişe demedim.. hatta yine bişeyime sinirlendi bağırdı ben yine tamam hayatım yanlış anladım demek ki deyip konuşmaya devam ettim.. şimdilik bu yolu izleyeceğim şimdi o anlamaz ama sonra sonra umursamadığımı düşünmeye başlasın istiyorum bakalım...

Geldi canım.
Bugün beraberdik.
Şükür iyi şuan. Darısı başımıza artık.
İnşallah seneye aralıktada biz düğün yaparız.
Yasemini bende merak ettim.

inşallah tuğçecim bi dahaki sene de senin düğününe şahit oluruz... canım kusura bakma dün gelemedim ortalık bi karıştı ki sorma, nişanlım forum üyeliğimle ilgili bişeler attı ortaya ödüm koptu cidden bişeler biliyo sandım nasıl toparlarım diye uğraşıp durdum en sonunda beni zarfladığını öğrendim de rahatladım biraz.. dün seninle konuştuğumuz gibi gayet rahat umursamaz mutlu konuştum... bakalım bi süre böyle gidelim ne olacak... sen ne yaptın görüştün mü nişanlınla...

ayy tuğçecim pardon görmemişim görüştük demişsin... nasıl geçti istanbula gidip aramamasıyla ilgili bişe konuştunuz mu??

ayy tuğçecim pardon görmemişim görüştük demişsin... nasıl geçti istanbula gidip aramamasıyla ilgili bişe konuştunuz mu??

Evet görüştük canım.
iLK 2 gün aramıştı son günü aramadı zaten.
Ben aradığım için belkide...
Akşam arıycaktım ben zaten seni dedi.
Yarın sana döndüğümde konuşuruz diye düşündüm falan dedi.
Sen de aynen devam canım...
Ama sana bağırmasına da izin verme.

Herkesin Cumhuriyet Bayramını kutlarım kızlarr...

sen nasilsin yasemincim??

hala biraz sinirliyim, adapazarından geldi bu seferde başka arkadaşlarıyla dışarı çıktı ama dediklerini sürekli kendime tekrarladığım için aslında daha iyiyim... hakkımda hayırlısı neyse onu versin Allah, artık kasmıyorum akışına bıraktım

Tebrikler canım benim tamm 11 ayın var sen hemen başlıyorsun çeyiz alış verişine

Bu arada nişanlı 3 kasımda geliyordu değil mi?

evet 3 kasım canım..ilk olarak çamaşır aldım haftasonu o gazla:))) bu ay artık nişanlım gelecek hediyeler falan 500tl ona bütçe ayırdım önümüzdeki ay başlıyorum kısmetse

evet 3 kasım canım..ilk olarak çamaşır aldım haftasonu o gazla:))) bu ay artık nişanlım gelecek hediyeler falan 500tl ona bütçe ayırdım önümüzdeki ay başlıyorum kısmetse

Ayy ne güzel ya benimde dün beyaz eşyalar kuruldu kayınvalide memleketten bir şeyler getirecek dolaba onları yerleştireceğiz.

Kızlarrr nerelerdesiniz yahu bugünde kimseden ses çıkmıyor tatilin ardından işler yoğun herhalde....
Benim de yoğun ama henüz motive olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…