- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.681
Ayy canım o demez neden aramıyorsun diye.
anca 2-3 gün hiç aramamam lazım ki sorsun.
neyse yarın dönüyor zaten.
istanbulda tanıdıkları yok bi annesi bi kardeşi işte.
bütün gün gezdiler zaten. bari eve dönünce birşey yaz be adam. benim kızdığım işte bu.
seni de anlıyorum canım.
ahhh ahhhh canımm anlamıyolar ki bizim bu ihtiyaçlarımızı onlara mantıksız geliyo kafalarımız çok farklı çalışıyo işte.. sen istiyosun ki sevildiğini duyASIN hissedesin, hele hele aranızda mesafeler varken azıcık duygularına dokunacak şeyler yapsın ama onlar da ee ben seviyorum ki onun yanındayım daha ne sürekli bunu göstermem mi gerekiyo anlamıyo mu onu sevdiğimi diye bakyolar... nişanlım bana hep kızar seni sürekli pohpohlayacaksın ki iyi olasın azıcık mantıklı olayım suratın düşüyo der benim ilgi beklememi böyle yorumluyo çünkü ona göre o benim yanımda ya bunula yetinmem gerekiyo ki çoğu erkek de böyle ne yazık ki
belkide doğru söylüyorsun canım.
ama işte hani yeni yerler gördü ya şimdi senlede gelelim sende olsaydın gibi bir cümle kurmasını isterdim.
Belkide ben romantiğim.
belkide doğru söylüyorsun canım.
ama işte hani yeni yerler gördü ya şimdi senlede gelelim sende olsaydın gibi bir cümle kurmasını isterdim.
Belkide ben romantiğim.
haklısın canım ne var sanki at bi mesaj aşkım bütün gün gezdik yoruldum şimdi de oturuyorum sen n e yaptın de di mi ama işte aklına gelmiyo demek ki senin merak edip mesaj bekleyeceğin... neyse yarın dönüyomuş canım ya olmazsa yarın güzelce neden bozulduğunu anlatırsın
Bu kadar beklenti içerisinde olmayın bence
Ben ona hep anlatıyorum ama nato kafa nato mermer.
İçinden gelmiyor demekki adamın yapıcak birşey yok.
Gerçi dün eve gelince haber vermişti.
Ayy bilmiyorum yaa dedim ya çekip gideesim var.
Belkide beklentili olmamak en iyisi canım ama insan arada bekliyor işte.
Kadınız sonuçta.
Ama beklentiler insanı üzer bunun da bilincindeyim.
Sen nişanlımısın canım yada bir ilişki içindemisin?
Sizin sevgilinizle aranızda bir problem yok bence
Sadece özel gününüzün yaklaşmasından dolayı olsa gerek fazla can sıkıntısı içerisindesiniz
Geçici bir dönem
Teşekkür ederim.
İnşallah dediğin gibidir.
Bu mantık kötü canım.
Hiç mi ilgili erkek yok acabaaa?
Ama sevgiliyken böyle olmuyorlar.
Söz, nişan oldu yaaa ohh içleri rahat.
Ama elde etme aşamasında olsalardı bak kaç kez msj atıp, arıyorlardı.
Nişanlıyım ...
bütün erkekler ilgili sevgi dolu ve romantiktir canım ama elde edene kadar... bak biz yeni çıkmaya başladığımızda sabah 5lere kadar evin önünde arabanın içinde otururduk ne yaparadık biliyo musun müzik dinlerdik şarkılara eşlik ederdik saçma sapan yorumlar yapardık şimdi aşkım hadi böyle bişeler yapalım desem ne o öyle ya liseliler gibi arabanın içinde ne oturacağım sıkılıyorum der saçmalama der konuyu kapatır veya eskiden sırf iki sn görebilmek için evin önüne gelridi cama çıkartırdı o arada telde konuşuyo olurduk beni görürdü giderdi hemen şimdi nerdeeeee..... beni nasıl üzüyo anlatıyorum işte zaman zaman, biz tam bi senedir başbaşa hiçbişe yapmadık mesela bunu talep edince bana sıkıldığını söylüyo... geçen akşam arkadaşlarına yemeğe gittik biz epey geç kaldık arkadaşalrı yemiş kalkmıştı biz ikimiz oturduk sofraya arkadaşlarına dönüp ne dedi biliyo musun ya gelin şuraya oturun yaseminle başbaşa yiyince kendimi yeni evli gibi hissettim acayip SIKILDIM dedi.....yani köprüyü geçene kadar ilgileri ne yazık ki o yüzden fazla beklentiye girmemek lazım...
Bir seneden beri
Siz ne kadar süredir ?
Maşallah canım.
Bizim de 7 ay oldu canım.
Ama 8 ayda sözlü kaldım nişandan önce.
Rica ederim bence durum bundan ibaret
Üzülmenize kendinizi yıpratmanıza lüzum yok
Sizede maşallah canım inşallah evlenirsiniz tanıştığıma memnun oldum Tuğçe
Aaaa seninki de iyice aabartmış.
mesela bizim görüştüğümüz kimse yok hep başbaşayız.
Ne yapalım evlenincede başbaşa kalınıyor.
seninkinde farklı bir korku var gibime geldi.
Sen kaç yaşındasın canım?
Sizin ilişkinizde ilgi durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?