Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

haklısın canım ne var sanki at bi mesaj aşkım bütün gün gezdik yoruldum şimdi de oturuyorum sen n e yaptın de di mi ama işte aklına gelmiyo demek ki senin merak edip mesaj bekleyeceğin... neyse yarın dönüyomuş canım ya olmazsa yarın güzelce neden bozulduğunu anlatırsın

Bu mantık kötü canım.
Hiç mi ilgili erkek yok acabaaa?
Ama sevgiliyken böyle olmuyorlar.
Söz, nişan oldu yaaa ohh içleri rahat.
Ama elde etme aşamasında olsalardı bak kaç kez msj atıp, arıyorlardı.

belkide doğru söylüyorsun canım.
ama işte hani yeni yerler gördü ya şimdi senlede gelelim sende olsaydın gibi bir cümle kurmasını isterdim.
Belkide ben romantiğim.

evet canım aynen öyle sen daha romnatik, daha duygusalsın... ve anladığım kadarıyla nişanlın daha mantıklı, daha düz... burcu neydi..

Ben ona hep anlatıyorum ama nato kafa nato mermer.
İçinden gelmiyor demekki adamın yapıcak birşey yok.
Gerçi dün eve gelince haber vermişti.
Ayy bilmiyorum yaa dedim ya çekip gideesim var.

Bu kadar beklenti içerisinde olmayın bence

Belkide beklentili olmamak en iyisi canım ama insan arada bekliyor işte.
Kadınız sonuçta.
Ama beklentiler insanı üzer bunun da bilincindeyim.
Sen nişanlımısın canım yada bir ilişki içindemisin?

Ben ona hep anlatıyorum ama nato kafa nato mermer.
İçinden gelmiyor demekki adamın yapıcak birşey yok.
Gerçi dün eve gelince haber vermişti.
Ayy bilmiyorum yaa dedim ya çekip gideesim var.

Sizin sevgilinizle aranızda bir problem yok bence

Sadece özel gününüzün yaklaşmasından dolayı olsa gerek fazla can sıkıntısı içerisindesiniz

Geçici bir dönem

Bu mantık kötü canım.
Hiç mi ilgili erkek yok acabaaa?
Ama sevgiliyken böyle olmuyorlar.
Söz, nişan oldu yaaa ohh içleri rahat.
Ama elde etme aşamasında olsalardı bak kaç kez msj atıp, arıyorlardı.

bütün erkekler ilgili sevgi dolu ve romantiktir canım ama elde edene kadar... bak biz yeni çıkmaya başladığımızda sabah 5lere kadar evin önünde arabanın içinde otururduk ne yaparadık biliyo musun müzik dinlerdik şarkılara eşlik ederdik saçma sapan yorumlar yapardık şimdi aşkım hadi böyle bişeler yapalım desem ne o öyle ya liseliler gibi arabanın içinde ne oturacağım sıkılıyorum der saçmalama der konuyu kapatır veya eskiden sırf iki sn görebilmek için evin önüne gelridi cama çıkartırdı o arada telde konuşuyo olurduk beni görürdü giderdi hemen şimdi nerdeeeee..... beni nasıl üzüyo anlatıyorum işte zaman zaman, biz tam bi senedir başbaşa hiçbişe yapmadık mesela bunu talep edince bana sıkıldığını söylüyo... geçen akşam arkadaşlarına yemeğe gittik biz epey geç kaldık arkadaşalrı yemiş kalkmıştı biz ikimiz oturduk sofraya arkadaşlarına dönüp ne dedi biliyo musun ya gelin şuraya oturun yaseminle başbaşa yiyince kendimi yeni evli gibi hissettim acayip SIKILDIM dedi..... yani köprüyü geçene kadar ilgileri ne yazık ki o yüzden fazla beklentiye girmemek lazım...

Aaaa seninki de iyice aabartmış.
mesela bizim görüştüğümüz kimse yok hep başbaşayız.
Ne yapalım evlenincede başbaşa kalınıyor.
seninkinde farklı bir korku var gibime geldi.

Aaaa seninki de iyice aabartmış.
mesela bizim görüştüğümüz kimse yok hep başbaşayız.
Ne yapalım evlenincede başbaşa kalınıyor.
seninkinde farklı bir korku var gibime geldi.

sanırım benden korkuyo.... yok tuğçe yok biz evlenince de başbaşa olamayacağız bu belli ki evimizi en yakın arkadaşının karşı apartmanından tutmak istedi ben fikrimi söyleyince kıyametler koptu arkadaşları alındı kızlar buralarda oturmazsanız yalnız kalırsınız görüşemeyiz gelemeyiz biz oralara demeye, erkeklerse yasemin zaten seni bizden uzaklaştırmaya çalışıyo demeye başladılar... çok ayıp özür diliyorum hepinizden ama heralde bizim evliliğimiz çocuk olana kadar sürecek hamile kalayım bizim bütün ilişkimiz biter onun da işine gelir işte bi daha bana yaklaşmak zorunda da kalmaz arkadaşlarıyla ailesiyle klan halinde yaşamaya başlarız artık tekrar özür diliyorum böyle konuştuğum için ama içimde birikti ve ciddiciddi böyle düşünmeye başladığım ve kimseyle paylaşamadığım için burda sizlere içimi dökmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…