- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.561
ewet aynen öylee.. hayat böyle umutsuzluka geçmezki.. askerliği yapmak zorunda sonuçta millet 15 ay yapıyor. doğuda olanlar çarşı yüzü görmüyor sonuçta. bilmiyorum azıcık insan mutlu, umutlu olur.. herşeyden dert yanmaz ki.. ben destek olmaya çalışıyorum ama ona bile laf buluyor..
ben gerçekten fedakarlık ediyorum.. onca senedir ayrı şehirlerdeyiz.. uzaktan ilişki yürütmek zordur .. ne bileyim herşeye dayanmaya çalışıyorum .. belki o yanına gideceğime bile mutlu değil.. yada ben yanllış anladım.. tlf da nekadar anlayabilirsinki karşındakini sanki.. şeytan diyor gitme..
Bu durumda haliyle seni yoruyor.
Sivil hayatta da böyle olduğunu söylüyorsun.
Belki askerden gelip seviceği bir iş bulursa bu umutsuzluğu biraz da olsa kaybolur.
bende böyle şeyler yaşamıştım o askerdeyken.
beni kızdırmış ve üzmüştü gitmiycektim ama gittim.
gitmeden ve görmeden emin olamassın canım.
ayrıca fedakarlık iki taraflı yapılırsa güzel...
tek taraflı fedakarlık yoruyor.
ewt cnm benım burdan kalkıp gitmem bile bir fedakarlık tamam karşılık beklemiyorum aslında ama insan iyi olsun istiyor..
demekki böyle bir insan canım...
kaç saat gidiceğin yol?
ist deyim cnm ve ankaraya gidicem.. uçakla gidicem ben..
günübirlik ve tek başınamı canım?
ewt sabah gidicem akşam gelicem. tek başıma gidicem
nasıl mutlu olucaksan onu yap canım...
elbet o da seni görünce mutlu olucaktır.
bilmem askerlik bize iyi gelmedi..
Asker beklemek sabır istiyor canım.
Ben bir asker defteri edinmiş ve oraya yazmıştım duygularımı.
Bizimde askerdeyken birkaç sorunumuz olmuştu.
bu gece iyice düşün, yarın onla bir kez daha konuş ve kararını ver canım.
ben yatıyorum şimdi.
iyi gecelerr... haber bekliyorum.
Günaydın Kızlarrrr... Nasılsınız?
Yarın tatil çok mutluyum bol bol uyumak istiyorum yaa..
günaydın kızlar... artık ben de uyumak istiyorum ama bir süre daha bu hayalden başka bir şey değil. bugün sizlerle son günüm. bakalım neler yaşayacağım. düğüne çok az kaldı :) son 12 gün sanırım... kendinize çook iyi bakın, geldiğimde herkesi mutlu görmek isterim.
günaydın kızlar... artık ben de uyumak istiyorum ama bir süre daha bu hayalden başka bir şey değil. bugün sizlerle son günüm. bakalım neler yaşayacağım. düğüne çok az kaldı :) son 12 gün sanırım... kendinize çook iyi bakın, geldiğimde herkesi mutlu görmek isterim.
gitmedim derken?
nişandan sonramı gitmedin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?