Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

tugce canım sen ne bakıyorsun kv.. söznüne kendini üzüyorsun boşu boşuna.. oh nişan yap sen sonra istemem de.. olucak iş mi bu cehalet, koskoca kadına yakışıyor mu araya girmek ikinizi karşısına alıp güzel güzel konuşmak varken

Anladım canım karışıkmış durumlar.
Allah kavuştursunn. inşallah beraber güzel bir bayram geçirirsiniz.
Evet annesinin demesi böyle birşey yanlış bunu nişanlımın bana iletmesi ise çok daha büyük bir yanlış.

evet canım. belki oğlu beni sinirlendirdi. yani bunu da düşünmek zorundaydı.
evet takmıyorum.

tamam canım gelince yaz sen.

askerlikten bunalmış.. bura çok kötü diyip duruyor.. ne bileyim insan azıcık memnuniyetli olur.. daha uzun askerlik yapanlar var. bende dediyorumki az zaman kaldı az daha idare et.. sana öyle geliyor burda zaman geçmiyor. 1 gün 1 yıl gibi diyor.. bu durum beni sıkıyor açıkcası.. hani şükretmesini istiyorum ben haline .

anladım canım.
olabilir tabi orda zor geçiyordur zaman.
senle sıkıntısını paylaşmak istemiş canım.
bayramda gelicek mi msnde görüşmeye?

anladım canım.
olabilir tabi orda zor geçiyordur zaman.
senle sıkıntısını paylaşmak istemiş canım.
bayramda gelicek mi msnde görüşmeye?

bayramda ben gidicem canım... ama ben tabi sıkıntısını paylaşmak istiyorum. gidicem ama bugun dedimki heycanlımısın geliceğime dalga geçer gibi konuşuyor. çok heycanlıyı kalbim küt küt atıyor diyor.

ayyy bazen erkekler böyle ukalaca konuşabiliyorlar.
dalgacı bir kişiliği var demekki.
erkekler pek duygusallıktan hoşlanmıyorlar.

ayyy bazen erkekler böyle ukalaca konuşabiliyorlar.
dalgacı bir kişiliği var demekki.
erkekler pek duygusallıktan hoşlanmıyorlar.

ewet öyle olabilir ama ben üüzülüyorum. şimdi ben bayramda gitmesem ona kapak olsa.. okadar kafasında ben geliyorum diye birşeyler oluşturmuştur sonuçta. gitmesem hoş mu olur öyle planlarıyla ortada kalır

ewet öyle olabilir ama ben üüzülüyorum. şimdi ben bayramda gitmesem ona kapak olsa.. okadar kafasında ben geliyorum diye birşeyler oluşturmuştur sonuçta. gitmesem hoş mu olur öyle planlarıyla ortada kalır

evet ama sen de üzülürsün canım.
hiç sana seni özledim yada seni seviyorum diyor mu telefonda?

demez mi canım... sürekli diyorr.. ama demek yetmez bence.

tabiki davranışlarlada göstermesi lazım.
senin ondan beklentilerin karşılanmadığı için ona karşı sinirli olduğunu düşünüyorum canım.
asker beklemek sabır gerektiren birşey zaten.

tabiki davranışlarlada göstermesi lazım.
senin ondan beklentilerin karşılanmadığı için ona karşı sinirli olduğunu düşünüyorum canım.
asker beklemek sabır gerektiren birşey zaten.

ewet doğru beklentilerimi karşılamıyor.. yani sürekli bir memnuniyetsiz.. işinden memnun değildi.. askere gideyim derdi gitti.. şimdi ordan memenun değil.. okuldayken okulu sınavı vardı ondan memnun değildi...

ewet doğru beklentilerimi karşılamıyor.. yani sürekli bir memnuniyetsiz.. işinden memnun değildi.. askere gideyim derdi gitti.. şimdi ordan memenun değil.. okuldayken okulu sınavı vardı ondan memnun değildi...

Kişiliği böyle demekki canım.
Memnuniyetsiz bir yapısı var.
Sen biraz olumlu olmasını ve hayata umutla bakmasını istiyorsun ve bu tutumları senin içini karartıyor.

Kişiliği böyle demekki canım.
Memnuniyetsiz bir yapısı var.
Sen biraz olumlu olmasını ve hayata umutla bakmasını istiyorsun ve bu tutumları senin içini karartıyor.

ewet aynen öylee.. hayat böyle umutsuzluka geçmezki.. askerliği yapmak zorunda sonuçta millet 15 ay yapıyor. doğuda olanlar çarşı yüzü görmüyor sonuçta. bilmiyorum azıcık insan mutlu, umutlu olur.. herşeyden dert yanmaz ki.. ben destek olmaya çalışıyorum ama ona bile laf buluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…