- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.461
çook güzell evet benziyorbiz orta büyüklükte açık hava cafesinde yaptık kuzum.. 600 tl ye diktirdim
aminnnnevet ya dimi o enerji gece bitmişti ama oynamaktan
evde olmaz ki bu elbise değil mi ama yani ben nişanlanınca bunu yatırsam ama evde olmuycağını düşünüyorum
gayet hoş çıkmış canım ya allah tamamına erdirsin bnde dış mekan resim çektirdim sen bunları elektronik olarak alabildin mi bana vermedi fotoğrafçı çıktı halinde var albüm ve dağıtmalık resimler..
aslında bende evde değilde dışarda yapmak isterim ama bazı sebeplerden dolayı ısrarla karşı çıkıyorum.. babam evde olmasın diyor ama evde olmalı..
aslında bende evde değilde dışarda yapmak isterim ama bazı sebeplerden dolayı ısrarla karşı çıkıyorum.. babam evde olmasın diyor ama evde olmalı..
bence evde daha iyi. ne güzel stressiz, az kişiyle sakin sakin nişanlanıyorsun. karakterine uygunsa iyi bir seçim. ama kalabalığı, eğlenmeyi, özel günlere hazırlığı seviyorsan dışarı da güzel bir düşünce.
teşekkürler tatlımfotoları çeken iş yerinden komşumuz fotoğrafçı toplam 220 tane resim varmış hepsini verdi bana daha albüm basılmadı
özeli sana kalsın ama benden sana nacizane bi tavsiye... evde yaparsan ikramıydı ağırlamasıydı vırtıydı zırtıydı bi sürü masraf eviniz batıcak cabası .. insanları sığdırma derdi olucak.. biz bin tl verdik pasta orkestra foto video dahil hem havadar oldu hem isteyen herkes oynadı evimizde mis gibi kaldı
hımmm bizimki albüm ya vermedi elektronik halde bende albümden çeker koyarım ama
ewt öyle haklısın ama ne bileyim şimdi bizim taraf içki içer .. karşı taraf içmez işte bundan çekiniyorum ben biraz..
nişan olayını çok önemsemiyorum açıkcası.. bana kalsa nikah bile yeter :=)
evet dertsiz tasasız evlenirdik ne güzelama örf adet gelenek görenekler peşimizi bırakmıyor kiiii :44:
merhaba kızlarbende 13 ekimde nişanlandım kısmet olursa eğer 2013 gelini olacağım
ya boşver sen onu ban bizimkilerde içti hatta bizde içtikoğlan tarafından içen olmadı sen ne düşünüyosun o kadarını gönlünden ne geçiyosa durumunuz neye müsade veriyosa yap derim
nişan olayını çok önemsemiyorum açıkcası.. bana kalsa nikah bile yeter :=)
özeli sana kalsın ama benden sana nacizane bi tavsiye... evde yaparsan ikramıydı ağırlamasıydı vırtıydı zırtıydı bi sürü masraf eviniz batıcak cabası .. insanları sığdırma derdi olucak.. biz bin tl verdik pasta orkestra foto video dahil hem havadar oldu hem isteyen herkes oynadı evimizde mis gibi kaldı
allaah mesut etsin tatlım tebrikler
durum açısından sıkıntı yokda işte aklıma bu konu takılıyor işte .. ne bileyim yaa..
bizimkilerde albüm olucak bi sürüde promosyonu varmış yanında ama daha resimleri seçicez albümü beğenicez basılıcak
ewetbenimki 1 büyük albümü var taşlı falan şık bişey..Sonra 2 tane kaynana albümü her iki aileye.....sonra 1 cep albümü orta büyüklkte ve albümdeki her pozdan 3 tane dağılmalık resim çıkarttı ve bir tane kocaman çerçevelik resim....Ben en çokta albümün kombinasyonunu beğendim bizimkinin öyle her sayfada tek resim değil dur alınca kesin koyarım cep telfnundan çekipte..Ama benm paket bayağı tuzlu oldu bizimki malum komşu değil
bende de onlardan var hatta bi kaç bişi daha söylemişlerdi ... valla komşu momşu ama 750 tl fiyat verdiler :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?