- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #4.301
yok canım işim yerinde nişanlım dışında elhamdülillah ters giden hiçbişeyim yok......Bilmiorum onunla ilgilide ne yapmalıyım sevdiğini çok ii biliyorum şüphem yok nişandan sonra 2 ay oldu görüşmeyeli birde üstüne teldede görüşmeyince o çok etkliyor..Hafta içi ben mesaideyim o çalışıyor akşam gidince vaktimiz var ama paşamız akşam 9deyince sızıyor 7.30-8de arııyo bazen 8.30da oluyor geriye haftasonu yani pazarımız kalıyor ondada bana bunları yaşatınca hırçınlaşıyorum....
krizsavar şarkılar için teşkkürler tek tek dinliyorum
özlem bazen dayanılamayacak raddeye gelir... sanırım 3 senelik ilişkimde -nişan da dahil- nişanlımla yirmi kere bile buluşmamışımdır. uzakta olmak bazen çok geriyor çook... elin ayağın titrer gibi oluyor, bütün kuvvetin vücudundan çekilmiş gibi... ama düğüne kadar sabretmekten başka bir şey yapamıyoruzyoksa telefonlar da kesmiyor insanı zaman geliyor... özlemden ağlıyorsun işte o an...
krizsavar
benim için murat boz-korkma şarkısını paylaşırmısın ben eklemeyi bilmiyorum videoyu
ilkay yaa keşke aynı şehirde olsaydıkta onunla beraber sana gelseydik...Uyku problemini aşmamız lazım......
ona çok güzel bir mesaj attım özlediğimi bunların o yüzden olduğunu onu seddiğimi,düşünmeye gerek kalmadığını ve onunla evleneceğimi yazdım bakalım ne diyecek ne zaman cevap verecek.......
biz neleri atlatmadık ki... dertlendik şarkı dinleye dinleye :))
buyrunuz efendim:
teşekkür ederim tatlımbunu da dinleyin kızlar
Kızlar bende cumartesi gelinlik bakmaya gittim ve diktirmeye karar verdim bayramda annemle bakıp kesin karar vereceğiz. Fotoğrafını çekip size gösteririm :)))
Pazar günde bayram için alışveriş bana: )))
Bu arada hayatımda ilk kez biber dolması pişirdim çok güzel oldu: )) Düğüne kadar öğrenmem lazım
Krizsavar sen yarından sonra yoksun değil mi? Nasıl gidiyor var mı eksik?
biz neleri atlatmadık ki... dertlendik şarkı dinleye dinleye :))
buyrunuz efendim:
teşekkür ederim tatlımbunu da dinleyin kızlar
şarkı çok hoşmuş sözleri falan teşekkrler ilkay ve krizsavar.....
Şüphen mi var olmasın korkma
Sallanır her gemi vuran dalgalarla
Biraz sabır biraz zaman
Kalbimizin akıyla çıkarız bu zordan
Kurunun yanında yaş da yanabilir
Güzeli varsa kötü de olabilir
Katlanılmaz diyen büyük yanılır
Seven insan her şeye katlanabilir
Biz neleri atlatmadık ki
Bak gör bunu da aşarız
Büyük aşklar büyük acılarla
Sınanırmış unutmamalıyız
bu snin için bircan ben bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?