Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

özlem bazen dayanılamayacak raddeye gelir... sanırım 3 senelik ilişkimde -nişan da dahil- nişanlımla yirmi kere bile buluşmamışımdır. uzakta olmak bazen çok geriyor çook... elin ayağın titrer gibi oluyor, bütün kuvvetin vücudundan çekilmiş gibi... ama düğüne kadar sabretmekten başka bir şey yapamıyoruz yoksa telefonlar da kesmiyor insanı zaman geliyor... özlemden ağlıyorsun işte o an...

elifcim, ben şuan burada özlemekten tükenmiş bi aşık görüyorum .. 2 hafta çabuk geçecek canım .. beklemenin ne kadar zor olduğunu ben çok iyi biliyorum 5 yıl ayrıydık bizde .. tatlım nişanlına yüklenme .. çünkü senin hasrete tahammülün kalmamış sadece . germiş seni .. lütfen ona kocaman bi "özledim" de..

zaman geçtikçe özlem arttıkça insanın sabrıda tükeniyor. normalde kızmayacağın şeyler bile insanı deli edebiliyor. bak nişanlın ne güzel söylemiş, ben seni seviyorum sen beni seviyorsun içim rahat diye. onun içini rahatlatıcak cümle bu kadar kolay: sizin sevginiz. ama biz bayanlar bütün olasılıkların bütün kombinasyonlarını bütün duygularla hesaplayarak yüzlerce şey düşünüyoruz. ben bir sorun çıkarınca nişanlım eğer dolma noktasına geldiyse , bir sen mi seviyorsun bir sen mi özlüyorsun? diyor. elifcim... bak ne güzel maşallah dedirtcek kadar güzel uzun bir ilişkin varmış, sevdiğin insanla ara verme. ara verdiğinizi ve kafanı dinlediğini düşün ama bunu ona belli etme. mesela zaten çok fazla görüşme şansınız yokmuş, düşün ki şuanda ara verdik aramıyor (halbuki vermediniz o işleri yüzünden seni aramıyor). dünya hali bu ne olacağı belli olmaz. hem bu sürede kafanı dinlemiş olursun, hem sabrını dizginlemiş olursun. ve biletinide almış. ne kalmış ki gelmesine.. benim nişanlımda şuanda başka bir şehirde. burdayken hergün birlikteydik, şuanda orda çalışıyor ve o kadar az görüşüyoruz ki.. toplasan yarım saat bile etmez gün içinde. msj da ben atıyorum, görürse cvp veriyor yoksa oda yok.. ilk şehir dışına çıkacağı zaman çok üzüldüm. en yakın arkadaşım bana "neden üzülüyorsun geçen yıl bu zamanlarda hayatında bile yoktu, hayatında olduğu ve mutlu olduğun için şükret" dedi. ilaç gibi geldi.. şuanda sorun ediyoruz (ki bizimde nefsimiz var, şeytan dürtüyor ama arayabilirdi ama özlemedimi diye düşünüyoruz), ama ben ya hayatımda olmasa onsuz ne yaparım diyorum... senin durumunada gerçekten üzüldüm, ama tatlım yıpratma sinirlerini en azından sevdiğin adamın "ben seni seviyorum, sen beni seviyorsun içim rahat" cümlesini düşün....

Bu arada şarkı çok içli :2::2:

krizsavar
benim için murat boz-korkma şarkısını paylaşırmısın ben eklemeyi bilmiyorum videoyu

Kızlar bende cumartesi gelinlik bakmaya gittim ve diktirmeye karar verdim bayramda annemle bakıp kesin karar vereceğiz. Fotoğrafını çekip size gösteririm :)))
Pazar günde bayram için alışveriş bana: )))

Bu arada hayatımda ilk kez biber dolması pişirdim çok güzel oldu: )) Düğüne kadar öğrenmem lazım

Krizsavar sen yarından sonra yoksun değil mi? Nasıl gidiyor var mı eksik?

birde hergünü birlikte geçirip sonradan başka şehre gittiğini düşün nişanlım çok yoğun çalıştığı için biz görüşebildiğimiz her fırsatta görüşürdük. alışveriş yapıcaksa beraber giderdik, gelirdik buzdolabına yerleştirirdik. onunla sinemaya gitmektense evde maydonoz ayıklamak daha mutlu ediyordu beni. belki gülüceksiniz ve yok artık diceksiniz ama 2 seferdir berbere bile birlikte gidiyorduk. çünkü yarım saat yarım saatti bizim için (önce arıyor berberi kalabalık değilse gidiyoruz tabi) haftasonuda iş çıkıyordu, benide alıp öyle gidiyordu işe (çok uzun sürmeyecek ve arabada bekleyebileceğim bir işse) zaten nişanlılık dönemini çok uzatmamak gerekiyor. annem hep der, evlilikte aynı odayı paylaşıyosun. gündüz kava etsende akşam barışırsın sorunları aşarsın diye.. hayırlısıyla görsek o günleri bizde...

ona çok güzel bir mesaj attım özlediğimi bunların o yüzden olduğunu onu seddiğimi,düşünmeye gerek kalmadığını ve onunla evleneceğimi yazdım bakalım ne diyecek ne zaman cevap verecek.......

krizsavar
benim için murat boz-korkma şarkısını paylaşırmısın ben eklemeyi bilmiyorum videoyu

biz neleri atlatmadık ki... dertlendik şarkı dinleye dinleye :))
buyrunuz efendim:

[video=youtube;ClSEHIRwcPE]http://www.youtube.com/watch?v=ClSEHIRwcPE[/video]

ilkay yaa keşke aynı şehirde olsaydıkta onunla beraber sana gelseydik...Uyku problemini aşmamız lazım......

bana kalırsa tatlım sizin uyku probleminiz yok eğer bi çift terapisi almak istiyorsanız beraber gitmeniz zor gibi görünüyor ama ikinizden biri gitse bile büyük faydasını görürsünüz

ona çok güzel bir mesaj attım özlediğimi bunların o yüzden olduğunu onu seddiğimi,düşünmeye gerek kalmadığını ve onunla evleneceğimi yazdım bakalım ne diyecek ne zaman cevap verecek.......

çok güzel yazmışsın canım, siz eş olucaksınız varmı daha ötesi. eminim nişanlında çok mutlu olur mesajı görünce.

eellerine sağlık kuzum bende dün ilk kez kafam dağılsın diye kremalı yaş pasta yaptım..Onda da ne varmış demeyin bu özel hamurunu yoğuruyorsun 5tane yufka açıp onları kızartıyor ve kremasınıda tek tek sen hazırlıyorsun unuydu nişastasıydı yumurtasıydı....

Krizsavar paylaştığın şarkıları dinleyemiyorum içim gidiyor yaa bende sözlerine bakıyorum çok güzeller

Şüphen mi var olmasın korkma
Sallanır her gemi vuran dalgalarla
Biraz sabır biraz zaman
Kalbimizin akıyla çıkarız bu zordan
Kurunun yanında yaş da yanabilir
Güzeli varsa kötü de olabilir
Katlanılmaz diyen büyük yanılır
Seven insan her şeye katlanabilir

Biz neleri atlatmadık ki
Bak gör bunu da aşarız
Büyük aşklar büyük acılarla
Sınanırmış unutmamalıyız

bu snin için bircan ben bayıldım

çok güzelmiş canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…