Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

kızlar linens 14 ekime kadar nevresimlerde yarı yarıya indirime girmiş. bence çeyiz için süper fırsat :)

tabloshop diye bir site :44: bakalım gelecek mi tablo :) donuk pudra rumuzunun doğuş hikayesi nedir ?

evim.net te de var güzel tablolar baktın mı bilmiyorum ama.

inan bende bilmiyorum . nick düsünürken birden cıktı öyle. anlamlı anlamsız sonra hosuma gitti. değiştirmedim

evim.net'e antipatim var. aldığım hiçbir şeyi beğenmedim ordan. bakalım bu tablo nasıl gelecek, sertifikalı falanlarmış. inşallah güzel gelir de odamın güzel olmasına vesile olur

ben siyahına vuruldum.

nişanlım ise beyazı olsun diyo.

sinir ediyo beni

siyah daha asil bende onu cok sevdim ama zafer benim olacak yataşın

nişanlına söyle seninle hemfikir olmadığı konularda ev eşyası seçimini sana bıraksın:) ilerde dırdır eder başının etini yersin yoksa, korksun biraz

hımm değişik bir düğün olacak yani merakla düğünden sonra anlatmanı bekliyorum..

hımm değişik bir düğün olacak yani merakla düğünden sonra anlatmanı bekliyorum..

ben en çok nişanlımın -artık eşim ama alışamadım demeye- kuzenini yapacağı sürprizi merak ediyorum. bir sürprizi varmış. acaba barış manço şarkısı falan mı söyleyecek, çoook meraktayım :44: düğünden sonra anlatırım inşallah, hele bir evlenelim koca bebekle

Son düzenleme:
eee kızlr neler var neler yok.... Geçmişi okudum kiminde düğün heyecanı kiminde ew eşyası heyecanı ne güzel hawa kötü biras hastayım annem köye gitti ewde kimse yok canım sıkıldı of poooofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…