Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

bana göre acil bir şey yok sorun da ortada. ben hayatı sorunsuz yaşamaya çalıştım hep, kendimi hiç sıkmam, illa şu olacak bu zaman demem. şimdi dış etkenlerden hayatım karman çorman oldu, neyle ilgileneceğimi şaşırdım. bana kalsa evi sonradan yerleştiririm ama kayınvalide soruyor anne soruyor. mecbur uğraşmak zorunda kalıyorsun neyse geçecek geçecek geçecek :)

canım ilk torunu sen versen ne olur vermezsen ne olur .. ilk torunu veren gelin daha mı çok seviliyor? eğer öyleyse bu sevgiye ihtiyacın mı var? sen kendini sevdikten ve kendine saygı duyduktan sonra kimin seni ne kadar sevdiğinin önemi yok .. kimin önce evlendiğinin de bi önemi yok .. lütfen kendine saygını geliştir canım .. insan kendine odaklanmak istemediğinde dış çevreye bakıyor.. yaşın kaç bilmiyorum bu arada onu da söylersen bişeyler oturacak kafamda ?

Tek kelime ile süpersiniz.......

çok istiyorlarsa kendileri uğraşsınlar canım ya sen niye kafanı yorasın "benim için bi önemi yok, sizin için varsa buyrun" de

Merhaba kızlarr...
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Elifçim nişanlınla aranız iyi maşallah. Kendini bilmesi iyi birşey.
Krizsavarcım kolay gelsin.... İnşallah ev oturduğunda tam olarak güzel olucak. biraz daha sabır.
Bircancım senin de az kaldı düğüne kolay gelsin sanada canım...
İlkaycım sen de yeni evinde işlerini bitirdinmi?

Merhaba kızlarr...
Herkesin iyi olmasına sevindim.
Elifçim nişanlınla aranız iyi maşallah. Kendini bilmesi iyi birşey.
Krizsavarcım kolay gelsin.... İnşallah ev oturduğunda tam olarak güzel olucak. biraz daha sabır.
Bircancım senin de az kaldı düğüne kolay gelsin sanada canım...
İlkaycım sen de yeni evinde işlerini bitirdinmi?

bitiremedim yani tek sıkıntım güneşliklerimdi .. perdeciyle görüştüm ama bi türlü eve ölçü almaya gelemediler .. ya onlar müsait değildi .. yada ben işten çıkıp eve gidip onları bekleyemedim .. bi türlü buluşamadık inşallah halledeceğim .. şimdilik güneşlik olmadan oturuyoruz

onun dışında herşey güzel çok şükür

seninde nişanlınla aran daha iyiymiş, takip ediyorum canım.. çok sevindim

ufak tefek eksiklikler olucak tabiki canım. Yakında halledersiniz güneşliği de. Allah içinize sindirsin canım.
evet canım daha iyi şükür. teşekkürler...

kızlar meraba bugün herkes iyi maşallah yaa okuyunca benimde içime mutluluk doldu:) hele şu ev döşeyen arkadaşları görünce çok kolay gelsin ama güzel şeyler yaa :) darısı da isteyen herkesin başına

Hoşbulduk canımm...
Kahvaltı edicem şimdi daha yeni :)
Yatak odası takımını ne renk seçmiştin canım?

afiyet olsun canım yatak odası takımım bembeyaz olacak. ve porselen güllü kulpları olacak güllü fon perde de yaptırdık, english home'dan güllü perde aksesuarları da aldık. evin en güzel yeri yatak odamız olacak inşallah

hayırlı olsun canım hepsini ağız tadıyla güle güle kullan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…