- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.621
Anladım canım.
Gün içinde doğal olarak hiç konuşamıyorsunuz.
Hani az da konuşsak arada insan güzel şeyler de duymak istiyor.
ama kafaları dolu haklısın.
ben çalışmıyorum canım bilmiyorum sen çalışıyo musun da evin içinde bütün gün insan kafasından bin bir türlü şey geçiriyo yani bende öyle uğraşacak bişey de yok ayrılık bi yandan bi de insan bazen artık kavuşsak diyo ne zaman olacak falan diye umutsuzluğa kapılıyo
Anladım canım.
Gün içinde doğal olarak hiç konuşamıyorsunuz.
Hani az da konuşsak arada insan güzel şeyler de duymak istiyor.
ama kafaları dolu haklısın.
Bende çalışmıyorum canım.
Sık sık evden çıkmaya çalış.
Kafanı farklı şeylerle oyala.
Dans et. çünkü düşüncelere saplanıp kaldığın zaman çıkması zor oluyor tekrar. seni anlıyorum.
Merhaba arkadaslar ben 4 senedir nişanlıyim nisanlim ve ben severek nisanlandik 2008 senedinde cok mutluyduk benim kuzenim var Sibel adında onunla küstük ozaman nisanım olcak diye beni tebrik etti barıştık cok tatli gelmisti gözüme sımsıkı sarıldı cok mutlu olmuştum oda sevgilisinden ayrilmis biraz sohbet etmiştik benim nisanlim Almanya'da yasiyor ve bende almanca öğrenmek zorundaydim hergün telden konusuyorduk birgun ben kayimi tele cagirdim bir kiz var cok iyidir tatlidir seni seviyor dedim oda tamam konusuruz dedi numarasini ver yok teli onun dedim benim telden yarin konusun bize gelcek dedim ok dedi kayinimla sibel kizada kayinim seni sevmis begenmis dedim onlara yalan söyledim benim telden konusmaya basladilar 1 ay böyle devam etiler nikah yapmak zorundaydik 2009 senesi izine geldi nisanlim ve kayinimda kizi görmek icin geldi nikah yaptik bu arada ben almanca belgemi aldim vizeye verdim bir buçuk ay sonra ret geldi esimin atlı yetmedi 1 sene gecti bu arada kayinimla kuzenimde işi pişirdi pc den konusuyorlardi kıza babası teli yasaklamisti çünkü erkeklerle konuşmasını istemiyordu neyse benim vize ret geldi ikincisindede esimin aylığı evi yetersiz geliyoducok ağlamıştım kuzenim olan kızın yanina gittim ve bana karsı soğuk gelmişti havalanmisti baya bana ihtiyacı yoktu artik ben bunlari ayırmaya çalıştım beceremedim olmadı asik olmuştu kayinim kiz çakmadı ama daha souk davranmaya başladı ve ben ona küstüm ve ona demedigimi bırakmadım oda sessiz kaldi dinledi 2010 senesinde 8,ci ayda söz yapmak istedi kayinim benden idin aldı kuramadım verdim boynunu büktü yengecigim aşığım dedi tmm canim benim yap dedim ama gelmemi bekleme ok dedi söz yaptılar 2011 senesinde yine vizem ret geldi bunlar Nisan yapmak istedi buna hayir dedim ve nişanlım beni ikna etmeye basladi bizi bekliycekler dedi sadece Nisan dedi hayir ya biz ya onlar dedim nisanlim kardesinin mutlulugunu seçti bende ayrıldım boşandım yaz geldi bunlar Nisan yapti biz ailecek gitmedik çünkü o kızın babası bana küfür etti ve evimizin karşısında Nisan yaptılar nisanlim cok mutsuzdu oynamamış ağlamış benle barışmak istedi Nisan'dan sonra bende barıştım o kızın vizesi cikti 1 ayda hemde Alman vadatdasi olmus kayinim zorluk yasamadılar bizde nikah yaptik yeniden onlar sibeli aldi götürdü Almanya'ya kina yaptılar dugun oldu ben hala daha nisanliyim onun dün kizi bile oldu 2 görümcem var aram iyi ama Sibel ile daha iyi onlar çünkü hala oldular ilk kez onun sayesinde ben kiskansamda yapacagım bisey yok 1 ay sonra bende vizeye vercem
dışarı da çıkamıyorum çünkü bi sebep olmadan fazla çıkmamı istemez evde olacakmışım yani gerçi zaten çıksam nereye çıkacam ki burda
12 ekimde dogum gunum var..acaba ne yapacak merakla bekliyorum...
gecen sene bişey yapamamıstı..cunku ablasının dugununde nerdeyse tum maasını yatırmış..
cok serzenişte bulunmustum..
ufacık bir cikolata yollasan da mutlu olurdum ben diye..
terazi burcuyum ya bu ozelik kanımda var..ufacık seylerle mutlu olmak
allah sizlere sabır versin nişanlı olmak ne kadar güzelsede o kadarda sıkıntılı geçior. insan kavuşmak ister..
Nerde yaşıyorsun ki canım?
Ailenle çıkmıyormusun hiç dışarı?
Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin kendini iyi hissetmene sebep olur.
uşakta yaşıyorum canım ben ailemle yaşamıyorum ama kitap iyi fikir bi deneyeyim :)
Evet dene canım kafanı dağıtır.
aykut oğut= evrenden torpilim var kişisel gelişim kitabıdır akıcıdır.
yada eğlenceli kitap önermemi istersen;
Küçük düşler büyük umutları tavsiye edebilriim.
sağol canım mutlaka okuyacağım eğlenceli olanı. ne kadar denesem de bi türlü kitap okuyamıyorum ama güveniyorum sana :)
Günaydın Kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor nişanlılarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?