Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

merak etme emin ol hepsi çok güzel çıkmıştır:)aslında var ya en iyisi güzel bi makinen olduktan sonra sadece çeken birisine ihtiyacın var yani çok iyi bi fikir bence :)

bu fikir benim de aklımdan geciyor nişanda ne oldugunu anlayamadan foto ckimi bitti. ve istediğim gibi olmadı. en güzeli elinde foto mak. ile etrafında olcak olan bir arkadas

bence alt taraftaki çok şık yaa bayıldım :)ama ikisi de güzel tabi sen kullanacaksın sonuçta

ilk alt taraftakini begendim ama dediğim gibi dolaplar kumastan onun temizliği nasıl olur ki koltuk siler gibi onu silmem gerekecek sanırım. zamanla yüzeyi asınır mı o da var. sık ve spor model ama kullanım acısından bu sorular aklıma takılıyo.

o zaman diğeri daha mantıklı canım dediğim gibi ikisi de güzel ama sen kullanacaksın ilerde temizlikte olsun falan zorlanacaksan güzelliğin bi önemi kalmıyo

canım üstteki kesinlikle kullanışlı çok bir mikrofiberle rahatça tozunu hemencecik aalırsın..Bence eşya alırken bunları düşünmk lazım yaaa ömrümüz ne kadarki yarısını şunu sil şunu temizle ile geçirelimm

en güzel zorluklar da bunlar olsa gerek bende çok istiyorum artık böyle zorluklar :)

Allah sana da tez zamanda nasip etsin evet en güzel zorluklar cok yorucu olsa da işyerinde ayakta durmakta zorlansam da güzel seyler

evet ya haklısın

ben de öyle düsündüm. zaten calısan biri olcam. temizlik de bari pratiklik olsun ve kullanıslı olsun diye düsündüm. ve bazalı olması da cezbetti.

kızlar bence düğünden önce buharlı temizleyici alıp evi onla temizleyin, benden size tavsiye. ben yapamadım siz yapın bari hala bulamadım alacak bir buharlı makine. evin temizliği de beni bekler :18:

kızlar bence düğünden önce buharlı temizleyici alıp evi onla temizleyin, benden size tavsiye. ben yapamadım siz yapın bari hala bulamadım alacak bir buharlı makine. evin temizliği de beni bekler :18:

buharlı elektrik süpürgesi mi bu ? anlayamadım

ben de öyle düsündüm. zaten calısan biri olcam. temizlik de bari pratiklik olsun ve kullanıslı olsun diye düsündüm. ve bazalı olması da cezbetti.

yeni evli ve bazasız yatak odası takımı almış biri olarak bazalıyı almanı tavsiye ederim tatlım ben ayaklı bi takım aldım ferah görünüyor hem altını temizlemesi rahat oluyor diye, gerçektende öyle oluyor ama, bazen keşke bazam olsaydı şunları koysaydım diyorum .. başlığım deri .. kullanımı rahat gerçekten yani temizliği

buharlı elektrik süpürgesi mi bu ? anlayamadım

yok süpürge değil, buharlı temizleyici. fakir ve alf ve arçelik'te var. ama çok kararsızım ayaklı bazalar var onları tercih edebilirsiniz arkadaşlar. ben onlardan aldım; ama kullanımı nasıl henüz bilmiyorum. tabi biraz daha yüksek olsa iyi olurdu ama vileda sığıyor altına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…