- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.561
elifçim peri kızı gibi olmuşsun.
çok güzel canım.
çok yakışmışsınız. Allah mutlu etsin.
abowwww:44::44:Benim hiç birşeyim yokkiii benimde eylülde nasipse tek parça bişeyim yokk aralıktan öncde başlayamam ki
sonunda iki tanede olsa yükledimm fotoğrafçıyada kocaman bir albüm yaptırdım 15inde alacağım inşllahhh güzel çıkar:18::18::18::18:
Mersi tatlım o senin güzelliğin ne demişler güzel bakan güzel görürya sanki fotoğrafçı varken biraz kalıp gibi pozlar verdim o gidince arkadaş çekerken açıldım daha ne pozlar var ama yükleyemiyorum Birde ben burnumu yandan hiç beğenmem oda sanki yandan yandan çekti Valla 900 lira verdim özel paket yaptrdım birde yandan çektiyse çok üzülürüm Zaten düğüne foto çektirmicem karar verdim onun yerine profesyonel bir makina alacağım birde arkadaş Ortam güzel gelin damat hazırlanıyo güzel fotoğrafçı ne yapıyorki
kızlar sizce hangisi ? bu deri ve bazalı .görünümü hosuma gitti. Eki Görüntüle 527264
bu da spor model diye hosuma gitti ama yatak bası -etrafı ve dolap kumastan o düsündürüyo beni. temizliği nasıl olur diye ve bazası da yok.
Eki Görüntüle 527269
Mersi tatlım o senin güzelliğin ne demişler güzel bakan güzel görürya sanki fotoğrafçı varken biraz kalıp gibi pozlar verdim o gidince arkadaş çekerken açıldım daha ne pozlar var ama yükleyemiyorum Birde ben burnumu yandan hiç beğenmem oda sanki yandan yandan çekti Valla 900 lira verdim özel paket yaptrdım birde yandan çektiyse çok üzülürüm Zaten düğüne foto çektirmicem karar verdim onun yerine profesyonel bir makina alacağım birde arkadaş Ortam güzel gelin damat hazırlanıyo güzel fotoğrafçı ne yapıyorki
bence alt taraftaki çok şık yaa bayıldım :)ama ikisi de güzel tabi sen kullanacaksın sonuçta
ilk alt taraftakini begendim ama dediğim gibi dolaplar kumastan onun temizliği nasıl olur kikoltuk siler gibi onu silmem gerekecek sanırım. zamanla yüzeyi asınır mı o da var. sık ve spor model ama kullanım acısından bu sorular aklıma takılıyo.
o zaman diğeri daha mantıklı canım dediğim gibi ikisi de güzel ama sen kullanacaksın ilerde temizlikte olsun falan zorlanacaksan güzelliğin bi önemi kalmıyo
Ayyy canlar o sizin güzelliğiniz ya ama Peri kızları benim gibi balık etli değil sanırım
beğenememek beğenip de iki arada kalmak ne zor ya
kızlar sizce hangisi ? bu deri ve bazalı .görünümü hosuma gitti. Eki Görüntüle 527264
bu da spor model diye hosuma gitti ama yatak bası -etrafı ve dolap kumastan o düsündürüyo beni. temizliği nasıl olur diye ve bazası da yok.
Eki Görüntüle 527269
ne yaptın sen canım yaaa gayet de fiziğin güzel görünüyo :)
en güzel zorluklar da bunlar olsa gerek bende çok istiyorum artık böyle zorluklar :)
canım üstteki kesinlikle kullanışlı çok bir mikrofiberle rahatça tozunu hemencecik aalırsın..Bence eşya alırken bunları düşünmk lazım yaaa ömrümüz ne kadarki yarısını şunu sil şunu temizle ile geçirelimm
kızlar bence düğünden önce buharlı temizleyici alıp evi onla temizleyin, benden size tavsiye. ben yapamadım siz yapın barihala bulamadım alacak bir buharlı makine. evin temizliği de beni bekler :18:
ben de öyle düsündüm. zaten calısan biri olcam. temizlik de bari pratiklik olsun ve kullanıslı olsun diye düsündüm.ve bazalı olması da cezbetti.
buharlı elektrik süpürgesi mi bu ? anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?