- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.001
alf ve fakir arasında kaldım :44:
canım yaa benmde yaza en geç ağustos en erken haziran:)bende şimdiden porselen almayı düşünüyorum çeyiz setlerinden ama annemler çok erken para yığ o zaman alırsın diyorlar:)bakalım ne olacak ama bnm hiç birşeyim yok yaaa
kızlar günaydınn...
bugün ilk iş günüm... heyecandan saat bile uyuyamadım... bana şans dileyin olur mu...
hepinizi kocaman öpüyorum ve güzel bi gün diliyorum nişanlılarınızla mutlu mesut kalın e mi.???
canım yaa benmde yaza en geç ağustos en erken haziran:)bende şimdiden porselen almayı düşünüyorum çeyiz setlerinden ama annemler çok erken para yığ o zaman alırsın diyorlar:)bakalım ne olacak ama bnm hiç birşeyim yok yaaa
bence fakir ben beğeniyorum
kızlar günaydınn...
bugün ilk iş günüm... heyecandan saat bile uyuyamadım... bana şans dileyin olur mu...
hepinizi kocaman öpüyorum ve güzel bi gün diliyorum nişanlılarınızla mutlu mesut kalın e mi.???
benim kızdığımda verdiğim tepki, soğuk bir şekilde "sağol"sonradan düşününce komik geliyor hakikaten. ilişkinizle ilgili gelişmeler beni mutlu etti. umarım çok daha iyi olur her şey.
günaydın arkadaşlar
günaydın canlar akşam nişanlımın yaptığı jestler sayesinde mutlu deliksiz bir uyku çektim çok enerjik hissediyorum herkesin günü bomba gibi geçsin herkes sevdiceği ile mutlu olsun inşllah..Küsler barışsın soğuklar ısınsın, odunlar(benimkinide azıcık bu gruba dahil edebilirim)romantizmin doruklarına tırmansın inşalllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh
balayı yeri bulmak da araştırma istiyor. çok sıkıldım yaa :105:
sıkılma canım...
Bunlar zevkli şeylerdir diye düşünüyorum.
hiç zevkli değil, başım ağrıyor
siz de pek realist yaklaşıyorsunuz olaylara canım, romantizm nereye gitti :)) şaka bir yana, tarz meselesi canım, demek ki tarzınız böyle.
Bugün kimsecikler yok.
Sonra gene girer bakarım artık gelen giden olmuşmu diye :)
Nasıl gidiyor Tuğçecim?Bir farklılık oldu mu?Tavırlarında değişiklikler falan?
Kusursuz ilişki olan var mıdır ki? Mutlu aşk yoktur lafı doğru mu?Ne bileyim mutlaka bir şey çıkıyor.2 gün iyiysek 3.gün iyi olmuyoruz.İstikrarı sürdüren,sakin ve huzurlu bir ilişki yürüten insanlara hayranım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?