- 14 Ağustos 2011
- 27.251
- 3.199
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.981
hoşbuldum Tuğcecim bende özledim sizleri burayı..
ilk hafta eski evi eşyalarımı toparlamakla geçti kız başına herşey çok daha zor burda yoruldum ama çok şükür bir arkadaşın yanına taşındım okuluma daha uzak ama olsun anlaşalım güzel bir yıl geçireyim önemli olan..evet net bağlattık ama okulda yoruluyorum pek giremiyorum haftaiçi..
nişanlımla da bu sefer yoğunluk ve yorgunluktan dolayı pek konuşamıyoruz..konuşsakta bi gün iyiyiz iki gün ufak bi sorun yada yanlış anlaşılmadan dolayı soğuk oluyoruz..aylar geçti nette bile yüzünü görmedim bu şekilde geçio günler işte...
seninde okudum yazdıklarını sonunda çok şükür özüne döndün pozitif enerji saçıyorsun yavaşça herşey yoluna girecek hayatında sen merkezinde olduktan sonra inşallah :)
hoşbulduk teşekkür ederim, benile aynı şeyleri yaşayan insanların olduğunu bilmek güzell :)
sağol kuzum sanada geçmiş olsun biras dikkat et çok yorma kendini yaaa sen dha bize lazımsın hacı:)Canımm teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Gezmelerdesin şu an okudum yazılarını..
Ben bugün çok yoğundum daha yeni çay aldım ve oturdum çok şükür...
Yarın için izin aldım başım çok ağrıdığı için doktora gidicem evim işime uzak olduğu için tam gün izin aldım bu yoğunluk ondan kaynaklandı ama hallettim....
Bu arada Tuğçe seni çok iyi görüyorum ve tebrik ediyorum dilerim hep mutlu ol...
Elif'cim annen için çok çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.. Duamarım seninle
Lawyer hoşgeldin:))
sağol canımm allah razı olsuncanımmm çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin... dualarım annenle...
yok canım inşallah temiz çıkar 5-6güne belli olacakmışengineerelif; sonuç çıktı mı? Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
oyyy kuzum benim öncelikle allah yeni işinde muvaffak etsin inşllh utandırmasın diyor bol bol başarılar diliyorum sana tatlım.Çok ii olmuş istediğin işin olması şimdi işine odaklaşacaksın ne güzel kendine ait bir alanın olacak sevdiğini az kafaya takıp çok daha fazla mutlu olacaksın..Benim için söylediklerine gelince düşüncelerin için sağol tatlım bende biliyorum ona çok belli etmesemde beni sever sağolsun:)akşam aradı zaten dün iş çıkışı önce aradı aşkımlar hayatımlar sesini duymak istedim falan dedi ben tatsızdım annemden dolayı sonra akşam aradı açmadım hemen annemi aradı geçmiş olsun dedi moral verdi beni sordu nerede ne yapıyo:)diye sonra beni ardı düğünden konuştuk bizden falan rüyya gibiydi sevgilim eski haline döndü sandım.:) ama hala ağzında 10gün daha böyle lafı var ne yapalım tek avuntum bayramda gelecek olması...Rüya gibi bir akşamdı:)selam kızlaarrr...size çok güzel bi haberim var çok şükür bi iş buldum yarın itibariyle işbaşı yapıyorum, çok mutluyum, çok heyecanlıyımm.. nolur dua edin benim için alnımın akıyla işlerimi yapayım... çok önemli benim için bu iş, çok istiyodum olmasını ama şimdi kendimi ispatlamam gerekiyo ki yerimi sağlamlaştırayım...
tabi bu işi kariyer fırsatından başka nişanlıma daha az odaklanacak olmam konusunda da yardımı olacak.. sonuçta kendimi işe vermem gerekiyo olabildiğince nişanlımı düşünmemem gerekiyo... nişanlımla değişen bi durum yok, geçen gece dayanamadım beni gerçekten seviyo musun diye mesaj attım, bi sürü kızdı yok yalancıktan seviyomuş ne biçim sorular soruyomuşum onu kızdırıyomuşum vs.. ben de bu soruya kızdığını biliyorum ama bunu duymak hissetmek bilmek istiyorum dedim böyle deyince biraz daha yumuşadı sevmesem neden nişanlanayım dedi lütfen bu soruyu bana sorma dedi kapadık konuyu... ilgi konusunda herşey aynı.. bakalım zamana bıraktım artık hakkımhayırlısını versin Allah...
tuğçecimm seni daha iyi görüyorum ve çok seviniyorumm, hep böyle devam et bak sen böyle pozitif olmaya başladıkça bu enerjin etrafındaki herkese yansır bi süre sonra da nişanlına da yansır...
elifcim yaaa lütfen üzme kendini seninki işlere çok kaptırmış kendini ama yaptığı hatanın farkında ki özür dileyebiliyo ya bi de üste çıksaydı o daha da kırıcı olurdu inan bana... haklısın bu kadar seviyoken bu kadar ilgi gösteriyoken aynı şekilde karşılık görmek istiyosun ama erkekler bu kadar belli edemiyo ki bence nişanlın da en az senin onu sevdiğin kadar o da seni seviyo ben öylehissediyorumm...
Çok sevindim canımm... Hayırlı uğurlu olsun.
Ne üzerine bir iş?
Nişanlına da kafayı takmassın.
Çünkü insan evde oturuyorsa ve yapıcak birşeyi yoksa daha çok ilgi bekliyor.
Evet canım iyi olmak için hem dua ettim hem de kişisel gelişim kitapları okudum. Ve düşündüm.
Şimdi o beni arıyor. Ben aramıyorum ve bu mesafe bana daha çok huzur verdi.
Dün akşam telefonu kapatırken bana beni sevdiğini söyledi. Bende sağol dedim.
annem baya bir stres olmuş durumda ne kaldıki diyor su gibi geçer gider zaman fln, aslında bir an önce zaman geçsn istiorum bende. sen ne zman başlamıştın hazırlıklara
slm kızlar ben de uc hafta önce nişanlandım . 10 senedir çıkıyorduk nişanlımla liseden beri...nişanlım öğretmen ve yeni atandı.Bana artık beyaz esyalara bakalım dedi.Ama ben hiç anlamam bu işlerden..Arcelik ya da bosch düşünüyoruz.
kaldıgım yere bi saat uzakta her hafta sonu gelicek yanıma ama ben yine de cok özlüyorum onu...sizde öyle misiniz?
beyaz eşyalarını alan var mı aldıysa ne kadara ve hangi marka?
nişanlımda ben de bu işlere cok uzagız o yuzden kazıkta yemek ıstemıyoruz..yardımlarınızı bekliyorum...hepinize iyi geceler
slm kızlar ben de uc hafta önce nişanlandım . 10 senedir çıkıyorduk nişanlımla liseden beri...nişanlım öğretmen ve yeni atandı.Bana artık beyaz esyalara bakalım dedi.Ama ben hiç anlamam bu işlerden..Arcelik ya da bosch düşünüyoruz.
kaldıgım yere bi saat uzakta her hafta sonu gelicek yanıma ama ben yine de cok özlüyorum onu...sizde öyle misiniz?
beyaz eşyalarını alan var mı aldıysa ne kadara ve hangi marka?
günaydın canlar akşam nişanlımın yaptığı jestler sayesinde mutlu deliksiz bir uyku çektim çok enerjik hissediyorum herkesin günü bomba gibi geçsin herkes sevdiceği ile mutlu olsun inşllah..Küsler barışsın soğuklar ısınsın, odunlar(benimkinide azıcık bu gruba dahil edebilirim)romantizmin doruklarına tırmansın inşalllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh
amin amin :) günaydın elif
arçelik düşünmemenizi öneriyorum. bosch veya siemens'in alman üretimi ve montajı olan ürünlerini almanızda fayda var. fiyat limitiniz ne kadar bilmiyorum. ama düğüne daha çok varsa, her ay bosch un veya siemens in belli ürünlerinde büyük indirimler oluyor. onları takip ederek iyi malları ucuza getirebilirsiniz. benim beyaz eşyalar:
buzdolabı siemens KG58EAW30N. biz 1450 liraya aldık, şu an 1716 olmuş.
çamaşır makinesi siemens WM10S461TR. peşin 1300 liraya aldık, şu an 1661 olmuş.
bulaşık makinesi bu ay alındı. siemens SN26M282TR. biz 1200 liraya aldık peşin, 1372 katalog fyatıymış şimdi baktım.hepsi için de 100'er lira verip garantisini 7 seneye uzattık. çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alman üretimi ve montajı. buzdolabı low frost teknoloji. çok araştırarak aldım, tavsiye ederim. ayrıca 2013 sene başında umarım yine düşük enerjili ürünlerde indirim olur da ondan faydalanırsınız.
ooooo hayırlı olsun tatlım beyaz eşyaya noktayı koymuşun ii günlerde kullan inşllh...senin düğün ne zamandı
kızlaarr birşey danışmak istiyorum hisarın bir çeyiz seti var şu an hisar Çatal bıçağı çelik tencere 3lü set seramik tabanlı tencere seti(3 tencere 1 tava) 1 tane düdüklüsü cezve 3 tane çaydanlıkları su takımı Kütahyanın yemek takımı ve kahvaltı seti hepsi 2449 tl peşindede 2200 oluyor sizce hem kalite hem fiyat açısından nasıl alayımmı düğünüm en geç ağustos sonu gibi....Annemler jumbo al diyor düğüne yakın al falan filan diyo benm hiç çeyizim yok tamamen sıfırdan başlayacağımm ne yapayım sizce ayrıca 10 taksit imkanıda var
evet iki hafta önce koymuştum. ben şimdiki evimde yaşayacağım için alıp kullandım buzdolabı ve çamaşır makinesini. teşekkür ederim güzel dileklerin için. benimki 4 kasımda. dün bulaşık makinem kuruldu. bugün de yemek odası takımım kuruluma geliyor
iyiyim şükür. başımda biraz ağrı var. yorgunum, evde her yer paketler kutular poşetler... berbat evhasta oluyorum sanırım bir de. bir taraftan balayı için yer bakıyorum. bir de belki sen bilirsin, buharlı temizlik aletlerinden tavsiye edebileceğin var mı? onlara bakıyorum.
ben su takımı almadım, çok gereksiz buluyorum. çoğu kişi de kullanmıyor canım, araştır istersen burda ve çevrende. kahvaltı seti de almadım. hâsılı bana çok fuzuli parçalar var gibi geldi. kendi evinde yaşayacaksan belki düşünebilirsin. ama diğer türlü gereksiz parça almamaya çalış. jumboyu da çevremdekiler tavsiye etmemişti, çok ağır ve gereksiz pahalı diye. bir de kocaman tencereleri olan takımlar alma. günlük kullanımda kullanılamıyormuş. çevremden duyduğum bunlar. ben günlük çatal kaşık bile almadım. misafir setin yarısını günlük yapıcam. misafire verdiğimiz önemi kendimize de verelim diyekarar senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?