Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Seninde iyi olmana ve düzenini kurmana sevindim canım.
İnşallah güzel bir öğretim yılı geçirirsin.
Uzakta ilişki yürütmek zor ve sabır istiyor.
Eee yüzyüze konuşamayınca yanlış anlaşılmalarda olabiliyor.
Evet canım ben özüme döndüm ve inşallah hep böyle kalmayı umud ediyorum.
Şunu öğrendim ki;
Mutlu olmak için şartlara gerek yok. evleniyim mutlu olıyım, çocuğum olsun mutlu olıyım v.s v.s
Evet enerjim değişti.
Daha sakinim. Nişanlımla daha mesafeliyim ama bu bana daha iyi geldi.

kızlar günaydınn...
bugün ilk iş günüm... heyecandan saat bile uyuyamadım... bana şans dileyin olur mu...
hepinizi kocaman öpüyorum ve güzel bi gün diliyorum nişanlılarınızla mutlu mesut kalın e mi.???

sağol kuzum sanada geçmiş olsun biras dikkat et çok yorma kendini yaaa sen dha bize lazımsın hacı:)

oyyy kuzum benim öncelikle allah yeni işinde muvaffak etsin inşllh utandırmasın diyor bol bol başarılar diliyorum sana tatlım.Çok ii olmuş istediğin işin olması şimdi işine odaklaşacaksın ne güzel kendine ait bir alanın olacak sevdiğini az kafaya takıp çok daha fazla mutlu olacaksın..Benim için söylediklerine gelince düşüncelerin için sağol tatlım bende biliyorum ona çok belli etmesemde beni sever sağolsun:)akşam aradı zaten dün iş çıkışı önce aradı aşkımlar hayatımlar sesini duymak istedim falan dedi ben tatsızdım annemden dolayı sonra akşam aradı açmadım hemen annemi aradı geçmiş olsun dedi moral verdi beni sordu nerede ne yapıyo:)diye sonra beni ardı düğünden konuştuk bizden falan rüyya gibiydi sevgilim eski haline döndü sandım.:) ama hala ağzında 10gün daha böyle lafı var ne yapalım tek avuntum bayramda gelecek olması...Rüya gibi bir akşamdı:)

benim kızdığımda verdiğim tepki, soğuk bir şekilde "sağol" sonradan düşününce komik geliyor hakikaten. ilişkinizle ilgili gelişmeler beni mutlu etti. umarım çok daha iyi olur her şey.

günaydın arkadaşlar

annem baya bir stres olmuş durumda ne kaldıki diyor su gibi geçer gider zaman fln, aslında bir an önce zaman geçsn istiorum bende. sen ne zman başlamıştın hazırlıklara

canım yaa benmde yaza en geç ağustos en erken haziran:)bende şimdiden porselen almayı düşünüyorum çeyiz setlerinden ama annemler çok erken para yığ o zaman alırsın diyorlar:)bakalım ne olacak ama bnm hiç birşeyim yok yaaa

oyy cann yaa bi saat uzaklık ne ki seni anlıyorum bizim aramızda 13 saat uzaklık var işi gücü var ha deyince gelemiyor 1 aydır grüşemiyoz bayrama nasipse gelecek çokkkk özlüyorsun 3 gün kalıyor gidiyor gitmesine alışamıyorsun fena uzaklık:) bence bosch siemens alabilirsin aynı kalite can ben ev eşyalarıyla bayağı ilgiliyimdir annemlerin evi ben dizdim hep ben alırım:)

arçelik düşünmemenizi öneriyorum. bosch veya siemens'in alman üretimi ve montajı olan ürünlerini almanızda fayda var. fiyat limitiniz ne kadar bilmiyorum. ama düğüne daha çok varsa, her ay bosch un veya siemens in belli ürünlerinde büyük indirimler oluyor. onları takip ederek iyi malları ucuza getirebilirsiniz. benim beyaz eşyalar:
buzdolabı siemens KG58EAW30N. biz 1450 liraya aldık, şu an 1716 olmuş.
çamaşır makinesi siemens WM10S461TR. peşin 1300 liraya aldık, şu an 1661 olmuş.
bulaşık makinesi bu ay alındı. siemens SN26M282TR. biz 1200 liraya aldık peşin, 1372 katalog fyatıymış şimdi baktım.hepsi için de 100'er lira verip garantisini 7 seneye uzattık. çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi alman üretimi ve montajı. buzdolabı low frost teknoloji. çok araştırarak aldım, tavsiye ederim. ayrıca 2013 sene başında umarım yine düşük enerjili ürünlerde indirim olur da ondan faydalanırsınız.

günaydın canlar akşam nişanlımın yaptığı jestler sayesinde mutlu deliksiz bir uyku çektim çok enerjik hissediyorum herkesin günü bomba gibi geçsin herkes sevdiceği ile mutlu olsun inşllah..Küsler barışsın soğuklar ısınsın, odunlar(benimkinide azıcık bu gruba dahil edebilirim)romantizmin doruklarına tırmansın inşalllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhh

amin amin :) günaydın elif

ooooo hayırlı olsun tatlım beyaz eşyaya noktayı koymuşun ii günlerde kullan inşllh...senin düğün ne zamandı

kızlaarr birşey danışmak istiyorum hisarın bir çeyiz seti var şu an hisar Çatal bıçağı çelik tencere 3lü set seramik tabanlı tencere seti(3 tencere 1 tava) 1 tane düdüklüsü cezve 3 tane çaydanlıkları su takımı Kütahyanın yemek takımı ve kahvaltı seti hepsi 2449 tl peşindede 2200 oluyor sizce hem kalite hem fiyat açısından nasıl alayımmı düğünüm en geç ağustos sonu gibi....Annemler jumbo al diyor düğüne yakın al falan filan diyo benm hiç çeyizim yok tamamen sıfırdan başlayacağımm ne yapayım sizce ayrıca 10 taksit imkanıda var

ooooo hayırlı olsun tatlım beyaz eşyaya noktayı koymuşun ii günlerde kullan inşllh...senin düğün ne zamandı

evet iki hafta önce koymuştum. ben şimdiki evimde yaşayacağım için alıp kullandım buzdolabı ve çamaşır makinesini. teşekkür ederim güzel dileklerin için. benimki 4 kasımda. dün bulaşık makinem kuruldu. bugün de yemek odası takımım kuruluma geliyor
iyiyim şükür. başımda biraz ağrı var. yorgunum, evde her yer paketler kutular poşetler... berbat ev hasta oluyorum sanırım bir de. bir taraftan balayı için yer bakıyorum. bir de belki sen bilirsin, buharlı temizlik aletlerinden tavsiye edebileceğin var mı? onlara bakıyorum.

ben su takımı almadım, çok gereksiz buluyorum. çoğu kişi de kullanmıyor canım, araştır istersen burda ve çevrende. kahvaltı seti de almadım. hâsılı bana çok fuzuli parçalar var gibi geldi. kendi evinde yaşayacaksan belki düşünebilirsin. ama diğer türlü gereksiz parça almamaya çalış. jumboyu da çevremdekiler tavsiye etmemişti, çok ağır ve gereksiz pahalı diye. bir de kocaman tencereleri olan takımlar alma. günlük kullanımda kullanılamıyormuş. çevremden duyduğum bunlar. ben günlük çatal kaşık bile almadım. misafir setin yarısını günlük yapıcam. misafire verdiğimiz önemi kendimize de verelim diye karar senin.

hımm ben rastlamadım canım allah herşeyini hayırlı uğurlu etsin mutvlu günlerde kullan inşallah bunlar tatlı döküntüler heyecanlar....valla buharlı temizlikte çok meşhur x5mop diye bir ürün var eğer orijinalini bulursan ii birde fakirin bir modeli var fayans parkede çok ii ama abarttıkları gibi halıyıda aynı performansı yok..
http://www.kadinlarkulubu.com/elektrikli-supurgeler/468996-fakir-steam-pocket-mop-kullanan-var.html
fakirle ilgili şeylere bak istersen can

hımm banada jumbo pahalı geliyor gerek yok sanki ama annem çok kalitei falan diyo ömürlük olacak değil ya..ben de aldıklarımı kullanacağım y önce kendime ve eşime güzel sofralar kuraım zaten yabancı memlekette kim gelecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…