Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

hoşgeldin canım

herşey hallolur sen merak etme

inşallah canım,
gelinlik modeli, çeyiz, nikah fln flnnnn bi sürü sorulaarr

daha çok zamanın var tatlım .. şimdiden bu kadar stres olma ve yavaş yavaş internette gelinlik modeline bak sadece .. nisan,mayıs gibi olacakmış düğününüz .. çok rahat halledersin herşeyini

ilkay bulaşık makinesine tuz konuyormuş bildiğimiz tuz mu? bir de parlatıcı nasıl bir şey, marketlerde satılan tabletlerden ayrı mı :26:

ilkay bulaşık makinesine tuz konuyormuş bildiğimiz tuz mu? bir de parlatıcı nasıl bir şey, marketlerde satılan tabletlerden ayrı mı :26:

canım makinenin tuzu farklı .. markette bulaşık makinesi deterjanlarının yanında oluyor "tuz" diye yazıyor zaten .. markete girdiğinde bi bak tatlım .. parlatıcı da sıvı mavi renkte .. o da o reyonda oluyor .. tuz ve parlatıcıyı her zaman kullanmıyorsun .. benim makinemi kurmaya geldiklerinde annem almış daha önceden tuz, parlatıcı ve tableti.. adam koyuverdi anlattı nerden koyulduğunu falan ..

Kızlar bugün işler yoğun herhalde. Artık akşamüstü yazarsınız. Ben gelince okurum yazdıklarınızı.
İlkaycım, Bircan nerelerdesiniz?
Nasılsınız?

Canımm teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Gezmelerdesin şu an okudum yazılarını..
Ben bugün çok yoğundum daha yeni çay aldım ve oturdum çok şükür...
Yarın için izin aldım başım çok ağrıdığı için doktora gidicem evim işime uzak olduğu için tam gün izin aldım bu yoğunluk ondan kaynaklandı ama hallettim....

Bu arada Tuğçe seni çok iyi görüyorum ve tebrik ediyorum dilerim hep mutlu ol...

Elif'cim annen için çok çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.. Duamarım seninle

Lawyer hoşgeldin:))

İlkay'cım fikirlerin çok işe yarıyor ben hemen not ediyorum bunları tecrübeli birinin aramızda olması çok güzel...

canımmm çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun, acil şifalar versin... dualarım annenle...

selam kızlaarrr... size çok güzel bi haberim var çok şükür bi iş buldum yarın itibariyle işbaşı yapıyorum, çok mutluyum, çok heyecanlıyımm.. nolur dua edin benim için alnımın akıyla işlerimi yapayım... çok önemli benim için bu iş, çok istiyodum olmasını ama şimdi kendimi ispatlamam gerekiyo ki yerimi sağlamlaştırayım...
tabi bu işi kariyer fırsatından başka nişanlıma daha az odaklanacak olmam konusunda da yardımı olacak.. sonuçta kendimi işe vermem gerekiyo olabildiğince nişanlımı düşünmemem gerekiyo... nişanlımla değişen bi durum yok, geçen gece dayanamadım beni gerçekten seviyo musun diye mesaj attım, bi sürü kızdı yok yalancıktan seviyomuş ne biçim sorular soruyomuşum onu kızdırıyomuşum vs.. ben de bu soruya kızdığını biliyorum ama bunu duymak hissetmek bilmek istiyorum dedim böyle deyince biraz daha yumuşadı sevmesem neden nişanlanayım dedi lütfen bu soruyu bana sorma dedi kapadık konuyu... ilgi konusunda herşey aynı.. bakalım zamana bıraktım artık hakkımhayırlısını versin Allah...
tuğçecimm seni daha iyi görüyorum ve çok seviniyorumm, hep böyle devam et bak sen böyle pozitif olmaya başladıkça bu enerjin etrafındaki herkese yansır bi süre sonra da nişanlına da yansır...
elifcim yaaa lütfen üzme kendini seninki işlere çok kaptırmış kendini ama yaptığı hatanın farkında ki özür dileyebiliyo ya bi de üste çıksaydı o daha da kırıcı olurdu inan bana... haklısın bu kadar seviyoken bu kadar ilgi gösteriyoken aynı şekilde karşılık görmek istiyosun ama erkekler bu kadar belli edemiyo ki bence nişanlın da en az senin onu sevdiğin kadar o da seni seviyo ben öyle hissediyorumm...

Bende iyiyim çok şükür canım.
Geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir baş ağrın.
Teşekkür ederim canım tebriklerin için. Kendimde değişim yaptım ve bu hoşuma gitti. :)
Sende hep mutlu ol canım.

Çok sevindim canımm... Hayırlı uğurlu olsun.
Ne üzerine bir iş?
Nişanlına da kafayı takmassın.
Çünkü insan evde oturuyorsa ve yapıcak birşeyi yoksa daha çok ilgi bekliyor.
Evet canım iyi olmak için hem dua ettim hem de kişisel gelişim kitapları okudum. Ve düşündüm.
Şimdi o beni arıyor. Ben aramıyorum ve bu mesafe bana daha çok huzur verdi.
Dün akşam telefonu kapatırken bana beni sevdiğini söyledi. Bende sağol dedim.

daha çok zamanın var tatlım .. şimdiden bu kadar stres olma ve yavaş yavaş internette gelinlik modeline bak sadece .. nisan,mayıs gibi olacakmış düğününüz .. çok rahat halledersin herşeyini
annem baya bir stres olmuş durumda ne kaldıki diyor su gibi geçer gider zaman fln, aslında bir an önce zaman geçsn istiorum bende. sen ne zman başlamıştın hazırlıklara

slm kızlar ben de uc hafta önce nişanlandım . 10 senedir çıkıyorduk nişanlımla liseden beri...nişanlım öğretmen ve yeni atandı.Bana artık beyaz esyalara bakalım dedi.Ama ben hiç anlamam bu işlerden..Arcelik ya da bosch düşünüyoruz.

kaldıgım yere bi saat uzakta her hafta sonu gelicek yanıma ama ben yine de cok özlüyorum onu...sizde öyle misiniz?

beyaz eşyalarını alan var mı aldıysa ne kadara ve hangi marka?

nişanlımda ben de bu işlere cok uzagız o yuzden kazıkta yemek ıstemıyoruz..yardımlarınızı bekliyorum...hepinize iyi geceler

Hoşgeldinn büşracım...
Özledim seni...
İnşallah çok iyi olucaksın.
Nişanlınla aran nasıl oldu?
Evine mi bağlattın internet?
Hiç kimseyi kaale alma canım. Kendi yolunda ilerlee.

hoşbuldum Tuğcecim bende özledim sizleri burayı..
ilk hafta eski evi eşyalarımı toparlamakla geçti kız başına herşey çok daha zor burda yoruldum ama çok şükür bir arkadaşın yanına taşındım okuluma daha uzak ama olsun anlaşalım güzel bir yıl geçireyim önemli olan..evet net bağlattık ama okulda yoruluyorum pek giremiyorum haftaiçi..
nişanlımla da bu sefer yoğunluk ve yorgunluktan dolayı pek konuşamıyoruz..konuşsakta bi gün iyiyiz iki gün ufak bi sorun yada yanlış anlaşılmadan dolayı soğuk oluyoruz..aylar geçti nette bile yüzünü görmedim bu şekilde geçio günler işte...
seninde okudum yazdıklarını sonunda çok şükür özüne döndün pozitif enerji saçıyorsun yavaşça herşey yoluna girecek hayatında sen merkezinde olduktan sonra inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…