Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

çokk haklısın çok yıpratıyorlar sonrada özürler arka arkaya...ne anlamı kaldı bence hiç..Ben kendi sevgilime bakıyorum kariyerim var güzelliğim var saygınlığım var (bunlar herkesin dile getirdiği şeyler)onu çok sevdiğimi nasıl değer verdiğimi nasıl anlayışlı olduğumuda bilir.Ama insan herzaman aynı anlayışı müsamayı gösterecek diye bir kural yokki hayatta ben tüm gün seni hiç rahatsız etmiyorum aramıyorum sormuyorum çünkü çok yoğun biliyorum ve anlayış gösteriyorum.e mübarek adam sende akşam olunca değerimi bilipte bana adam akıllı 1 saat ayırsan işi gücü kenara bırakıp konuşsak ne olu haaa.Saat 8 de insan nasıl uyur tüm gün sevgilinin sesini duymamışsın hiç mi özlemiyorsun nedir bu bencillik nereye kadar böyle gidecek bu işler..offfffffffffff offfffffff offffffffffff

ya ben aramam pek zaten sabah 7de mesaj yağmuruna tuttu beni özürler bilmem neler bende soğuk soğuk konuştum şimdide umurumda değil inan ki..

Demek anlamış canım hatasını.
Güzel bir gelişme bence anlaması.
Sende kırgın olduğun için doğal olarak soğuk konuştun.
Biraz daha üzerine düşsün senin.
Sende zamanla yumuşarsın canım.

Seni çok iyi anlıyorum canım.
Bunlar insanın kalbini incitiyor.
Ben de öyle diyordum gelir hemen yatardı aramazdı bilmemne...
Şimdi işlerini yoluna soktu.
Ben 4-5 gündür aramıyorum mesaj atmıyorum.
O istediği zaman arıyor.
Günde 2 kez arıyor şimdilik.
Ama duygusal bir şey söylemiyorum hiç.
Bir gün telefonda bu sıkıntını sakin bir dille anlat canım.
BİZİ bir arada tutan şey sevgi de, ben bunu hissedemedikten sonra ilişkinin ne anlamı kalır de canım.

canım o her zaman anlar kabul eder daha 2 gün önce bana dedi ben seni çok ihmal ediyorum hayatım işte nişandan
sonra hemen işlere daldım seninle hiç konuşamadık kurbanda gelince acısını çıkaralım falan tamam diyorum ben anlayışlı oluyorum o sanki iice abartıyor akşam ben şikayet ediyorum tartışıyorum o uyumuş var mı türünden başka bir örnek daha tartışırken karşındakinin uyuması o kadar gıcıkki anlatamam

Bir süre üstüne gitme canım.
Kendi haline bırak bakalım.
İşi çok yorucu demek hemen uyuyakaıyor telefonda. Tabi çok gıcık bir durum senin için.
Onun da elinde değildir.

Bir süre üstüne gitme canım.
Kendi haline bırak bakalım.
İşi çok yorucu demek hemen uyuyakaıyor telefonda. Tabi çok gıcık bir durum senin için.
Onun da elinde değildir.

aman ne bileyim o zamanda nazlıdır benimki şikayet edeer hemen aramıyon unuttun ne oldu ne bitti ..ammmmmaannnn hayırlısı

aman ne bileyim o zamanda nazlıdır benimki şikayet edeer hemen aramıyon unuttun ne oldu ne bitti ..ammmmmaannnn hayırlısı

Sıkma kendini canım...
Sonuçta bu adam seni seviyor.
Ama erkekler bizim kadar duygusal değiller bu bir gerçek.
Biz daha çok ilgi bekliyoruz.
Akışına bırak bakalım canım.
Eminim akşam arar, uzun uzun sohbet edersiniz.

her anlamda sende kendimi buldum canm.

fedakarlık yaparız ama kıymet bilinmez.

ben 8 yılı verdim 3 yıl nişanlı kaldım düğüne 1 ay kala bıraktı beni.

hep iyi niyetimden anlayışımdan hesap sormayışımdan oldu.

böyle insanların kıymetini bilinmiyor malesef inş. seninki değerini anlar canm

bu arada saat 3 varmı bir haberr

Bende hazırlanıyım bari.
Çay saatine gidicem yine.
12 kadın yiyip şişicez gene :)
Normalde çok dışarı çıkmazdım içime kapanmıştım.
Ne zaman nişanlımla aram bozuldu öyle kırıldım ki...
Hayattaki bütün sıralamalarımı ters yüz ettim.
Ve telefon beklemiyorum aramıyorum.
Ayy düğün ne zaman ay çeyiz ne zaman takmıyorum.
Çok rahatladım... Tavsiye ederim.
Görüşürüz canlarımm...

Kızlar bugün işler yoğun herhalde. Artık akşamüstü yazarsınız. Ben gelince okurum yazdıklarınızı.
İlkaycım, Bircan nerelerdesiniz?
Nasılsınız?

güle güle tuğçe... yaşa hayatı bakalım :)

süpersin tuğçemm herşey gönlüne göre olur inş..... güzel gözlüm...

evet ağız tadı önemli olan tabıkıde ama kısa olduğu zaman ağız tadı daha az bozulıuor genel olarak

selam kızlar, bende 8 aydır nişanlıyım, kısmetse nikahımız nisan, mayıs gibi olacak işallah.nikah-kokteyl düşünüoruz ama karar veremioruz, şimdiden çeyiz telaşına da düştük, napıcaz bilmioruzzz

selam kızlar, bende 8 aydır nişanlıyım, kısmetse nikahımız nisan, mayıs gibi olacak işallah.nikah-kokteyl düşünüoruz ama karar veremioruz, şimdiden çeyiz telaşına da düştük, napıcaz bilmioruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…