- Emoji Skoru
- 3.160
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.701
offff var yaa seninle aynı şeyleri hissediyorum aslında bana da hep ailesi ve arkadaşları beni sevdiği için benden vazgeçemiyomuş gibi geliyo...
Ama ben ayrılma cesaretini gösteremem eğer bunu bekliyosa benden...
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin canım yaa
Emin olabilirsin bende çok yoruldum.
Ve artık çabalamak istemiyorum.
Herkesin her açıdan beğendiği bir insanım. Orda doktor bir bey vardı o bile senin hiçbirşey için üzülmene gerek yok dedi.
sadece güzellik değil, iyi niyetliyim herzaman.
İnşallah geç olmaz.
Nişanlandığım günden beri yüzüm gülmedi.
Nişanlılık en güzel evrelerdir ama benim en sıkıntılı günlerim oldu.
Hayırlısı olsun canım... Senin düğün ne zamandı?
aynen canım bugün annemin bi arkadaşı geldi ayy nişanlı kız nasılsın bakalım ayyy aman ne güzel en güzel zamanların bunlar senin tadını çıkar eee ne yapıyosunuz nişanlılık nasıl geçiyo falan deyince hiçbişe diyemedim kem küm edip durdum kadıncağız da kalakaldı sanırım anladı ters giden bişeyler oldu...
inşallah tatlım inşallah herşey geçicidir herşey düzene girer, Allah duysun sesimizi noluurrrrr......
şubat sonu diyoruz ama daha belli değil tam malesef
Allah görsün canım.
Bizi sınıyor biliyorum. Bende şükürle sabır gösteriyorum.
Ama kalbim sıkışıyor, ellerim buz gibi oluyor.
Stresten gözüm seyiriyor sürekli.
seni çok iyi anlıyorumm..
kıyamam sanaa...
dikkat et kendine nolur bakalım zaman ne gösterecek bize yapacak bişeyimiz yok ne yazık ki
Sende dikkat et canım.
Herzaman hayatta ikinci bir seçenek daha var.
Kimseyi bizi sevmesi için zorlıyamayız. zormakla olmuyor.
Bende çok kez ilgi istiyorum dedim.
Ama hiç banamısın demedi. 2 gün yaptı sonra gene aynı.
DEĞİŞMİYOR.
iLK başta böyle olucağını bilseydim zaten bu işe kalkışmazdım.
O da pişman ki bana acele ettik dedi.
haklısın zorla kimseyi sevemediğin gibi kendini de sevdiremiyosun... ama canım yanıyo bu kadar seviyoken neden böyle oluyo... ben ikinci seçeneği bilmek görmek istemiyorum ben hayatımı birleştireceğim insanı seçtim ve hep yanımda kalsın istiyorum ama olmuyo olmayacak da galiba ve kahrediyo bu beni...
ama seninkinin sebepleri var güzelim bak tekrar söylüyorum seninkinin ilgisizliğinin altında yatan sebep işi gücü o kafasının fazlasıyla meşgul ediyo ve bence acele ettik demesinin nedeni de daha işi gücü yoluna sokamadığı için bence
mesaj tekrarı...haklısın zorla kimseyi sevemediğin gibi kendini de sevdiremiyosun... ama canım yanıyo bu kadar seviyoken neden böyle oluyo... ben ikinci seçeneği bilmek görmek istemiyorum ben hayatımı birleştireceğim insanı seçtim ve hep yanımda kalsın istiyorum ama olmuyo olmayacak da galiba ve kahrediyo bu beni...
ama seninkinin sebepleri var güzelim bak tekrar söylüyorum seninkinin ilgisizliğinin altında yatan sebep işi gücü o kafasının fazlasıyla meşgul ediyo ve bence acele ettik demesinin nedeni de daha işi gücü yoluna sokamadığı için bence
Erkekler işlerini daha ön planda tutuyorlar aslına bakarsan.
İşimi iyi yapıyım ileride eşime bakıyım diye düşünüyorlar sanırım.
İlgi eksikliği bayanların genelde yakındığı şeydir.
Çünkü hayatımızın belli bir dönemimde hepimizin başına geliyor.
Sen yüzüne kapatmıştın.
Bir daha mesaj atıp aradımı canım?
gnaydın canım aramadım oda akşam 9a kadar aramadı yazmadı 9da aşkım inan çok yorgunum yazmış cevap yazmadm birsürü aradı açamadım en son açtım ona çok düşündüğümü ama artık onunla yapamadığımı ileridede böyle tamamen iş hayatına endeksli bir hayat yaşayacağımızı bunu istemediğimi söyledim.Bana bir sürü şey anlattı herşey senin için evlenince rahat yaşayalım diye bu yoğunluk geçici hergün inan yeni proje geliyor ben 9a kadar koşturuyorum gibi şeyler söyledi bende istemediğimi yineledim.Seni seviyorum snde seviyorsun kızgınlıkla söylüyorsun bak gör 2 günden fazla dayanamayacaksın dedi bende görürsün dedim..Şİmdi ne sen beni anlıyorsun ne ben senin söylediklerini mantıklı buluyorum ben senden ayrılmıyorum ben konuşacağım zamanı biliyorum ve bekliyorum kafanı dinle sakinleş falan dedi kapattı bakalım ne olacak
sanırım artık bu topikten ayrılmam gerekecek.çünkü birçok insanın gösteremediği cesareti gösterdim ve o ilgisiz,umursamaz ve sürekli sorun yaratan nişanlımın burnuna soktum bu ilişkiyi ve düğünüme 15 gün kala bitirdim bu işi.belki şu an krizlerde olmam gerekiyor belkide yakın zamanda giricem ama şu an kuş gibi hafif onurumu ve gururumu kurtarmanın zaferiyle mutlu hissediyorum kendimi :)
Günaydın Canım,
Kestirip atmaması iyi bir şey bir karar vermişsin umarım mücadele edip senin gönlünü alır.
bende karar vermiş gibi görünsemde kopamam ondan ya biras inat oldu öle 2 gün dayanamazsın falan demesi yoksa akşam onada söyledim seni kalbim çok seviyor
Bugün bende durgunum biraz belki gereksiz takıntı yapıyorum bilmiyorum ama nişanlım bu ara arkadaş düşkünü oldu çıldırtıyor beni ben karışmazdım böyle şeylere takıntım yoktu ama çok rahat akşam bize geldi yemek yedik sonra işi varmış hemen gitti işini halletmiş Kurtlar Vadisi mi ne varmış onun hastası onu izlemiş o bitince de kalkmış arkadaşları ile langırt oynamış gece yarısı beni aramış uyudun mu bunları yaptım ondan geç kaldım diyo bende çok uykum var uymak istiyorum deyip kapattım telefonu... Arkadaşları her akşam arıyor tanıyorum onları iyi zararsız kişiler ama istemiyorum onlarla bu kadar vakit geçirmesini gerekli ya da gereksiz takıntı yapıyorum bunu ona söyledim senin canın sıkılıyo bunları düşünüp kendini üzüyorsun diyo ama bir türlü tamam aşkım dikkat ederim demiyo belki bu kelimeyi bile söylese ben rahatlayacağım bunun farkında değil...
Bende dayanamam bu durumda zaten arar seni ya da sen arayabilirsin aşkta gurur olmaz unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?