Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

aaaa hatırladım canım pardon kafam dalgın unutuyorum kusura bakma okumuştum halbuki bugün yazdıklarını...
bence yarın sen arama madem kaçmanı istiyo kaç sende canım anlasın biraz kıymetini, sanırım biz fazla yüz veriyoruz tepemize çıkarıyoruz sonra da bizim sevgimize çok güvendikleri için bizim kırılabileceğimizi düşünmeden dan dun akıllarına geleni söyleyiveriyolar...
bilmiyorum ki canım nişanlım dengesiz bi gün iyiyse iki gün soğuk ve ilgisiz bugün de ilgisiz günlerinden biri heralde... biliyorum benimki artık paranoyaklık ama bazen acaba başka birisi mi var onunla mutluyken mutlu olup bana da iyi davranıyo onunla tartışınca gerilip bana mı yansıtıyo, offff yaaaaa nasıl bi ruh hali benimki çözemiyorum niye bu kadar korkuyorum aldatılmaktan bilmiyorum...
aslında biliyorum neden bu kadar paranoyakça düşündüğümü benimle başbaşa kalmaktan bu kadar kaçtığı için aklıma başka biri var düşüncesi daha çok yerleşiyo işte... daha önce bi konumda da bahsetmiştim bu durum beni yıpratıyo...

Bende 7 aydır sözlü, 5 aydır nişanlıyım.
mutlu olmak isterdim.
Belkide ipin ucunu bırakmalıyız artık canım.

galiba haklısın biz herşey iyi olsun diye uğraşıp üstlerine düştükçe, daha da uzaklaştırıyoruz kendimizden... sanırım nişanlın her ne kadar çok kaba bi şekilde söylemiş olsa da haklı bizim kaçmamız gerekiyo sanırım...
ben sadece 1 aydır nişanlıyım ve herkesin nişanlılık hayatının en güzel dönemidir lafını yaşayamadım bi türlü...

Bende yaşıyamadım açıkçası ve artık yoruldum.
Ne zaman nasıl düzelir bilmiyorum. Belki ben yazlıktan dönünce... Belkide hiç...
Ben bugün telefonda msjda dedim sen bana kaçan kovalanır dedin ve ben oyun oynamak istemiyorum dedim.
Bana ben öyle birşey istemedim hiç benim istediğim huzur diyor...
Ben sanki kafamdan uyduruyorum bunları.
biraz kafa dağıtmaya ihtiyacımız var sanırım.

nasıl ya huzur arıyosa niye taktik veriyo böyle böyle yap diye....
offf bunlar bizi oyuncak bellediler iyice...
evet canım evet aynen öyle düşünmekten, düşünüp kurmaktan bu hale geliyoruz mutsuz oluyoruz sanırım, başka uğraşlar bulmak lazım...
ahhh ben bi iş bulabilsem en azından kafamı meşgul edecek bişeyim olurdu...
hakkımızda hayırlısı..

Sen çok mu üstüne düşüyorsun? sen mi arıyorsun en çok?
çok mu sevgini belli ediyorsun?

Bende çalışmayı düşünüyorum canım içime sinen bir iş olursa...
Evde oturdukça kuruyoruz.

çok üstüne düşmemeye, çok aramamaya çalışıyorum... o konuda kendimi çok tutuyorum ama ne zaman yanyana gelsek sevgimi çok belli ediyorum tutamıyorum kendimi... yani sürekli sarılıyorum, öpüyorum aşkım canım cicim offff sürüsüne berekett ve kıskançlık... en büyük problemim içimi kemiriyo kıskançlıkk ve sanırım her ne kadar belli etmemeye çalışsam da anlıyo bunu bu da onu sıkıyo

çok üstüne düşmemeye, çok aramamaya çalışıyorum... o konuda kendimi çok tutuyorum ama ne zaman yanyana gelsek sevgimi çok belli ediyorum tutamıyorum kendimi... yani sürekli sarılıyorum, öpüyorum aşkım canım cicim offff sürüsüne berekett ve kıskançlık... en büyük problemim içimi kemiriyo kıskançlıkk ve sanırım her ne kadar belli etmemeye çalışsam da anlıyo bunu bu da onu sıkıyo

Biraz uzak durman lazım görüşünce canım ve takmıyormuş gibi davran zor olucak ama..
Çok mu kıskançsın?

evet biraz kendimi çekmem lazım yoksa sıkılacak bu kadar ilgiden...
offff hem de nasıl canım uçan kuştan kıskanacağım nerdeyse...

Bu huyunu törpülemelisin canım.
Kendine özgüven eksikliğin mi var?
Biz yüzyüze iyiyiz telefonda kötüyüz.
ne zaman tlefonda konuşsak mutsuz oluyorum.
Hiç konuşmasam olmuyor.
Bak aramadı bir daha işte yattı uyudu.
O sallamıyorsA benimde sallamamam lazım onu.

aksine kendime güvenim vardır, beğenmediğim tarflarım vardır ama genel olarak güvensizlik yaptığım bi durumum yok çok şükür ama çok enteresan bi şekilde nişanlımla yanyana gelince bi güvensizlik başlıyo ben de, kendimi beğenmemeye başlıyorum falan... o yüzden sanırım kıskaçlığı abartıyorum ve haklısın kesinlikle törpülemem lazım yoksa ilişkimden önce bana zarar veriyo bu kıskançlık kötü bi duygu çünkü..
yaa canım o zaman size mesafeler iyi gelmiyo, özlem girince araya hırçınlaşıyosun, mutsuz oluyosun belli ki...
öyle düşünme sallamamak değil de erkekler bizim kadar kafalarına takmıyolar, belki de sana zaman vermek, bu gece sakinleşmeni istemiştir.. yarın daha sakin kafayla konuşmak istemiştir... kimbilir belki o da bişeye kızmıştır seni kırmamak için konuşmamayı tercih etmiştir... seni sallamadığını sanmıyorum ben, sallamasa daha farklı davranır bence

Evet mesafe yaramadı...
Neden mutlu olamıyorum ben diye çok sorguladım kendimi.
O çok karamsar davranıyor bende pozitif olmaya çalışıyorum ama bir süre sonra onun karamsarlığı beni de esirr alıyor sanırım.
Yarın aramıycam zaten. Bakalım arıcak mı? Kendi bilir...
Sende yarın arama bakalım. Arıcak mı seni?

Günaydın kızlar İnşallah gününüz güzel geçer derin bir nefes alın ve bugün çok güzel olacak diye kendinizi motive edin ben de iyi hisetmiyorum kendimi ama kafamdan silmeye başlıyorum kötü şeyleri yoksa hem işime yansıyor hem de sağlığıma...

herkese günaydınnn kızlar akşam yazılanları okudum da azıcık daha sakin olun kendinize birşeyler bulun bence uğraşmak için.MESELA ARKADAŞLARINIZLA BULUŞUN MÜTHİŞ BİR GÜN GEÇİRİN BİRAZ nişanlı değilmişiniz gibi(düşünmek anlamında) eski günlerdeki gibi eğlenin bu hayat sizin hayatta en önemli olan sizsiniz.ŞİMDİ OTURUN BİR LİSTE YAPIN SİZİN İÇİN EN ÖNEMLİ VAZGEÇİLMEZ ŞEYLERİ OLAYLARI KİŞİLERİ YAZIN...şimdi bakın listeye siz olmasanız ne nişanlınızın ne işinizin ne ailenizin hiç birşeyin değeri önemi yok..Eğer siz varsanız herşey önemli ve güzel o yüzden birazda siz kendinize ilgi gösterin onlardan önce kendinizi şımartın biras evde oturup aramadı sormadı triplerini atın kenara kendinizi mutlu ederseniz önemserseniz eminim gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.Bugün herkesin çokkkk mutlu bir gün geçirmesi dileğiyle..

günaydın kızlar. bugün canım sıkkın ve bel ağrısı çekiyorum kaç gündür, geceleri hep uyanıyorum
mutlu bir gün? umarım mümkün olur :)

günaydın kızlar. bugün canım sıkkın ve bel ağrısı çekiyorum kaç gündür, geceleri hep uyanıyorum
mutlu bir gün? umarım mümkün olur :)

gnaydın geçmiş olsun canım canını sıkan özel bişeymi var yoksa uykusuzluğun etkisimi..regl dönemin mi yoksa ben acayip ağrılar bel ağrısı yaşarım da

gnaydın geçmiş olsun canım canını sıkan özel bişeymi var yoksa uykusuzluğun etkisimi..regl dönemin mi yoksa ben acayip ağrılar bel ağrısı yaşarım da

regl dönemim canım ve uyurken bile kendimi sürekli mobilya düşünürken buluyorum, gözümün önünde hep mobilya şekilleri :44: bu evi nasıl düzeltcem bilmiyorum, kayınvalidemler gelecekmiş bu hafta, nasıl ağırlıcam bilmiyorum, ona da kafa yoruyorum. ve hiçbir şey yapasım gelmiyor, boş boş oturmak istiyorum. ama depresyonda değilim merak etme

hımmm anladım can ya geçmişler olsun bende fena olurum o dönemde..evliyiz galiba k.valide ağırlama safhalarındasın :)telaş etme toparlarsın herşeyi biz bayanların elinden hiçbirşey kurtulamaz sadece tembel bir döneme denk gelmiş ben harekete geçmem gerekende yavaşlayınca canlı kıpır kıpır müzikler dinlerim yüksek volume de bilmem sende etkili olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…