- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.421
kaç gündür çok yoğundum doğru düzgün internete giremedim...
cumartesi nişanlımın ailesi yemeğe geldi dün eski patronumla buluştum sinirlerimi hoplattı....bugün de iş peşinde koşturdum ancak nete girme imkanım oldu..
ilk önce cevap veren herkese çok teşekkür ederim..
yaa biz nişanlımla telefonda konuşmayız pek mesajlaşırız o da çok sık değil benim ilgisizliğinden şikayet etme nedenim benimle başbaşa kalmak istemeyişi.. aynı şehirde olmamıza, her gün gezen tozan bi adam olmasına rağmen sadece haftada bir buluşuruz onda da illaki arkadaşlarımız olur yanımızda, asla başbaşa kalmak istemez birlikte bişeler yapmaktan hep kaçar bu yüzden de kafamda acabalar oluşuyo işte zaman zaman....
tuğçecanımmm...yaaa tatlımm seni çok iyi anlıyorum ama nişanlını da anlıyorum sonuçta evin yükü erkekte oluyo ve mecburen işi gücü yoluna sokmadan evlenmek istemiyolar ve işi gücü yoluna sokana kadar da stresleri çok fazla oluyo yapabilecek miyim, para kazanabilecek miyim sevgilime bakabilece miyim, mutlu edebilecek miyim vs diye.. ve inan göstermeseler de sevgililerini evlendiklerinde mutlu etme çabası bizden daha fazla oluyo imkanlarını en yüksekte tutmaya çalışıyolar bu da gerginliğe sokuyo...
aslında ihtiyacın olmasa bile bence sen de kendine bi iş bulmaya çalış, hem senin kafan dağılır bu kadar nişanlına odaklanmaktan vazgeçersin hem de maaşımı bi kısmını biriktirirsin yeri geldiğince evliliğinle ilgili bişeye harcarsın böyle bişey hem kendini daha iyi hissettirir hem de nişanlının çok hoşuna gider...
bi de evet kaçan kovalanır tarzında konuşması hiç hoş olmamış ama ben art niyetle söylenmiş bişe olduğunu zannetmiyorum, sadece aranızın daha iyi olabilmesinin yolunu söylemeye çalışmış ama kabaca anlatmış bu durumu...
bi de bana kızmayın lütfen kimseye muhalefet olmak amacıyla söylemiyorum ama hani demişsiniz ya artık nişanlandık ne bu taktiklerle mi uğraşacağız ne gerek var ben bunu evli arkadaşlarımdan da duydum ne yazık ki evlendikten sonra bile bu kaçan kovalanır mantığını kaybetmemiz gerekiyo aslında kaçan kovalanır değil de bi gün canım aşkım bitanem yapıyosak bi gün daha sakin daha mesafeli durup kafasını karıştırıp biraz düşündürtmemiz gerekiyo ki bizim sevgimize sonuna kadar güvenmesinler... yanlış bişe söylüyosam özür dilerim ama etrafımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla bu böyle...
Ben perdelerimi Brillant dan aldım canım ve çok beğenerek aldım...
Canım nişanlına sordun mu hiç dikkat ediyorum de pek baş başa kalamıyoruz neden böyle diye
yaaa ne güzel eviniz için alışverişlere başlamışsınız, inşallah herşey yolunda gider, herşeyin en güzelini alır ve mutlu günlerde kullanırsınız umarım, Allah, kısmetse bana da o günleri gösterir umarım ben de KENDİ evim için alışveriş yapmak istiyorum bi an önceee....
sence bu ne demek canım yaa ona da diyorum evlenince ne olacak peki benden hep kaçacak mısın diyorum o zamana düzelir diyo ama ben emin olamıyorum... gerçekten sevmediği için mi uzak duruyo böyle ya da böyle uzaklaşıyorum soğuyorum vs diyebiliyo fikrini merak ediyorummsordum canım, hatta bikaç kere sordum kimisini sakin sakin kimisini kavga dövüş ama hep aynı cevabı alıyorum ya başbaşa kalınca ne yapacağız ki sıkılırız diyo bide başbaşa olunca biz hep kavga ediyoruz ve her kavgadan sonra ben senden uzaklaşıyorum soğuyorum ve bunu istemiyorum o yüzden başbaşa kalmak istemiyorum diyo
Bu akşam da ben çok sıkıntılıyım kızlar sanki hiç bir şeye ne maddi ne manevi yetişemeyecek gibi hissediyorum kendimi akşam kendime mini fırın aldım tava falan aldım.. Al al bitmiyor nasıl bir şeydir bu eve geldim listeme baktım hala eksikler var Allah yardımcım olsun tüm evlenecek olanların yardımcısı olsun...
sordum canım, hatta bikaç kere sordum kimisini sakin sakin kimisini kavga dövüş ama hep aynı cevabı alıyorum ya başbaşa kalınca ne yapacağız ki sıkılırız diyo bide başbaşa olunca biz hep kavga ediyoruz ve her kavgadan sonra ben senden uzaklaşıyorum soğuyorum ve bunu istemiyorum o yüzden başbaşa kalmak istemiyorum diyo
sence bu ne demek canım yaa ona da diyorum evlenince ne olacak peki benden hep kaçacak mısın diyorum o zamana düzelir diyo ama ben emin olamıyorum... gerçekten sevmediği için mi uzak duruyo böyle ya da böyle uzaklaşıyorum soğuyorum vs diyebiliyo fikrini merak ediyorumm
anladım canım ama ilerde evlenince hep yalnız kalacaksınız o yüzden buna bir çare bulmanız lazım. Mesela bir gün özellikle baş başa kalmak iste ve güzel bir gün geçirin ne bileyim onun sevdiği ve istediği bir yere gidin sen sakin olmaya alttan almaya çalış alışsın korkmasın
sence bu ne demek canım yaa ona da diyorum evlenince ne olacak peki benden hep kaçacak mısın diyorum o zamana düzelir diyo ama ben emin olamıyorum... gerçekten sevmediği için mi uzak duruyo böyle ya da böyle uzaklaşıyorum soğuyorum vs diyebiliyo fikrini merak ediyorumm
siz ne kadar süredir nişanlısınız? Bir de ne kadar süre sevgili oldunuz?
Canım ben çıkıyorum işim var biraz iyi akşamlar yarın görüşürüz tekrar
hep diyorum bi kere şans ver bak bakalım sıkılacak mıyız, kavga edecek miyiz o zaman ona göre karar ver diye ama yine de bişey değişmedi, bazen acaba gerçekten sevmiyo da çok sık görüşüp sıkılmaktan mı korkuyo böyle bişe olabilir mi sence
kaç gündür çok yoğundum doğru düzgün internete giremedim...
cumartesi nişanlımın ailesi yemeğe geldi dün eski patronumla buluştum sinirlerimi hoplattı....bugün de iş peşinde koşturdum ancak nete girme imkanım oldu..
ilk önce cevap veren herkese çok teşekkür ederim..
yaa biz nişanlımla telefonda konuşmayız pek mesajlaşırız o da çok sık değil benim ilgisizliğinden şikayet etme nedenim benimle başbaşa kalmak istemeyişi.. aynı şehirde olmamıza, her gün gezen tozan bi adam olmasına rağmen sadece haftada bir buluşuruz onda da illaki arkadaşlarımız olur yanımızda, asla başbaşa kalmak istemez birlikte bişeler yapmaktan hep kaçar bu yüzden de kafamda acabalar oluşuyo işte zaman zaman....
tuğçecanımmm...yaaa tatlımm seni çok iyi anlıyorum ama nişanlını da anlıyorum sonuçta evin yükü erkekte oluyo ve mecburen işi gücü yoluna sokmadan evlenmek istemiyolar ve işi gücü yoluna sokana kadar da stresleri çok fazla oluyo yapabilecek miyim, para kazanabilecek miyim sevgilime bakabilece miyim, mutlu edebilecek miyim vs diye.. ve inan göstermeseler de sevgililerini evlendiklerinde mutlu etme çabası bizden daha fazla oluyo imkanlarını en yüksekte tutmaya çalışıyolar bu da gerginliğe sokuyo...
aslında ihtiyacın olmasa bile bence sen de kendine bi iş bulmaya çalış, hem senin kafan dağılır bu kadar nişanlına odaklanmaktan vazgeçersin hem de maaşımı bi kısmını biriktirirsin yeri geldiğince evliliğinle ilgili bişeye harcarsın böyle bişey hem kendini daha iyi hissettirir hem de nişanlının çok hoşuna gider...
bi de evet kaçan kovalanır tarzında konuşması hiç hoş olmamış ama ben art niyetle söylenmiş bişe olduğunu zannetmiyorum, sadece aranızın daha iyi olabilmesinin yolunu söylemeye çalışmış ama kabaca anlatmış bu durumu...
bi de bana kızmayın lütfen kimseye muhalefet olmak amacıyla söylemiyorum ama hani demişsiniz ya artık nişanlandık ne bu taktiklerle mi uğraşacağız ne gerek var ben bunu evli arkadaşlarımdan da duydum ne yazık ki evlendikten sonra bile bu kaçan kovalanır mantığını kaybetmemiz gerekiyo aslında kaçan kovalanır değil de bi gün canım aşkım bitanem yapıyosak bi gün daha sakin daha mesafeli durup kafasını karıştırıp biraz düşündürtmemiz gerekiyo ki bizim sevgimize sonuna kadar güvenmesinler... yanlış bişe söylüyosam özür dilerim ama etrafımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla bu böyle...
sordum canım, hatta bikaç kere sordum kimisini sakin sakin kimisini kavga dövüş ama hep aynı cevabı alıyorum ya başbaşa kalınca ne yapacağız ki sıkılırız diyo bide başbaşa olunca biz hep kavga ediyoruz ve her kavgadan sonra ben senden uzaklaşıyorum soğuyorum ve bunu istemiyorum o yüzden başbaşa kalmak istemiyorum diyo
Canım öncelikle nişanlın neden senle başbaşa kalmak istemiyor ki?
Konuşucak birşey bulamıyormusunuz? Arkadaşlarlada görüşülür ama bazen yalnız da kalmak ister insanlar. Bir sor bakalım sebebini canım güzelce.
Bana gelince bugün konuşmadık hiç. sadece mesajlarla inatlaştık. İçim acıyor şuan.
İçim sıkılıyor öyle söyliyim canım.
Belirsizlik canımı sıkan...
eee evlenince ne olucak?
Arkadaşlarını mı çağırıcak eve sizle kalması için.
Buna bir çözüm bulmak lazım canım.
sordum tatlım, başbaşa kalınca çok kavga ediyoruz bu kavgalar da senden soğutuyo uzaklaştırıyo beni dedi...nişandan önce de seninle başbaşa kalınca aklıma problemlerimiz geliyo daralıyorum demişti... hep bi bahanesi var, bilmiyorum tuğçecim ya nasıl olacak böyle bil-mi-yo-ruummm....
bugün benim de içim sıkılıyo, bugün çok soğuktu bana karşı, çok ilgisizdi hiç aramadı, mesajlarıma soğuk soğuk cevaplar yazdı, ben mi paranoyaklık yapıyorum acaba ama içimdeki şu salak şüpheyi atamıyorum üzerimden ne olacak benim halim böylee...
canımmm yaaa kıyamam ben sana neden bu kadar sıkıldın sen, neden inatlaştınız buluşamadınız diye problem mi çıktı..???
valla aynı şeyi ben de söyledim biz evlenince ne olacak dedim sıkılıp kaçıp gidecek misin dedim yaaa böyle giderse gerdeğe bile yan odada arkadaşları varken gireceğiz...anlamıyorum ben nişanlımı aklıma hep beni sevmiyo da mı bu kadar kaçıyo benden düşüncesi geçiyo çoğu zaman, bu gece de onlardan biri... benim onu sevdiğim gibi o da beni sevsin istiyorum ama olmuyo sanırımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?