Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Banada aynı şeyi söylüyordu.
Çalışmam lazım benim. aşka meşke zaman ayıramam diyordu.
Senin tuzu kuru diyordu.
Rahatın yerinde diyordu v.s Dediğin gibi bende bu lafları artık duymak istemiyorum.
İş ilanlarına bakıp duruyorum.
Akşam konuşuyormusunuz peki?

Amin canım Allah yardımcın olsun gerçekten güçlü olmaya çalış eğer biterse de sakın pişman olma sen elinden geleni yaptın senin için dua ediyorum herşey yoluna girsin İnşallah:)

Amin canım Allah yardımcın olsun gerçekten güçlü olmaya çalış eğer biterse de sakın pişman olma sen elinden geleni yaptın senin için dua ediyorum herşey yoluna girsin İnşallah:)

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
sen istersen otururuz konuşuruz deyince açmadı bir daha konuyu.
Telefonlarına bakmadım zaten.
Sonra msj atmış dişçiye gittim bilmemne v.s diye.
Cevap yazmadım.

Nışandan sonra bozulmasına şaşırıyorum ama şöyle bir gerçek var artık nişanlısın parmağında yüzük var herkes nişanlı olduğunu biliyor onunda içi rahat biliyorki onunsun artık ondan bu rahat tavırlar

ya arkadaşlar bizler nişanlı kızlarız, mobilya gelinlik ayakkabı saç baş falan konuşmamız lazım değil mi kiiii. şu nişanlılarımız lütfen bu konuları konuşmaya fırsat versin mobilyacı gezen benim için de merinosa girerse papatya yatak odasına bakabilir mi :)

Canım ben mobilyamı aldım ama yolum düşerse senin için bakarım :)

Bugün çok yorucu bir gündü o kadar başım ağrıyor ki şu an anlatamam yarım saat kaldı işin bitmesine ama geçmiyor bir türlü(

hangi firmadan aldın peki? neden söylemiyorsun bize diye kızarmışım lütfen bak, yakından görme imkanım olmadığı için rica ediyorum :)

:)) Canım alalı 3 ay falan oldu :)İstanbulda Masko mobilyacılar çarşısı diye bir yer var ama mağazanın ismini hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım orada aldım.

:)) Canım alalı 3 ay falan oldu :)İstanbulda Masko mobilyacılar çarşısı diye bir yer var ama mağazanın ismini hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım orada aldım.

tabi insanın gidebileceği bir masko'su olunca mobilyasını da hemencecik alıveriyor
kasım'ın ilk pazarı çıkmamak üzere dünyanın evine giriyorum inşallah

tabi insanın gidebileceği bir masko'su olunca mobilyasını da hemencecik alıveriyor

Aslında çok dolaştık ama nışanlım bıktım baktım surat şekli bozuluyor hemen aldım:) Ben de 8 Aralık sen 1 aylık gelin oluyorsun ben evleniyorum :) başka eksiklerin var mı?

şikayet var'da da her şeyin şikayeti var, ne alacağını bilemiyor insan okuyunca :44: benim eksiğim çok da önemli değil, evlenince de alırım. şu an genel mobilya olarak sadece yatak odam kaldı. normalde masif ahşap istiyordum ama kirada paraya kıyamıyorum. şu saçmasapan kocaman mobilyaların arasında da kibar bir gardırobu olan takım bulmak imkansız! bulduklarım da kahverengi. alalım boyatalım diyorum, risk işte. bir de yatak almamız lazım tabi ki. bir sürü iş var bir sürüüü. evet 1 aylık mutlu mesut bir gelin olmayı umut ediyorum sen gelin olurken :) çoook mutlu oluruz inşallah

bu arada Nişanlım çok tezcanlıdır elinde parası olunca hemen eksikleri alıyor tüllerimizi 5 ay önce aldık düşün yani:)

İnşallah canım ya ben de en çok bunu diliyorum mutlu olmak tek isteğim eksikler yerine gelir yeterki huzur olsun

bu arada Nişanlım çok tezcanlıdır elinde parası olunca hemen eksikleri alıyor tüllerimizi 5 ay önce aldık düşün yani:)

benim daha perdeler de yok. dün katalogda gördüğüm linens çiçekli fon perdeye yakından bakayım dedim. o da ne! renklerle o kadar oynamışlar ki, yakından soluk rengi akmış kumaşa benziyordu. bizim çoğu şey son ana kaldı diyebilirim. artık ne kadarını tamamlayablirsek :44:

kaç gündür çok yoğundum doğru düzgün internete giremedim...
cumartesi nişanlımın ailesi yemeğe geldi dün eski patronumla buluştum sinirlerimi hoplattı.... bugün de iş peşinde koşturdum ancak nete girme imkanım oldu..
ilk önce cevap veren herkese çok teşekkür ederim..
yaa biz nişanlımla telefonda konuşmayız pek mesajlaşırız o da çok sık değil benim ilgisizliğinden şikayet etme nedenim benimle başbaşa kalmak istemeyişi.. aynı şehirde olmamıza, her gün gezen tozan bi adam olmasına rağmen sadece haftada bir buluşuruz onda da illaki arkadaşlarımız olur yanımızda, asla başbaşa kalmak istemez birlikte bişeler yapmaktan hep kaçar bu yüzden de kafamda acabalar oluşuyo işte zaman zaman....
tuğçecanımmm... yaaa tatlımm seni çok iyi anlıyorum ama nişanlını da anlıyorum sonuçta evin yükü erkekte oluyo ve mecburen işi gücü yoluna sokmadan evlenmek istemiyolar ve işi gücü yoluna sokana kadar da stresleri çok fazla oluyo yapabilecek miyim, para kazanabilecek miyim sevgilime bakabilece miyim, mutlu edebilecek miyim vs diye.. ve inan göstermeseler de sevgililerini evlendiklerinde mutlu etme çabası bizden daha fazla oluyo imkanlarını en yüksekte tutmaya çalışıyolar bu da gerginliğe sokuyo...
aslında ihtiyacın olmasa bile bence sen de kendine bi iş bulmaya çalış, hem senin kafan dağılır bu kadar nişanlına odaklanmaktan vazgeçersin hem de maaşımı bi kısmını biriktirirsin yeri geldiğince evliliğinle ilgili bişeye harcarsın böyle bişey hem kendini daha iyi hissettirir hem de nişanlının çok hoşuna gider...
bi de evet kaçan kovalanır tarzında konuşması hiç hoş olmamış ama ben art niyetle söylenmiş bişe olduğunu zannetmiyorum, sadece aranızın daha iyi olabilmesinin yolunu söylemeye çalışmış ama kabaca anlatmış bu durumu...
bi de bana kızmayın lütfen kimseye muhalefet olmak amacıyla söylemiyorum ama hani demişsiniz ya artık nişanlandık ne bu taktiklerle mi uğraşacağız ne gerek var ben bunu evli arkadaşlarımdan da duydum ne yazık ki evlendikten sonra bile bu kaçan kovalanır mantığını kaybetmemiz gerekiyo aslında kaçan kovalanır değil de bi gün canım aşkım bitanem yapıyosak bi gün daha sakin daha mesafeli durup kafasını karıştırıp biraz düşündürtmemiz gerekiyo ki bizim sevgimize sonuna kadar güvenmesinler... yanlış bişe söylüyosam özür dilerim ama etrafımdan duyduğum ve gördüğüm kadarıyla bu böyle...

Ben perdelerimi Brillant dan aldım canım ve çok beğenerek aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…