- 14 Ağustos 2011
- 27.190
- 3.154
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.401
düzeldi gibi ama ilgisizliğine hala çözüm bulamadım nişan olalı 15 gün geçti hala adam akıllı konuşamadık iş güç hastalık..Ya insan bir yorum yapmaz mı nişan şöyleydi bu böyleydi diye ben anlamadım bu iş yoğunluklarından nefret ediyorum birde tavır koyunca ben kimin için çalışıyorum biz daha rahat edelim bilmem ne teranelerini dinliyorum ve artık bu cümlelerden nefret ediyorum...Sabah günaydın dedi bir on dakika yazıştık sonra ses yok 3 gibi mesaj yazdım aassskkkııımmm diye bana 1 dk bebeğim çalışıyorum yazdı ve eminim 8 den önce de arayıp sormaz..Bu nişan bizi bozdudün onada öyle dedim kızdı sabret işler yoğun falan dedi ama bilmiyorum uzak şehirlerde telefona mahkumsun ötesi yok bunun....
Umarım canım.
Allah yardım etsin.
Şimdi aradı açmadım.
Mesaj atmış bana.
Ayrıldıysak biliyim diye?
Bende ayrılsaydık haberin olurdu ama sen istiyorsan otururuz konuşuruz dedim.
O da ben dişçiye giriyorum diye msj atmış.
Başkada birşey yazmadım.
Amin canım Allah yardımcın olsun gerçekten güçlü olmaya çalış eğer biterse de sakın pişman olma sen elinden geleni yaptın senin için dua ediyorum herşey yoluna girsin İnşallah:)
düzeldi gibi ama ilgisizliğine hala çözüm bulamadım nişan olalı 15 gün geçti hala adam akıllı konuşamadık iş güç hastalık..Ya insan bir yorum yapmaz mı nişan şöyleydi bu böyleydi diye ben anlamadım bu iş yoğunluklarından nefret ediyorum birde tavır koyunca ben kimin için çalışıyorum biz daha rahat edelim bilmem ne teranelerini dinliyorum ve artık bu cümlelerden nefret ediyorum...Sabah günaydın dedi bir on dakika yazıştık sonra ses yok 3 gibi mesaj yazdım aassskkkııımmm diye bana 1 dk bebeğim çalışıyorum yazdı ve eminim 8 den önce de arayıp sormaz..Bu nişan bizi bozdudün onada öyle dedim kızdı sabret işler yoğun falan dedi ama bilmiyorum uzak şehirlerde telefona mahkumsun ötesi yok bunun....
ya arkadaşlar bizler nişanlı kızlarız, mobilya gelinlik ayakkabı saç baş falan konuşmamız lazım değil mi kiiii. şu nişanlılarımız lütfen bu konuları konuşmaya fırsat versinmobilyacı gezen benim için de merinosa girerse papatya yatak odasına bakabilir mi :)
Canım ben mobilyamı aldım ama yolum düşerse senin için bakarım :)
hangi firmadan aldın peki? neden söylemiyorsun bize diye kızarmışımlütfen bak, yakından görme imkanım olmadığı için rica ediyorum :)
:)) Canım alalı 3 ay falan oldu :)İstanbulda Masko mobilyacılar çarşısı diye bir yer var ama mağazanın ismini hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım orada aldım.
:)) Canım alalı 3 ay falan oldu :)İstanbulda Masko mobilyacılar çarşısı diye bir yer var ama mağazanın ismini hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım orada aldım.
tabi insanın gidebileceği bir masko'su olunca mobilyasını da hemencecik alıveriyor
kasım'ın ilk pazarı çıkmamak üzere dünyanın evine giriyorum inşallah
tabi insanın gidebileceği bir masko'su olunca mobilyasını da hemencecik alıveriyor
kasım'ın ilk pazarı çıkmamak üzere dünyanın evine giriyorum inşallah
şikayet var'da da her şeyin şikayeti var, ne alacağını bilemiyor insan okuyunca :44: benim eksiğim çok da önemli değil, evlenince de alırım. şu an genel mobilya olarak sadece yatak odam kaldı. normalde masif ahşap istiyordum ama kirada paraya kıyamıyorum. şu saçmasapan kocaman mobilyaların arasında da kibar bir gardırobu olan takım bulmak imkansız! bulduklarım da kahverengi. alalım boyatalım diyorum, risk işte. bir de yatak almamız lazım tabi ki. bir sürü iş var bir sürüüü. evet 1 aylık mutlu mesut bir gelin olmayı umut ediyorum sen gelin olurken :) çoook mutlu oluruz inşallah
bu arada Nişanlım çok tezcanlıdır elinde parası olunca hemen eksikleri alıyor tüllerimizi 5 ay önce aldık düşün yani:)
benim daha perdeler de yok. dün katalogda gördüğüm linens çiçekli fon perdeye yakından bakayım dedim. o da ne! renklerle o kadar oynamışlar ki, yakından soluk rengi akmış kumaşa benziyordu. bizim çoğu şey son ana kaldı diyebilirim. artık ne kadarını tamamlayablirsek :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?