- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.221
Kızlar nıye kımse yok herkesde bı durgunluk var galıba :)
düğüne hazırsın yani
bizde de erkek tarafı pek yanaşmadı bohça işine düğünden bi kaç gün önce biz götürdük verdik artık sadece .. karşı taraftan sen gelmeyince.. çok abartmadık .. oysa annem pek sever önemser böyle şeyleri ama o kadar oldu .. çokta önemli değil bana kalırsa
Bohçayı kaldırmanız çok iyi olmuş bizim orda bohça sadece kız hazırladığı için biz karşılıklı kaldıramadık maasef o yüzden hazırlıyorum damada nişanda götürmüştük düğünden hemen sonrada aileye götüreceğim. Şimdiden hazırlamaya başladım 3 ay var ama yardım evden kimde olmayınca herşey bana bakıyor( Annem çalışıyor yorgun oluyor onu daha fazla yormak istemiyorum Ablam 16 saat uzaklıkta olduğu için sadece dantellerin baş örtüleri yapıp gönderiyor bende havluları yapıyorum böyle idare ediyorum işte ...
Bu hafta sonuda nişanlımla evimizi temizleyeceğiz...
biz bu bohça işini kız istemede konuşup halletmiştik canım iki tarafın da rızasıyla, iyi oldu böyle.
anneler duygusal davranıyo biraz evet, ben de çok tamıyorum bu tür adetleri
canım benim herşey sana kalmış ya... o nasıl adet öyle sadece kız tarafı bohça yapıyor ilginç:26: damat tarafı daha çok yapmalı bence kolay mı canım kız almak:) elinden geldiğince yap ama çok da zorlama kendini bence tatlım
İnşallah canım. Benim nişanlım izmirde pastane açtı bugün.
Bende ona yardıma gitmeyi düşünüyorum. :) Allah bol müşteri versin de biz de evimizi kuralım inşallah.
merhaba canım günaydın
Ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum.
DÜn akşam gene nişanlımla tartıştık. Annemler de mutlu değilsen ayrıl diyorlar. iYİCE moralim bozuldu.
Sabah ta kötü uyandım. Bugün doktora gidicem. sonrada pastaneye uğrıycaktım. 3 haftadır görmüyorum onu.
Bilmiyorum mutsuz gibiyim bugün.
Ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum.
DÜn akşam gene nişanlımla tartıştık. Annemler de mutlu değilsen ayrıl diyorlar. iYİCE moralim bozuldu.
Sabah ta kötü uyandım. Bugün doktora gidicem. sonrada pastaneye uğrıycaktım. 3 haftadır görmüyorum onu.
Bilmiyorum mutsuz gibiyim bugün.
selam kızlar öyle yoğunum ki bayadır yazamadım bile nasılsınız neler yapıyorsunuz
kızlar bugün internetten aldığım gelin ayakkabısı geldi. artık provaya götürecek bir ayakkabım var :) bir de çamaşır lazımmış, nasıl bir şey bilmiyorum araştırmadım da. ekime yakın araştırırım. benim nerdeyse her şey son aya kalacak, Allah yardım etsin :44:
vee iki ay sonra nişanlımı görmeye son saatler kala :)
selam kızlar öyle yoğunum ki bayadır yazamadım bile nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben iyiyim canım sen nasılsın neler yaptın ?
slm. hoşgeldin sen yokken ben de katıldım aranıza iyiyim çok şükür sen nasılsın ne yapıyorsun.. nişanlısın dğil mi? öyle ise düğün ne zaman?
aleyküm selam canım hoşbulduk sende hoş geldin nişanlıyım nasip olursa 4 kasımda düğünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?