Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

biz bu bohça işini kız istemede konuşup halletmiştik canım iki tarafın da rızasıyla, iyi oldu böyle.
anneler duygusal davranıyo biraz evet, ben de çok tamıyorum bu tür adetleri

canım benim herşey sana kalmış ya... o nasıl adet öyle sadece kız tarafı bohça yapıyor ilginç:26: damat tarafı daha çok yapmalı bence kolay mı canım kız almak:) elinden geldiğince yap ama çok da zorlama kendini bence tatlım

Eskilerden böyle kalmış damat tarafıda çok uyanık :)) konu açmadılar bile biz de uğraşmak istemedik hazırlıyoruz işte nişanlım yapma boşver diyor ama ailenin büyükleri söylemesi lazım sonuçta neyse önemli değil yapacak bir sey yok. Nişanlımda sadece anneme ve babama alacak düğünden önce...

İnşallah canım. Benim nişanlım izmirde pastane açtı bugün.
Bende ona yardıma gitmeyi düşünüyorum. :) Allah bol müşteri versin de biz de evimizi kuralım inşallah.

İnşallah canım hayırlı olsun üstesinden gelirsiniz birlikte inanarak başlayın yeterki... Güzel haberlerini bekliyoruz..

Ben bugün kendimi iyi hissetmiyorum.
DÜn akşam gene nişanlımla tartıştık. Annemler de mutlu değilsen ayrıl diyorlar. iYİCE moralim bozuldu.
Sabah ta kötü uyandım. Bugün doktora gidicem. sonrada pastaneye uğrıycaktım. 3 haftadır görmüyorum onu.
Bilmiyorum mutsuz gibiyim bugün.

Yoruldum...
Kendimi gergin hissediyorum...
Dün iyiydim ama bugün neden böyleyim bilmiyorum.
3 haftadır görüşemiyoruz.
Yazlıktayım ve yanıma gelemedi dükkan derdinden.
Bana söz vermişti para kazanınca gelicem diye. gelicekmi bilmiyorum.
Bugün görücem ama herkesin yanında... gene başbaşa kalamıycaz.

canım burda tanıştığımızdan beri seni mutlu gördüğümü neredeyse hiç hatırlayamıyorum sence de bu böyle mi ? önceden beri böylemiydin yoksa nişanlanınca mı oldu ?

Canım kıyamam sana çok takma belki de iş stresinden dolayı yanına gelemiyordur gergindir. Umarım her şey yoluna girer canım

kızlar bugün internetten aldığım gelin ayakkabısı geldi. artık provaya götürecek bir ayakkabım var :) bir de çamaşır lazımmış, nasıl bir şey bilmiyorum araştırmadım da. ekime yakın araştırırım. benim nerdeyse her şey son aya kalacak, Allah yardım etsin :44:
vee iki ay sonra nişanlımı görmeye son saatler kala :)

Slm. Hangi siteden aldın ayakkabıları çok merak ettim ben de araştırıyorum çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…