- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.101
Sende dis goster biraz canim. İsime gelmiyor sigara icmen de. Sana saygisizca konusmalari oluyormu hic?
Aslında çok sinirli ama saygısız bir tarzı yok bu kelime de ağzından kaçtı pişman ama ben pek taviz vermiyorum bir daha yapmaması için süründürüyorum açıkçası hatasının farkında ama bir süre böyle takılıcaz küsmüyorum surat asmıyorum ama soğuk davranıyorum o anlıyor. İlginiz için teşekkür ederim.
bence de denize gir canım .. hangi kitapları sipariş ettin dün ?
etmedim canım. izmire gidicem haftaiçi kendim alıyım dedim.
Tanrı tedbil-i kıyafet giyer ve de tarihi bir aşk romanı var onu almak istiyorum. :)
kızlar merhaba,
bende nişanlıyım artık :))
kızlar merhaba,
kızlar merhaba,
selam kızlar bugün keyifler nasıl
düğünüme tam tamına 27 gün kaldı, heyecan artıyor
selam kızlar bugün keyifler nasıl
düğünüme tam tamına 27 gün kaldı, heyecan artıyor
hakikaten ya, damat ve yakınlarına bohçada ne koydunuz, özellikle yakınlarına?
çorap, atlet, gömlek, havlu, tülbent, seccade gibi şeyler koyulabilir kızlar hangisine hangisini uygun görürseniz
kafana göre takıl diyorsun :)) tamam canım. önemli olan damat bohçası di mi :) ah bir de şu tıraş makinesi araştırmamı ilerletsem :44: tıraş makinesi koyacağım ama hangisi iyidir bilmiyorum ki. yorumlar okuyorum, erkeklerin kendi sorunları olduğundan onu da anlamıyorum. yok enseyi şöyle alıyormuş böyle almıyormuş, yok çene altı vs vs :44:
traş makinesini kendin halletmen zor olabilir haklısın .. biz bohça meselesini usulünce yapmadık ..
yakının olan bir erkekten rica etsen birlikte baksanız? yada direk nişanlınla git al ne olacak ki
nişanlımla bakıp alacağız zaten her şeyi :) benim bohçamda da öyle olmuştu, çeyizlik eşyalar hariç hepsini nişanlımla birlikte seçip almıştık. çeyizlikleri de zaten annemiz hazırladıklarını koymuştu. aileler yoktu, kafamıza göre takılmıştık. ama bu damat bohçası ne zaman gider bilgin var mı? bana kimse net bir şey demiyor? ve kim götürüyor bu kıymetli bohçayı :)
bu kitabı duymamıştım bi araştırayımbende bi iki kitap almak istiyorum aklımda ama bi türlü gidip alamadım .. hoş bi tanesi burada yok internetten sipariş vermem gerekecek :44:
kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?