- Konu Sahibi yellowbomb
-
canım yapmak isteyene nikah,söz nişan hiçbirşeye gerek yok.
ayrıca eşim ve ben gelinliğe özel kalsın dedik. ki beraber yaşıyor ve nikahlı olmamıza rağmen. :)
düğünden önce nikah olmasının tek riski sakıncası. düğün üstü nişan atmak kadar kolay olmaması boşanmanın.
bizde evlenmeden önce bi kaç ay beraber yaşadık nişanlıyken..(3 ayrı ev kirası veriyorduk ; benim evim , onun evi, bi de ikimizin evi:asigim: biz de geçtik aynı eve..)çalıştığımız yer memleketimize oldukça uzaktı ve düğünümüz kışın olduğu için çalışma arkadaşlarımız gelemeyecekti biz de nikahımızı düğünden 15 gün önce çalıştığımız yerde yaptırdık..güzel de oldu..nikah sonrasında da ufak bi kutlama süperdi :))
şeytana uymak konusunda da güvenmeyeceğin adamla evlenmeye nasıl karar verdin? ben ona kendimden çok güveniyordum..o da herşeyin çok özel yaşanmasını istiyordu..gelinliğinle alıcam seni o zaman herşeyinle benim olacaksın diyordu hiç bişey olmadı çok şükür..
amaaaa ben nişanlıyken düğüne çok varsa nikah yapılmaması taraftarıyım tayin durumu falan yoksa tabi.
benim kuzenim o hatayı yaptı ve nişan bozulunca bi de boşanmayla uğraştı..çok yıprandı kızcağız..
sizin önceden nıkah yaptıranlar sadece yurtdısına gelın veya damat gidenlersorum gayet açık..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.bazı çiftler görüyorum nişanlıyken heriki nikahlarıda oluyor düğün zamanı çoktaann nikahları kıyılmış oluyor..sizce bu ne kadar doğru..güzel yanları ve kötü yanları varmıdır?
Neden olmasın ki olabilir yani ne var bunda anlamadığım nikah olmasının eksileri nelerdir....
bende bi kaç gün kala yaptıranlardanım canım ya nişanlıyken allah korusun hadi birine bişi olaa yada hadi arada sorun cıksa bide evlenip boşanma durumu olur diye düşünmeli insan cünkü ne olucagı belli olmaz hayat bu bi bakarsın hersey tersine dönmüş çokmu karamsar düşünmüşüm ben bilmiyom ama benimde düşüncem bu.....mutluluklar simdiden sanada tatlımmmopuyorumnanaktan
saol canım bende düğüne bikaç gün kala yaptırayım inşallah
inşallah bitanem benim hakkında hayırlısı olsun simdiden umarımm çok mutlu olursunnn
allah bir yastıkta kocatsınnn inşallahhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
saol canım yaaa en büyük dileğim evlenmek zatenmafoldumben
evlenirsin kuzuuu yaaolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?