nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Evet canım sana aşık. Nişanlısıda silah zoruyla yanında tutuyor kaç yaşındasın nasıl inandın buna?
Kıza üzüldüm ben 7 yılını harca adam hala pislik peşinde.

ailemle arkadaşım olarak tanıştırdım zten nişanlanmayacak olsa sevgilim derdim tabi... bana boşanıcağımı biliyorum ama evlenmem lazm diyo bilmiyorum soramıyorum

21. yy da şu erkeklerin bu yalanlarına inanan kızları aklım almıyor. kimse kimseyi sevmediği birinin yanında tutamaz. buna ne yardan ne serden denir

konuyu okumam bile gerek yok sadece başlığa cevap veriyorum....
ÇIK ARADAN....
kadınlık gururu diye bişey var nasıl yedirebiliyorsun 2. kadın olmayı...
düşündüğün gibi harika bi ilişki yaşıyo olsaydınız seninle nişanlanırdı...

okurken sana gıcık oldum ama bak sana birşey söylemem lazım. diyelimki seni gerçekten sevdi kızdan ayrılıp senle beraber olsaydı o zaman. üzerine bir de nişanlanmış. sen hala devam ediyorsun. ve bundan kurtulmaya çalışacağına birde bizlerden yardım bekliyorsun. ne yapalım?? nişanlısından nasıl ayırman gerektiği konusunda sana taktikmi verelim burda??? kadınların düşman kazanması için erkeklere hiç gerek yok gerçekten ya.
ve bu erkekleri cidden tebrik ediyorum. vallahi kızlar.

vah vah ya......neden evlenmesi LAZIM mış? kızı üzmemek için mi?? hmm demekki onun duyguları senin duygularından daha önemli adam için:) ona karşı sorumluluk hissediyor ama sana karşı hissetmiyor. Çünkü o da farkında o evlenilcek sen gezilecek kız (!) olmuşsunuz kafasında tabiri caizese. Kolay gelsin diyorum... evlendikten sonra bebeği olur bi de sarhoş olduğum gece oldu falan der seni seviyorum onunla yatmıyorum da der. Siz devam edin acı çekmeyi fazlasıyla hakediyorsunuz!

21. yy da şu erkeklerin bu yalanlarına inanan kızları aklım almıyor. kimse kimseyi sevmediği birinin yanında tutamaz. buna ne yardan ne serden denir

Bu tipler acındırmak için kendini inanmış rolü yapar bana göre

HERKES HAKETTİĞİ GİBİ YAŞIYOR

''SENİN GİBİLER'' ÇABUK UNUTULUYOR...

Ne guzel soylemiş demet akalın...ZAVALLLİ...

Seninle 7 aylıkken karı koca ilişkisi varsa nişanlısıyla 7 sene diyosun ve boşandı çağını ama evlenmek zorundaymış diyosun demek ki nişanlısıylada yaşamış bişeyler ve o yüzden zorundadır. . Ama seninde hatan var sana yaklaştı diye seni seviyor anlamına gelmez belli ki adam sevgi değil sen yapabileceği biri arıyor .. sende buna izin veriyorsun ve en önemlisi yasak olan bir ilişki erkeklere bu her zaman tatlı gelir bu konuda sana tek birşey söylicem eğer şuan 7 senelik ilişkisinin ardından nişanlanıp nişanlısına da seni seviyorum deyip seninle takılan bir adam eğer gerçekten boşanıp seninle evlenirse emin ol senden de sıkıldığında seni aldatıp başka yasak ilişki tatların peşinden gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…