Nişan nişanlandım ama ...:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
sonu merak ettim acaba nişan bozuldumu?

canım bana dusmez ama yınede fıkrımı soylemek ıstıyorum :)
uzulme derım bosuna yanı.ama teyzenın davranısı pek hos bulmadım. nısanlınında bazı hareketlerı oyle.ama soz verdıysen madem yapmalıydın derım. bır de nısanı kız yaptıysa paralar kızda kalır.diğerleri de aileye göre değişir.mesela bırısı ceyrek altın taktıysa o sende kalsa bıle harcayamazsın.düğünde o yenıden takılır. bu konularda uzmeyın derım bırbırınız.daha düğünü var işin o zman nolcak? bu sorun her zaman cıkar karsına kım olursa olsun.keske aılece en basta konussaydınız. aılesının sozunu bakıyor olabılır.cunku aılesız olmuyor hıc bırsey ama onemlı olan sız hrerseyı bastan konusun. onun aılesı karısmıssa senın teyzende cok karısmıs bence.bır taraf yıkıcı ıken bır taraf yapıcı olmalıydı. nısanlın soz vermıs aılesıne ve aılesı bellıkı akrabaları ona gore takmıslar.belkı akrabalarının durumu yok? hersey soylenemıyor bazen. bnde yakın zamanlarda sozlencem kısmatse bahar gelmeden.ama bızde bıle sorunlar cıkıyor ama bız nısan yapmayı dusunuyorum.söz de takılanlarda bende kalcakmıs. ama baska sorunlar var takıyla ılgılı. kısacası sorun bıtmıyor.herkesle cıkabılıyor.en ıyısı aıleler karıssa bıle teyze amca hala karısmasın

Nasıl düğünde takıların erkek tarafında kalmasını saçma buluyorsam, nişanda da kız tarafında kalmasını bir o kadar saçma buluyorum.
O takılar size aittir, ne sizin ailenizin ne de nişanlınızın ailesinin hükmü yoktur.
Ahlak gereği bütün takıların size verilmesi ve ne yapacağınıza evleneceğiniz adamla beraber karar vermeniz icap eder.

canım arkadaşlarım ben bu konuyu geçen sene açmıştım üzeriden 1 sene geçiyor yani

ondan sonra birsürü gelişme olduğu için bu konuya cevap vermeyin bence son konularıma bi bakın bakalım neler olmuş

he ne dersiniz ?

Ayrıca ben bu konumun artık yöneticiler tarafından kapatılmasını istiyorum ne yapmalıyım ? fikri olan varmı? ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…