- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.696
- 548
- Konu Sahibi kafasikarisikbikiz
-
Hem fakir hem ckfjfjfjjfn ay gel deliricem.Onu da okudum. Erkekler de ağaç kovuğundan çıkmıyor, onlar ailemden uzak bir şehre yerleşmek istemiyorum dese lincin alasını yer. Yani o yorumunuzda da hem fakir hem de beni ailemden koparıyor diyorsunuz. Ben bu ilişkide gelecek göremiyorum, olmaz sizden.
Evet aşırı mantıksız. Adam gidip doktor hazretleriyle evlenmeye cüret etmiş, tez kellesi vurula.Gelecek görememe nedeniniz size de mantıksız gelmesi bence.
Konu sahibinin dediğine göre adam tüm bunları bilerek evlenmek istiyor. O da normal gelmedi bana. Bu tereddütleri bilip tavır gösterse, evlenmek istemese daha kıymetli olurdu muhtemelen.Evet aşırı mantıksız. Adam gidip doktor hazretleriyle evlenmeye cüret etmiş, tez kellesi vurula.
Hem fakir hem ckfjfjfjjfn ay gel deliricem.
için.Hem Ailemden ayrılıp hem de maddi sıkıntı çekeceksem ben neden bu evliliği yapıyorum
Bana çok inandırıcı gelmedi ya, içinde patladığı için buraya yazmış. Adamla konuşsa daha relax olurdu.Konu sahibinin dediğine göre adam tüm bunları bilerek evlenmek istiyor. O da normal gelmedi bana. Bu tereddütleri bilip tavır gösterse, evlenmek istemese daha kıymetli olurdu muhtemelen.
İşte biz de onu diyoruz neden yapıyorsun?
Kimseyi kullanmadım da başkasını bulma gibi bi niyetim de yok.Bu düşünceler nişanlanmadan önce yoktu bende.Yoksa bile bile kafa karışıklığıyla neden nişanlanayım.Demekki yaşadığım bazı şeyler acaba dedirtti bu süreçte. Yoksa isteyerek hevesle nişanlandım.Ya sen resmen bu adamı kullanmışsın, adamdan bir tık daha iyisini bulsan adamı tekmeleyeceksin. Bu kafandaki düşüncelerle nişana kadar gelmişsin. Sen şimdi daha iyisini bulana kadar nişan süresini uzatırsın. Sonra yeni avını beklersin
Tek derdinde para yani. Eğitim, kariyer, kendine emek verme, azim, hırs vs değil. Karşına böyle zengin, ilkokul terk, baba parası yiyen biri çıksa onunla evlenirsin.
Konu sahibinin yalancısıyım tabi bilemiyoruz tam olarak nişanlısina neyi ne kader yansıtıyor.Bana çok inandırıcı gelmedi ya, içinde patladığı için buraya yazmış. Adamla konuşsa daha relax olurdu.
Emin olun buraya yazdığım her şeyi nişanlımla da konuştum.Tabi kırmadan incitmeden.Sevgimden emin olduğundan da anlayışla yaklaşıyor.Bunca sene emek verdiği için de ayrılmak istemiyor doğal olarak.Bu kadar sevdiğim sevildiğim uyum içinde olduğum senin gibi birisini bi daha bulamam diye düşünüyor.Ki ben de böyle düşünüyorum.Ayrılmamakta diretmemin nedeni bu.Sadece tek derdi para olan birisi olsaydım burada konu falan açmayıp direkt ayrılmam gerekirdi.Bana çok inandırıcı gelmedi ya, içinde patladığı için buraya yazmış. Adamla konuşsa daha relax olurdu.
Bizden beklentiniz ne o zaman? Ciddi soruyorum bunu, aradaki finansal açıklığı kapatacak halimiz yok.Emin olun buraya yazdığım her şeyi nişanlımla da konuştum.Tabi kırmadan incitmeden.Sevgimden emin olduğundan da anlayışla yaklaşıyor.Bunca sene emek verdiği için de ayrılmak istemiyor doğal olarak.Bu kadar sevdiğim sevildiğim uyum içinde olduğum senin gibi birisini bi daha bulamam diye düşünüyor.Ki ben de böyle düşünüyorum.Ayrılmamakta diretmemin nedeni bu.Sadece tek derdi para olan birisi olsaydım burada konu falan açmayıp direkt ayrılmam gerekirdi.
Hep beraber toplanalım mı :) bizden beklentisi konu sahibi ile aynı düşüncede olmamız bu konu bir yere varmazBizden beklentiniz ne o zaman? Ciddi soruyorum bunu, aradaki finansal açıklığı kapatacak halimiz yok.
Kimseyi kullanmadım da başkasını bulma gibi bi niyetim de yok.Bu düşünceler nişanlanmadan önce yoktu bende.Yoksa bile bile kafa karışıklığıyla neden nişanlanayım.Demekki yaşadığım bazı şeyler acaba dedirtti bu süreçte. Yoksa isteyerek hevesle nişanlandım.
Tanımadığınız hikayesini tam olarak bilmediğiniz birisine bu kadar kötü niyetle yaklaşmak neden ?
Bu zamana kadar da karşımdaki insana bi sadakatsizliğim olmadı.Olmaz da.Benim amacım bazı noktalarda yanlış düşünüyorsam bunu fark edip kafamdaki düşüncelerden arınıp nişanlımla ilişkime devam etmek.Bu hikayede av da yok avcı da .
Vicdanı rahat olarak ayrılmak istiyor benceHep beraber toplanalım mı :) bizden beklentisi konu sahibi ile aynı düşüncede olmamız bu konu bir yere varmaz
Çoğunluk aynı düşünmedi malesef “ doktor hanımla”Vicdanı rahat olarak ayrılmak istiyor bence
Hem eğitimliyim hem de ataerkil düşünürümben yurtdışına gideceğim orda çalışacağım eşim bir iki sene çalışamayacak.Ben ne yapmalıyımailurophile hem mantığıma hem duygularıma hitap etmesi gerekiyor :) ben çalışırsam bir dönem ,eşim çalışmazsa mantığa uymadı bak gördün mü
BOŞAN!!!ben yurtdışına gideceğim orda çalışacağım eşim bir iki sene çalışamayacak.Ben ne yapmalıyımailurophile hem mantığıma hem duygularıma hitap etmesi gerekiyor :) ben çalışırsam bir dönem ,eşim çalışmazsa mantığa uymadı bak gördün mü
Hemennn canım :) teşekkür ederimBOŞAN!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?