- 13 Nisan 2024
- 224
- -102
- 11
- Konu Sahibi kafasikarisikbikiz
Yorum yapanların anlamadığı nokta benim nişanlanmadan önce hiç böyle düşüncelerim yoktu.Nişanlandıktan sonra oluştu bu düşüncelerim ve gerçekten çok huzursuz ediyor üzüyor bu düşünceler beni.Evet doktorum mesleğim var maddi açıdan kendime gayet yetebilecek bi durumdayım ama ben de genç bir kızım benim de herkes gibi isteklerim var.Karşı taraftan olması gerekenler dışında fazla bir beklentim yok.Buna rağmen maddi şeylerin sorun olduğunu düşünüyorum ve bana yansıtılıyor.Yansıtılınca da benim hevesim kırılıyor bu evliliğe karşı. Demekki evliliğimde de bu sorunlar bana yansıtılacak diye düşünüyorum.Yorum yapanların evlenirken sanki hiç bu tarz şeylere bakmamış gibi yazmaları bana gerçekçi gelmiyor açıkçası.Hayattan beklentileriniz değişmiş olabilir. Yani tabii ki ilerde nasıl mutlu olacaksanız o olsun, sadece nişanlılık sürecine girmeniz ve bu yola girdiğiniz kişinin ekonomik olarak sıkışıklığında bu kararı vermeye çalışmanız. Bunlar hoş gözükmüyor. Keşke hiç ilerletmeseydiniz. O yüzden insanlar burdan size tepki gösteriyor. Çünkü nişanlınız tarafından bakınca üzücü bir durum. Ama öyle diye de mutsuz olmanıza gerek yok. Çok daha geçe bırakmadan önünüze bakın bari