• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlandım ama evleneceğim bey evlilik teklifi

Sonuçta birbirinizi istiyorsunuz ki nişanlamışsınız yani cok onemli birsey degil bence ama istiyorsanız ben evlilik teklifi istiyorum deyin

Güzel bi organizasyon hazırlıyor olabilir bunaltma ama seni arkadaşlarının ya da başkalarının farketmez evlilik teklifi fotosuna bakarken yakalarsa ( yüzünde masum ifade) vicdanen rahatsız olup hızlanabilir bu arada o görünce kapa fotoları hiç konuyu açma 😄😄

Ettirtin o teklifi ettirt etsin yani , soranlara anlatacak malzeme lazım , evleneceğinizden haberin yok ayol hiç teklifsiz olur mu nişan olmuş bitmiş düğün tarihi alındı alınacak çocuğunuz olacak nerdeyse hala teklif yok ooffff sevmiyor bu adam seni :lülülü:

Evlenmek istemese zaten şuan nişanlı olmazdınız :) batı geleneği bunlar boşverin 🙂

İlk evlilik teklifi teşebbüsünde babaannesi felç geçirdi, apar topar oraya gitti. İkinci teşebbüsünde sürpriz hazırlamış zavallı, ben nerden bileyim, sudan bir sebbepten tartışmaya bir başladık, hızımı alamayıp ayrılmışım. ( Evlenme teklif edeceğini bilseydim. :))) Neyse )
Zaten dört ay sonra düğün var, bir daha da aramızda bunun konusunu açmamaya karar verdik. Velhasıl çok da önemli değil teklif olup olmaması. Olsa güzel olur ama, adamı darlamaya gerek yok, huzursuz etmeyin birbirinizi.

Ben eşime dedım evlilik teklifi istiyorum dıye bana düğün günü evlenme teklifi etti ehh kabul ettim bende :KK31: :KK6:

Gecenlerde yıne boyle bır konuya yazmıstım cumlemı hıc degıstırmeden yazıyorum 🤣 1,5 yıllık evlıyım ben de hala evlılık teklıfı almadım ama cokta şey yapma yıne de evlenılebılıyo🥳🤣🤣🤣

Back