• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

• Konu Sahibi Konu Sahibi oelem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya arkadaş ne alaka? Benim kocam 3 doğumuma da girdi, yeri geldi pedimi de değiştirdi, duşumu da aldırdı, yeri geldi ağda da yaptı. He ne oldu ne alaka? Evlilik laylaylom mu hep? E hani benden uzaklaşmadı, aksine ne kadar zorluk çektim diye daha da bağlı bana. Cinsellik de ilk günkü gibi.
Kocalarınızı böyle alıştırmayın bi zahmet! Evlilik her şeyde birlikte omuz omuza vermektir. Hemen bir zorlukta tiksinen s….tirsin gitsin yani..
benim esimde sizinki gibi lakin duyduklarimdan yola cikarak sordum yani bazilarinda oluyormus diye.kadin hemen aldatmaya yormasin diye ihtimalleri dusndum yani ne var bunda abartmayin.herkes bizim esimiz gibi anlayisli olamayabilir.her erkegin libidosuda ayni duzeyde olmayabilir

şöyle söylim 9 ay gebelik sürecinde birliktelik olmadı hassas dönem olduğu için sıkıtı yapmadım, ama şimdik doğum yapılmış 7 ay geçti üç kere konuyu açtım bana üsteleme yorgunum diyor anlmıyorum
esinizin kendi problemleri olabilir belkide cinsellikle ilgili.

7+9=16 aylık yorgunluk mu olur? Psikolojik olarak etkilenmiş olabilir. Biri var mı demek yerine bunu sorabilirsiniz. Anne olmanızdan etkilenmiş olabilir. Kimi erkek eşini anne gibi görüp arzusunu kaybedebiliyormus. Ama sizi arzulamasa da illa ki ister yani. 16 ay çoooook uzun bir süre. Açık açık konuşun.
Yani sevişe sevişe çocuk yapıp da sonra çocuğu oldu diye eşinden soğumak da bir Türk erkeklerine özgü bir hastalık herhalde.

7+9=16 aylık yorgunluk mu olur? Psikolojik olarak etkilenmiş olabilir. Biri var mı demek yerine bunu sorabilirsiniz. Anne olmanızdan etkilenmiş olabilir. Kimi erkek eşini anne gibi görüp arzusunu kaybedebiliyormus. Ama sizi arzulamasa da illa ki ister yani. 16 ay çoooook uzun bir süre. Açık açık konuşun.
Yani sevişe sevişe çocuk yapıp da sonra çocuğu oldu diye eşinden soğumak da bir Türk erkeklerine özgü bir hastalık herhalde.

Yani daha nasıl açık konuşabilirim sizce
"Anne olmam mı seni etkiledi?" Direkt sorabilirsiniz. Değil derse o zaman
"16 aydır beni arzulamıyorsan kimi arzuluyorsun? Bu normal mi?",
"bir derdin mi var? Bana anlatmak ister misin?"
"Bu konuda yardım almak ister misin? Benim için sorun olmaya başladı "

Neyse işte durumunuz, açık açık sorun. Illa ki sizi aldatıyor değil ama normal de değil yani. Size yazik değil mi 16 aydır.
Bir konuşun bakalım, yardım almayı teklif edin. Olmazsa siz tek başınıza yardım alın bu sorunu çözmek için. Çünkü çekilir bir şey değil.

Merhaba kızlar ben doğum yaptıktan sonra eşimle birlikte olmadım 7 aydır, üç kere konuyu açtım yorgunum yoruluyorum vs şeyler söyledi açık konuştum birimi var gibisinde yok dedi anlam veremıyorum bu normal bi sürecmi evlilikte oluyormu böyle
-Hayatında biri olabilir
-Kedi kendine işini görüyor olabilir
-Sizi anne gibi görüyor olabilir, hele ki doğum esnasında yanınıza geldiyse bu ihtimal daha yüksek.

Back